25 / 04 / 2024

Hangi konutlar kampanyada

Hangi konutlar kampanyada

Gayrimenkul sektörü, döviz kurundaki yükseliş, maliyet artışları ve yeni yasal düzenlemelerin getirdiği ek yükler nedeniyle 2015 yılına zorlu bir başlangıç yaptı.

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Deprem bölgesinde konutların yeniden inşaları için ihaleler sürerken, Hatay’da 856 adet konut ihalesini Siyahkalem Mühendislik İnşaat şirketi alırken, Şanlıurfa’da 758 adet konut ihalesini MAY İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Aşan Mühendislik İnşaat Şirketi iş ortaklığı kazandı.

Milli Emlak'tan satılık kamu konutları!

Milli Emlak tarafından kamu konutlarının satışa çıkarıldığı duyuruldu. Yapılan açıklamada, kamu konutlarının hangi koşullarda satılacağı da belirlendi.

Dünyada en çok değer kazanan konutlar hangi kentlerde? Türkiye'den de 2 şehir listede!

Konut fiyatlarının geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 102,7 oranında arttığı başkent Ankara, dünyanın en çok değer  kazanan konutlarının yer aldığı iller listesinde zirveye yerleşti. İşte ayrıntılar...

TOKİ yüzde 25 peşinat, 72 ay vadeyle konut ve iş yeri satıyor! Dev kampanyada tarih belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 32 ilde konut, 28 ilde ise iş yeri satışı yapacağını duyurdu. Söz konusu kampanyada konutlar ve iş yerleri için yüzde 25 peşinat,  72 ay vade imkanı sunuluyor.

Vista Mogan Konutları'nda 2+1'ler 3 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Vista Mogan Konutları'nda konut satışları devam ediyor. Peki Vista Mogan Konutları'nda hangi konut tipleri var? Taksitle ödeme yapılabiliyor mu? İşte Vista Mogan Konutları ile ilgili merak edilenler...

Konut sigortası neden önemlidir? Konut sigortası hangi riskleri kapsar?

Konut sigortası, birçok olumsuz durumda konutların korunmasına yönelik birçok hak tanıyan bir sigorta türüdür. Yangın, deprem, hırsızlık ve su baskını gibi durumlarda işe yarayan bu sigorta türü zorunlu olmasa da yaptırılabilir. Peki konut sigortası neden önemlidir, hangi riskleri kapsar?

Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı!

Sadıkoğlu Holding tarafından Çengelköy’ün merkezine yükselen Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Sadıkoğlu Konutları ne kadar? Sadıkoğlu Konutları'nda hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Evinizin değeri bu rakamları aşıyorsa aman dikkat! Değerli Konut Vergisi'nde son ödeme günü 31 Ağustos! 

Değerli Konut Vergisi'nde ikinci taksitin son ödeme günü 31 Ağustos olarak açıklanmıştı. Peki hangi konutlar için değerli konut vergisi ödenecek? Değerli Konut Vergisi nasıl hesaplanır? İşte detaylar...

Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarının teslim tarihlerine ilişkin açıklama yaptı. Peki, Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek? İşte detaylar...

Deprem bölgesindeki konutlar için ihaleler tam gaz: Müteahhitlere 21 milyar liralık ödeme yapılacak!

Deprem bölgesindeki konutlar için ihaleler tam gaz devam ediyor. Peki hangi illerde konut ihaleleri gerçekleştirildi?

Alya Konutları Merkezefendi ön satışta!

Gayrimenkul sektörünün güvenilir markalarından BOSS4 İnşaat’ın İstanbul Zeytinburnu’nda inşa ettiği kentsel dönüşüm projesi Alya Konutları Merkezefendi'de ön satış süreci başladı. Peki Alya Konutları Merkezefendi'de kaç konut var? Projede hangi konut tipleri bulunuyor? 

Konut kredisi faizleri ne kadar düşecek? Hangi konutları kapsayacak?

Konut satışlarında durgunluğun aşılması ve konut üretiminin yeniden canlandırılması için hazırlanan faiz kampanyası için iki bakanlık çalışma yürütüyor. İşte sektördeki beklentiler...

Gerçek mortgage hangi konutları kapsayacak? Konut kampanyasında peşinat, vade ve faiz ne kadar olacak?

Konut firmaları temsilcileri bir yandan sektörü canlandıracak kampanyayı beklerken, diğer taraftan da düşük faiz uygulamasının piyasa fiyatı haline gelen 5 milyon TL'lik konutları kapsaması gerektiğini söylüyor. Peki gerçek mortgage hangi konutları kapsayacak? 

Hangi konutlar kampanyada Haberi

Hangi konutlar kampanyada

Kâr marjlarının daralması, satış hızının yavaşlaması ve genel seçime rağmen markalı konut üreticileri yatırım atağına kalktı. Konut sezonun açılmasıyla büyük ölçekli projeler lansman dönemine özel ödeme seçenekleri ve fiyat avantajlanyla vitrine çıktı. İnşaat firmalan yıl sonuna kadar toplam 20 bin konuttan oluşan yeni projelerini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. 




SİNPAŞ GYO BOMONTİ'DE 

Üç yeni projenin lansmanı için hazırlıklarım sürdüren Sinpaş GYO, İstanbul Şişli'deki yeni rezidans projesinin ön satışlarına yakında başlayacak. Queen Bomonti adlı projede yaklaşık 1000 ünite yer alacak. Şirket, Ankara'daki iki projesini de yılın ikinci yarısında satışa sunacak. Dumankaya'nın yeni projesi Sancaktepe'de Adres konseptiyle hayata geçecek. Ön talep toplanmaya başlanan projenin yanı sıra Dumankaya, Gebze Çayırova'da 5 bin konutluk bir proje ve Fikirtepe'de kentsel dönüşüm için çalışıyor. 



AĞAOĞLU'NDAN 4 YENİ PROJE 

Elinde 30 bin...