24 / 04 / 2024

Hamza Karataş kimdir

Hamza Karataş kimdir

Osmancık’ta riskli alan ilan edilen 160 hektar alanın kentsel dönüşüm projesi tamamlanarak askıya çıktı.

Çorum Osmancık'a yeni projeler kazandırılacak!

Çorum Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, “Hedefimiz yaşadığımız şehrin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmişliği ile daha yaşanabilir bir kent olmasıdır. Bu hedef doğrultusunda bütün gayretimizle projeler üretiyor'' dedi.

Hamza Karataş: Osmancık'a tarihi yatırımlar kazandırdık!

Çorum'un Osmancık İlçe Belediye Başkanı Hamza Karataş mahalle muhtarları ile bir araya geldiği toplantıda iki yıllık faaliyetlerini değerlendi. ÇORUM'un Osmancık Belediye Başkam Hamza Karataş, "Osmancık'a tarihi yatırımlar kazandırdık" dedi.

Osmancık'ta 50 yıllık projelerin ihaleleri tamamlandı!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Ak Parti İlçe Yönetimine faaliyetlerini anlattı. Karataş, şehrin gelecek 50 yılını şekillendirecek projelerin ihale edilerek çalışmalara başlandığını ifade etti.

Hamza Karataş: Osmancık tamamen yenilenecek!

Çorum'un Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Belediyesinin 2014 yılında gerçekleştirdiği yatırımlar ve hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi

Hamza Karataş: Osmancık kentsel dönüşüme hazırlanıyor!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, ilçede kapsamlı bir kentsel dönüşüme hazırlandıklarını belirterek ilçenin yeni imar planım da içeren projenin 14 Ekim 2014 tarihinde ihale edileceğini açıkladı.

Hamza Yerlikaya kimdir?

Eski Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya kimdir? Hamza Yerlikaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamza Yerlikaya'nın biyografisi...

Kadir Karataş kimdir?

Eski Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Karataş kimdir? Kadir Karataş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kadir Karataş'ın biyografisi...

Çorum Osmancık Evi hizmete açıldı!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Evi'ni Kadın Kültür ve Sanat Merkezi olarak vatandaşların hizmetine açtı.

Osmancık Otobüs Terminali Ekim’de açılıyor!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin açılışının Ekim ayında gerçekleştirileceğini söyledi.

Osmancık Organize Sanayi bölgesi ihale ediliyor!

Çorum’un Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Organize Sanayi Bölgesi ihalesinin 8 Haziran’da yapılacağını açıkladı.

Çorum Osmancık OSB'ye ödenek müjdesi!

Osmancık Belediye Başkanı ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Karataş çeşitli ziyaretler için Çorum’da bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile görüştü.

Çorum Osmancık OSB için kamulaştırmalar başlıyor!

Osmancık Organize Sanayi Yönetim Kurulu toplantısında OSB süreciyle ilgili çalışmalar değerlendirildi. OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye Başkanı Hamza Karataş, kamulaştırma işlemiyle ilgili çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Çorum Osmancık'a 4 yeni yatırım müjdesi!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla Kültür Evinde bir araya geldi. Karataş, 4 yeni yatırımın da müjdesini verdi.

Osmancık şehirlerarası otobüs terminaline kavuşuyor!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, şehirler arası otobüs terminalinin 22 Eylül’de ihale edileceğini ve 300 günde tamamlanacağını bildirdi.

Çorum Koyunbaba Köprüsü restore ediliyor!

Osmancık’ta restorasyon çalışmaları devam eden Koyunbaba Köprüsü ile ilgili iddialara son noktayı yetkililer koydu. Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, çalışmalarla ilgili basın açıklaması yaptı.

TOKİ Çorum Osmancık'ta 198 konut inşa edecek!

Çorum’un Osmancık ilçesinde konut sahibi olmak için TOKİ’ye umut bağlayan ailelere sevindirici haber geldi. Belediye Başkanı Hamza Karataş, Çay mahallesine inşa edilen TOKİ’de 198 ailenin ev sahibi olacağını belirtti.

Çorum Osmancık'a yeni projeler kazandırılacak!

Çorum Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, “Hedefimiz yaşadığımız şehrin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmişliği ile daha yaşanabilir bir kent olmasıdır. Bu hedef doğrultusunda bütün gayretimizle projeler üretiyor'' dedi.

Çorum Osmancık OSB yatırım programına alındı!

Osmancık Belediye Başkanı ve Osmancık Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Karataş, kuruluş süreci ve imar planları tamamlanan OSB’nin 2016 yatırım programına alındığını söyledi.

Hamza Karataş kimdir Haberi

Hamza Karataş kimdir

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, ilçenin ilk yerleşim yerleri olan ve şehir standartlarını taşımayan, alt yapısı yetersiz ve afet riski olan bölgelerde kentsel dönüşüm yapılacağını söyledi.


Çalışmaların 2014 yılından beri sürdürüldüğünü ve hassas bir çalışma ile yeni imar planlarının hazırlandığını kaydeden Karataş, “Riskli alan içerisinde kalan yerleşimalanı imar uygulamaları yaygınlaşmadan çok önce inşa edilmiş düzensiz yapılaşmanın hakim olduğu bir bölge. Yapıların büyük çoğunluğu mühendislik hizmeti alınmadan inşa edilmiş, yeterli alt yapısı olmayan güvensiz binalardan oluşuyor. Afet riski taşıyan bu yapıların dönüştürülmesi için 2014 yılında bir kentsel dönüşüm çalışması başlattık” dedi.


“YENİ BİR OSMANCIK İNŞA EDİLECEK”

Projesinin İmar ve Şehircilik Bakanlığı’nın açıkladığı en büyük projeler arasında yer aldığına işaret eden Karataş “Riskli alan ilan edilen bölgenin imar planı tamamlandı.Bu alandaki şehir standartlarını taşımayan...