24 / 04 / 2024

Hangi yatırımcı para kazanıyor

Hangi yatırımcı para kazanıyor

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Hangi yatırımcı para kazanıyor? Hangi yatırımcı para kazanamıyor?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 10 maddelik analizi...

Dolar mı, altın mı, borsa mı? Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış! 

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor. Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış...

Dünyaca ünlü ekonomist yatırımcıları uyardı: Para biriktirenler kesinlikle kaybedecek! Geç olmadan gümüş alın!

Zengin Baba Yoksul Baba (Rich Dad Poor Dad) adlı kişisel finans kitabının yazarı Robert Kiyosaki, yatırımcıları değerli metallere yatırım yapmaları konusunda uyardı.

İslam Memiş'ten yatırımcılara 'bekle' çağrısı! Yarından sonra buna yatırım yapan kazanacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yarından sonra dolar karşısındaki enstrümanlarda yükseliş beklediğini açıklayarak yatırımcılara 'bekleyin' çağırısı yaptı.

Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı, ne kadar kazandırdı?

Altını ve doları olanlar ya da borsaya yatırımı yapanlar bu hafta hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ediyor. Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına çok önemli uyarı: 'Onlara sakın bulaşmayın'

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve altın yatırımcılarının yakından takip ettiği isimler arasında yer alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten  altın yatırımcılarına çok önemli uyarılar geldi. 

Yatırımcılar dikkat! Ocak ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar Ocak ayında en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor.  Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"na göre Ocak ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 0,35 ile külçe altında gerçekleşti.

Ocak 2024 Borsa İstanbul analizi! Yerli ve yabancı yatırımcı ne yaptı? Kim para kazandı?

Ocak ayında dalgalı bir seyir izleyen Borsa İstanbul’da BİST 100 endeksi bugün tüm zamanların rekorunu kırdı. Borsada yükseliş devam ederken Ekonomist İris Cibre X sosyal medya hesabından yerli ve yabancı yatırımcılar açısından Ocak ayı borsa analizini paylaştı.

Altın mı, dolar mı, bitcoin mi, borsa mı? 100 bin TL son 5 senede hangi yatırımla kaç para oldu? 

En mantıklı yatırım aracının hangisi olduğu yatırımcılar tarafından sık sık araştırılıyor. 223,3 bin takipçili Borsa Filozofu X sosyal medya hesabından son 5 senede 100 bin TL'nin hangi yatırımla ne kadar olduğunu tek tek açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Bitcoin kurumsal yatırımcıdan kabul bekliyor

Spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) ilginin artması ile birlikte kurumsal yatırımcılar tarafından kabul görmesi durumunda, diğer kripto para ETF'lerin de önünün açılabileceği kaydediliyor.

Arsa, konut ve borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Bu yatırım aracı kısa sürede zengin eder!

Yatırımcılar, yatırım tercihlerini arsa, konut ve borsadan yana yapmaya devam ediyor. Peki hangi yatırım aracı kısa sürede kazandırır? Borsa yorumcusu yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. İşte en kısa sürede zengin edecek o yatırım aracı...

10 bin TL son 2 senede hangi yatırımla kaç para oldu? Dolar, altın ve hisseler...

En mantıklı yatırımın hangisi olduğu yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. 555,9 bin takipçili Borsa İzinde isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından son 2 senede 10 bin TL'nin hangi yatırımla ne kadar olduğunu tek tek açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Borsa yatırımcıları dikkat! Hangi hisse için kaç yıl beklenmeli?

Borsa yatırımcıları borsadaki son durumu yakından takip ediyor. Dün Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde en çok kazandıran ilk üç hisse ISKUR, ISATR  ve SNKRN oldu. Peki hangi hisselere dikkat edilmesi gerekiyor? 

Hangi yatırımcı para kazanıyor Haberi

Hangi yatırımcı para kazanıyor

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1 'den "Hangi yatırımcı para kazanıyor? Hangi yatırımcı para kazanamıyor?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 10 maddelik analizi...

1) Her şeyi bilen ya da bildiğini zanneden yatırımcılar para kazanamıyor. Öğrenmeye açık yatırımcılar para kazanıyor. Çok bilmişlik kaybettiriyor.

2) Duyumla ve tüyo ile hareket eden yatırımcılar kazanamıyor. Kendisi araştıran ve soruşturan yatırımcı para kazanıyor.

3) Maceraperest yatırımcıların çoğu iflas ediyor. Ama rasyonel hamle yapan yatırımcılar kazançlı çıkıyor.

4) Bildiklerinin ya da söylediklerinin kendi kendilerine bile faydası olmayan yatırım uzmanlarının sözünü dinleyen ve emrinden dışarı çıkmayan yatırımcılar kaybediyor. Yatırım kararını kendisi alabilenler kazanıyor.

5) Bir yatırım enstrümanının fanatiği olan ya da bir yatırım enstrümanını saplantı haline getirenler kaybediyor. Yatırım...