19 / 04 / 2024

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.



Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi. Uludağ'da ilk yatırımını 1993 senesinde gerçekleştiren ve Uslan Otel'i satın alan Akfen Holding, o oteli yıkıp yerine 100 milyon Türk Lirası'na mal olcak 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen holding, oteli önümüzdeki sennin kış sezonuna yetiştirmeyi hedefliyor.

Akfen Holding ten Uludağ a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Birden fazla alanda faaliyet gösteren ve 2 milyar Türk Lirası'nın üzerinde bir ciroya sahip olan Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın, 2022 yılına turizm alanında önemli bir karar alarak girdi. Uludağ'a 1993 senesinde ilk yatırımını gerçekleştiren ancak otel işletmeciliğini üstlenmeyen Akfen Holding, aldıkları yeni bir kararla Uludağ'da otel işletmeciliğine de el atacak. Uludağ birinci bölgede bulunan Uslan Otel'in sahibi olduklarını fakat gündemlerinde olan yeniden inşa edilecek otelin işletmeciliğini de yapacaklarına dikkat çeken Hamdi Akın, "Yeniden yapılacak oteli yak laşık 100 milyon TL yatırımla hayata geçireceğiz" diye vurguluyor.

Akfen Holding ten Uludağ a yeni otel! Akfen Club geliyor!

ÖNÜMÜZDEKİ KIŞ SEZONA YETİŞECEK

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; Salgın sürecini Bodrum Loft projesinin sorumluluğunu üstlenerek zamanın büyük çoğunluğunu Bodrum'da geçiren Hamdi Akın, şimdilerde ise daha çok Uludağ'da olacağını söylüyor. Yapmayı planladıkları yapının çok özel bir proje olduğunu ve Uludağ'da olmayan otel mimarisinde bir butik otel olaçağını dile getiren Hamdi Akın, söz konusu oteli önümüzdeki kış sezonuna yetiştirmeyi planladıklarını aktarıyor. Otelin 40 odalı olacağını söyleyen Hamdi Akın, "Uludağ'a gitmeyeli çok uzun zaman oldu. Fakat yeni otel yatırımıyla artık kışın daha çok oralarda olacağız. İstanbul'a çok yakın olması ve yeni dönem ihtiyaçlara cevap verecek, konforlu bu tesis için öngördüğü müz 100 milyon TL'lik bütçe arta bilir" diye ifade ediyor.

Akfen Holding ten Uludağ a yeni otel! Akfen Club geliyor!

OTELİN İSMİ AKFEN CLUB OLACAK

Önümüzde ki kış sezona yetişmesi planlanan otelin ismi içinde birçok farklı fikir olduğunu söyleyen Hamdi Akın, kendisinin otelin ismi için "Akfen Club" olmasına karar verdiğini dile getiriyor. Akfen Holding için 2022 senesinin otel başta olmak üzere diğer yatırımların bitirildiği bir sene olmasını beklediklerini kaydeden Akın, ekonomik ortamı yakından takip ettiklerini ve yeni yatırım fırsatlarını aramaya devam edeceklerini de kaydediyor.

Akfen GYO'nun kira gelirleri ilk yarıda yüzde 302 arttı!

Akfen GYO Kayseri Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO’nun otel gelirleri 83,7 milyon TL’ye ulaştı!


Geri Dön