19 / 04 / 2024

Hamza Karataş: Osmancık'a tarihi yatırımlar kazandırdık!

Hamza Karataş: Osmancık'a tarihi yatırımlar kazandırdık!

Çorum'un Osmancık İlçe Belediye Başkanı Hamza Karataş mahalle muhtarları ile bir araya geldiği toplantıda iki yıllık faaliyetlerini değerlendi. ÇORUM'un Osmancık Belediye Başkam Hamza Karataş, "Osmancık'a tarihi yatırımlar kazandırdık" dedi.



Başkan Karataş, "İki yılda Osmancık'a tarihi yatırımlar kazandırdık. Geleceğin Osmancık'ı için koyduğumuz hedef doğrultusunda sanayi olarak büyümüş, ekonomi olarak güçlenmiş, kültür ve turizm alanında gelişmiş istikrarlı bir şehrin temellerini attık. Osmancık'ı bu hedefe ulaştırmak için gerekli yatırımları halkımızın desteği ile birlikte şehrimize kazandırıyoruz" dedi. 


Osmancık'm tarihi problemlerini çözüme kavuşturmak ve istikrarlı bir gelecek için şehrin ihtiyaçları ve halkın talepleri doğrultusunda hareket ettiklerini dile getiren Başkan Karataş, "Göreve başladığımız günden bugüne yaklaşık iki yılı geride bırakmış bulunuyoruz. Bu zaman zarfında şehrimizin temel ihtiyaçlarına yönelik yıllardır beklediği yatırımlar olan içme suyu, imar planları, Organize Sanayi Bölgesi, doğalgaz gibi daha birçok önemli projede büyük mesafe aldık. Osmancık'ı adım adım gelişmiş bir şehre dönüştürecek yatırımları ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 


Gerçekleştirdiğimiz her projeyle Osmancık'm gelecek 50 yılını şekillendirmeyi hedefliyoruz. Gelecek yıllarda sanayi olarak büyümüş, ekonomi olarak güçlenmiş, kültür ve turizm alanında gelişmiş istikrarlı bir şehirde, huzurlu ve mutlu bir yaşam için mücadele ediyoruz. Bu hedefte önemli yatırımlar yaptık, büyük kazanımlar sağladık. Gerçekleştirdiğimiz her yatırım bizi bu hedefe biraz daha yaklaştırıyor. İnşallah Osmancık'ı güzel günler bekliyor" diye konuştu.Osmancık'tan her gün 10 bin araç geçtiğini söyleyen Başkan Hamza Kartaş, "D-100 Karayolunda 62'si kuruyemişçi olmak üzere yüzden fazla işletme faaliyet gösteriyor. 


Ankara Son Söz 


Geri Dön