29 / 03 / 2024

hangi konut projelerinde kampanya var

hangi konut projelerinde kampanya var

Markalı konut üreticileri konut sahibi olmak için yeterli peşinatı biriktirmemiş olanları veya bu yıl yüklü taksit ödemelerine girmek için bütçesi elverişli olmayanları ev sahibi yapmak için harekete geçti. İşte kampanyalı 8 konut projesi..

Konut projelerinde kadınlar günü kampanyası 2015!

Gökdeniz Kartal, İstasyon 24, Airport 24 ve Still İstanbul Diamond projeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kampanya başlattı. İşte kampanyanın detayları...

Konut projelerinde Kurban Bayramı'na özel kampanyalar başladı!

Mevsimsel durgunluk ve seçimlerin sona ermesiyle birlikte canlanan konut satışlarına Kurban Bayramı nedeniyle tatil arası vermek istemeyen firmalar, çareyi satış ofislerini bayram süresince açık tutmakta buldu...

Konutda bahar hareketi için indirim kampanyaları başladı!

Konut kredisindeki faiz artışları ve seçim nedeniyle bekleme dönemine girilmesiyle satışlar düştü, konut üreticileri satışları canlandırmak için döneme uygun kampanyaları devreye aldı. Kampanyalarda indirimin yüzde 10’ları aştığı dikkat çekiyor...

Markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe belli oldu!

Gayrimenkul sektörünün lider analitik veri sağlayıcısı REIDIN merakla beklenen '2023 yılı Markalı Konut Projeleri Aidat Raporu'nu yayınladı. İşte markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe...

TOKİ para iadesi nasıl geri alınır? Hangi bankalardan paramı iade alabilirim?

Sosyal konut projeleRinde kendisine Konut çıkmayan ama yatırdığı 500 TL başvuru parasını geri almak isteyen vatandaşlar TOKİ'de parası kalmış, yada almasını bilmeyen vatandaşlar bu haber tam olarak sizi ilgilendiriyor. Peki TOKİ para iadesi nasıl geri alınır? Hangi bankalardan paramı iade alabilirim

Konut projelerinde spor salonlarına talep artıyor!

Spor salonu sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Proforce’un Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı, konut projelerinde spor salonlarına talebin arttığını söyledi.

TOKİ sosyal konut projelerinde aylık taksit ne kadar olacak? TOKİ sosyal konut aylık taksitler açıklandı mı?

TOKİ sosyal konut projelerinde aylık taksit ne kadar olacağı vatandaşalar tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen o detaylar!

Yabancılar en çok 1+1 konut alıyor! Markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı? 

REIDIN-GYODER tarafından Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Nisan 2022 verileri duyuruldu. Peki markalı konutlarda stok erime hızı nasıl oldu? Yabancı yatırımcılar en çok hangi konut tiplerini tercih etti? İşte merak edilen o veriler...

Yabancı yatırımcıların gözü Ankara'daki konut projelerinde!

Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yabancıya konut satışında Ankara'nın 3. sırada yer aldığını söyleyerek yabancı yatırımcılarının gözünün Ankara'daki konut projelerinde olduğunu kaydetti.

İnşaat sektörü, konut projelerinde iade hakkı süresinin kısaltılmasını istiyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'da bulunan ve ön ödemeli konut projelerinde 24 aya ulaşan iade süresinin 3 aya inmesini istiyor.

Hangi konut için ne kadar vergi ödeniyor?

Rayiç değeri 5 milyon 227 bin lirayı aşan tüm konutlar ‘Değerli Konut Vergisi’ (DKV) kapsamında yer alıyor.  Türkiye genelinde 150 bin değerli konut olduğu tahmin ediliyor. Peki, hangi konut için ne kadar vergi veriliyor? 

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Temmuz 2021 sonuçları da açıklandı. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Mayıs 2021'e ait sonuçları da belli oldu. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı? İşte markalı konut projelerinin Mayıs 2021 verileri...

Sıfır atık uygulaması konut projelerinde zorunlu olacak!

"İklim Değişikliğiyle Mücadele Toplantısı"nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, gelecek dönemde konut projelerinde sıfır atık uygulamasının zorunlu olacağını açıkladı.

İstanbul'da en yüksek aidat hangi ilçede?

Enflasyondaki yükselişle beraber konutlardaki aidat fiyatları da uçtu. Aidatlar yüzde 27'lere varan oranlarda arttı. Bazı konut projelerinde aidatlar 3 bin 500 TL'lere kadar çıkıyor. Peki İstanbul'da aidatlar nasıl değişti? En yüksek aidat hangi ilçede?

Konut projelerinde sismik izolasyona ilgi arttı!

Deprem İzolasyon Derneği Başkanı Mehmet Emre Özcanlı, deprem etkilerinin azaltılmasını sağlayan sismik izolatör kullanımının kamu binaları ve karayollarının ardından konut projelerinde de yaygınlaşmaya başladığını dile getirdi.

hangi konut projelerinde kampanya var Haberi

hangi konut projelerinde kampanya var
Markalı konut üreticileri konut sahibi olmak için yeterli peşinatı biriktirmemiş olanları veya bu yıl yüklü taksit ödemelerine girmek için bütçesi elverişli olmayanları ev sahibi yapmak için harekete geçti. İşte o kampanyalı projeler..


1-) Aydos Country

SİNPAŞ GYO'nun Sancaktepe'de inşa ettiği projede 10 bin lira peşinat, 30 ay vade farksız ve 2 bin 70 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün. 

Tel: 444 1 440

Web: http://aydoscountry.com/


2-) DKY Kartal

DKY İnşaat'ın projesinde konut alıcıları yüzde 25'lik peşinatı teslim tarihinde, geri kalan kısmı banka kredisiyle 60 ay sıfır faizle ödüyor. Peşin alımlara ise 15 indirim var. 

Telefon: (0216) 517 9 517

Web: www.dkyinsaat.com


3-) Soyak Konforia

SOYAK'ın Bahçeşehir'de hayata geçireceği 5 bin konutluk projenin ilk etabında yüzde 10 peşin indirimi ya da sıfır faizli...