24 / 04 / 2024

Hamit Demir tüik

Hamit Demir tüik

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir TÜİK konut satış rakamlarını değerlendirdi.

Deniz Demir: Türkiye'de konut sahipliği 10 yıldır düşüyor! Eskiden memur ve emekli ikramiyeyle ev alırdı! 

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Türkiye'de konut sahipliğinin 10 yıldır düzenli olarak düştüğünü belirtti ve memurun da emeklinin de işçinin de konut alamadığını belirtti. İşte Deniz'in o açıklamaları...

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Hamit Kütük ve Esma Karabulut KT kira sertifikalarından ayrıldı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Kütük ve Esma Karabulut yönetim kurulu üyeliği görevlerinden ayrıldı.

Hamit Demir: Maliyetlerin altında konut satıyoruz!

Demir Grup YK Başkanı Hamit Demir, TÜİK'in konut satış rakamları açıklamasına ilişkin 2018 Nisan konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Hamit Demir konut alıcısının mutluluğu için maliyetlerin altında konut sattıklarını ifade etti. 

Hamit Demir'e kent markası ödülü!

Gayrimenkul ve inşaat sektörüne 34 yıl önce kazandırdığı Demir İnşaat markasını, sektörde ezber bozan projelerle özdeşleştiren Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir’e kent markası ödülü...

Demir İnşaat'tan 2,5 milyar liralık yatırım!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, konut alanında 2018-2019'da Türkiye ve yurt dışında toplam 2,5 milyar TL yatırım planladıklarını açıkladı. 

Hamit Demir TÜİK Ağustos ayı verilerini değerlendirdi!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir TÜİK konut satış rakamlarını değerlendirdi.

Hamit Demir 15 Temmuz yıldönümü görüşünü yayınladı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir 15 Temmuz yıldönümü görüşünü yayınladı.

Hamit Demir: Türkiye şaha kalkacak!

Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, referandum sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı. Demir, Türkiye’yi güzel günlerin beklediğini söyledi.

Hamit Demir: Her dönem bir KDV indirimi beklentisi içerisindeyiz!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Her dönem bir KDV indirimi beklentisi içerisindeyiz. Çünkü yüksek oranlar tüketiciyi korkutuyor ve tüketici alım yönünde hareket edemiyor." dedi.

Türkiye mega projelerde Avrupa'nın radarına girecek!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, “Türkiye, önümüzdeki yıllarda uçak gibi yükselişe geçecek” diye konuştu.

Hamit Demir: 2017 Türkiye’nin yılı olacak!

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı Onursal Başkanı ve Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir 2016-2017 yılını değerlendirdi.

Hamit Demir tüik Haberi

Hamit Demir tüik

TÜİK’in açıkladığı ağustos ayı konut satış rakamlarıyla, satışlarda temmuz ayında başlayan yükseliş grafiğinin giderek arttığını görüyoruz. Bu da ekonominin lokomotifi olan gayrimenkul ve inşaat sektörünün en güvenilir ve kazançlı yatırım aracı olmaya devam ettiğinin en büyük göstergesini oluşturuyor.


Sektörün ilk 8 ayına bakacak olursak, hükümetimizin verdiği desteklerle birlikte sürekli büyüdüğünü görüyoruz. Yapılan konut kampanyaları, faiz oranlarındaki indirimler, yabancı yatırımcılara tanınan vatandaşlık hakkını sektördeki hareketliliğin ana sebebi olarak sıralayabiliriz. Özellikle yabancıya vatandaşlık hakkı getirilmesiyle de yabancı yatırımcıya konut satışlarında bir artış trendi yakaladık.Sektörümüzün artan yatırımlarıyla birlikte, ulusal ve uluslararası arenada yapılan etkinlik ve fuarların da katkısıyla Türkiye gayrimenkul ve inşaattaki üstün gücünü tüm dünyaya kanıtlamaya başladı. Bunun neticesini de açıklanan rakamlarda gayet net bir şekilde okuyabiliyoruz. Buna istinaden yabancı yatırımcı satışlarında...