25 / 04 / 2024

han yapı evleri

han yapı evleri

Sabah Emlak & Mortgage'den Ebru Erdoğan araştırdı! 2008'de 27 bin kişi yeni evine taşınacak!

Sgm Han Yapı Denetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgm Han Yapı Denetim Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Güneş Sami Mete tarafından kuruldu.

Golden Han Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Han Yapı Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Altınay ve Abdurrahman Hanefioğlu ortaklığında kuruldu.

Arslan Han Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Han Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Arslan tarafından kuruldu.

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümmühan Çalış tarafından kuruldu.

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çakmak tarafından kuruldu.

Ogz Han Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ogz Han Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Ümraniye'de Oğuzhan Coşkun tarafından kuruldu.

My Han Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Han Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gökhan Yusufoğlu tarafından kuruldu.

İstanbul Han Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Han Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Kaçmazer tarafından kuruldu.

Art Han Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Han Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Atmaca tarafından kuruldu. 

İstanbul Fatih'teki iş hanı yapım onarım karşılığında kiraya verilecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nün İstanbul-Fatih İlçesi, 852 Ada, 92 Parsel taşınmazın 25 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işine ait ihalesi 22 Ocak'ta...

Kozakoğlu Han Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozakoğlu Han Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Begen tarafından kuruldu.

Selim Han Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selim Han Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nebiye Karakaş tarafından kuruldu.

Han Yap Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Yap Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Han tarafından kuruldu.

han yapı evleri Haberi

han yapı evleri

Bu yıl en çok Han Yapı konut sahibi yapacak. Şirketin Beylikdüzü'nde inşa ettiği İsthanbul Evleri'nde bin 84 dairenin anahtarı 2008 yılında teslim edilecek.

İnşaat şirketlerinin yeni projelerinin en çok tercih edildiği bölge Ataşehir .

Konutlar arasında en pahalısı Selimoğlu Grup tarafından yapıldı Türkiye'de gelişen inşaat sektörüne paralel olarak her geçen gün yenisi inşa edilmeye başlanan konut projeleri, tüm hızıyla sürüyor. İstanbul'da ise artan konut stokuna bu yıl 6 bin 905 yeni konut daha eklenecek. Ortalama dört kişilik aile baz alındığında toplam 27 bin 620 kişi, 2008'de yeni evlerine taşınacak. Sosyal alanları, güvenliği ve konforlu yaşam şartlarıyla, kent merkezlerinin dışında yer alan yeni konut projeleri, ev...