29 / 03 / 2024

Hangi evlere kredi çıkar

Hangi evlere kredi çıkar

Konut kredisi tüketici kredilerinin bir çeşidi olarak karşımıza çıkıyor. Konut kredisi konutun teminat altına alınması şartı ile tüketiciye veriliyor. Peki, hangi evlere kredi verilir?

Ev almak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Hangi bankanın faizi ne kadar?

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Peki hangi bankanın faizi ne kadar? İşte Mart 2024'te 4 bankanın konut kredisi faizleri...

Borcu olanlar Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve İş Bankası'nın kapısını tıklattı! Mart 2024'te en düşük faiz hangi bankada?

Altın, dolar ve Euro'da rekor üstüne rekor gelirken, bankaların kredi faiz oranları da pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki bankların kredi faiz oranlarında son durum ne? En düşük faizi hangi banka veriyor? 

Tarım Kredi'de yüzde 50'lik dev indirim yarın başlıyor! Hangi ürünlerin fiyatı düşecek? Markete gidecekler hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yönelik yaptığı indirim çağrısının ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketler'de yüzde 50'lik dev indirim yarın başlayacak. Peki Tarım Kredi Marketler'de hangi ürünlerde indirim olacak? İşte ayrıntılar...

1.000, 1.200, 1.300 kredi notuyla hangi banka kaç TL ihtiyaç, konut, taşıt kredisi verir? Nakit ihtiyacı olanlar dikkat!

1.000, 1.200, 1.300 kredi notuyla hangi bankanın kaç TL ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi vereceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 1.000, 1.200, 1.300 kredi notuyla hangi banka kaç TL ihtiyaç, konut, taşıt kredisi verir? Nakit ihtiyacı olanlar dikkat...

Hisseli tapuya ihtiyaç kredisi çıkar mı?

İhtiyaç kredisi, taşınmaz ürün ya da araç sahibi olmak isteyenler için alım imkanı sağlayan bir kredi türüdür. Hisseli tapuya ihtiyaç kredisi ise hisseli tapu sahipleri tarafından merak edilir. Peki hisseli tapuya ihtiyaç kredisi çıkar mı, hangi bankalar kredi verir? İşte konu ile ilgili detaylar…

Hangi tapuda kredi kullanılabilir?

Vatandaşlar, "Hangi tapu tipleri için ve kredisi kullanılabilir?" sorusunun yanıtını arıyor. İşte ayrıntılar...

Faizsiz kredi veren bankalar hangisi? Hangi bankadan faizsiz kredi alınır?

Son günlerde büyüyen maddi sıkıntılardan dolayı kendilerine çıkar yol bulmak isteyen vatandaşlar faizsiz kredi veren bankaları araştırıyorlar. Sizde hangi bankadan faizsiz kredi alınır? Sorusuna cevap arıyorsanız, detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

TOGG kredisi nasıl alınır? TOGG kredi başvuru şartları neler? Hangi bankalar kredi verecek?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg) kredisi almak isteyenler için kredi yolu açıldı. Peki TOGG kredisi nasıl alınır? TOGG kredi başvuru şartları neler? Hangi bankalar kredi verecek? İşte ayrıntılar...

Bankalardan kredi alacaklar hemen bakın! Kredi notunuzu yükseltebilirsiniz! 

Bankalardan kredi alacak vatandaşlar, 'Kredi notunu yüksek tutmak için neler yapılabilir? Hangi durumlarda kredi notu düşer?' sorusunun yanıtını merakla araştırıyor. Peki kredi notu nasıl yükseltilir?

Hangi bankalar 24 ay vadeli 100.000 TL kredi veriyor? İşte bankalar ve detayları

İhtiyaç kredisi veren bankalar 24 ay vadeli 100.000 TL kredi veren bankalar olarak artış göstermeye başladı. Peki güncel faiz oranlarıyla hangi bankalar 24 ay vadeli 100.000 kredi veriyor?

Emeklilikte Yaşa Takılanlara özel kredi mi veriliyor? EYT’lilere hangi banka kredi veriyor?

EYT için kredi veriliyor mu? sorusu sorulmaya başlandı. Bankalar EYT'lerin prim borçları için kredi imkanları sunulmaya başlandı. İşte detaylar!

Öğrenciye ihtiyaç kredisi verilir mi? Öğrenciye en fazla ne kadar kredi verilir?

Öğrenci kredi çekebilir mi, öğrenciye hangi bankalar kredi verir? İşte bu konuya dair sorulan soruların yanıtları!

Şu an kredi faizi ne kadar? Hangi banka ne kadar faizle kredi veriyor? Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kredi oranı

Bankalardan kredi çekmeyi düşünenler, hangi bankanın ne kadar faizle kredi verdiğini merak ediyor. İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kredi oranı!

Hangi evlere kredi çıkar Haberi

Hangi evlere kredi çıkar

Hangi evlere kredi verilir? 

Konut kredisi başvuru yapılan bankaların, konutu teminat altına alması ile tüketiciye verdiği krediye konut kredisi deniyor. Konut kredisi başvurusunda nüfus cüzdanı, ikametgah ve gelir belgesi belgelerin temin edilmiş olması gerekiyor.


Konut kredisini geliri olan her birey kullanabiliyor. Konut kredisini sadece daha önce kredi borcundan dolayı banka takip kararı çıkmış kişiler ve bankalar tarafından yapılan kredi skorlaması kötü olan kişiler kullanamıyor.


Konut kredisi kullanabilmek için ilk olarak kredi kullanılmak istenen bankaya başvuru yapılması gerekiyor. Bu başvuru işlemi internet üzerinden de yapılabiliyor. Başvuru yapabilmek için internet şubesine giriş yaparak krediler menüsüne tıklamanız yeterli oluyor. Bundan sonra ise yapmanız gereken yönlendirmeyi takip etmek oluyor. 


Başvurunun kabul edilmesinin ardından ekspertiz raporuna göre banka kredi tutarını belirliyor. Ekspertiz raporunda ise gayrimenkulün türü ve inşaatın...