25 / 04 / 2024

Hanımeli Fasıl

Hanımeli Fasıl

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Şişli Bomonti'de Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Anthill Residence; 8 Mart Pazar günü saat 14.30 ile 18.00 arasında Kadınlar Günü'ne özel bir etkinliğe imza atıyor.

Eminönü Hanı 1939 yılında yıkılmış!

1942 yılında bir türlü sonuçlandırılamayan Eminönü Hanı için yıkım kararı verilmiş. Söz konusu yapının 1942 yılında yıkılması için çalışmalar başlatılmış.

Ev hanımları nasıl ve ne zaman emekli olacak? Bakan yanıtladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ekonomi gündemini değerlendirdi. Bakan Işıkhan "Çalışmalarımıza başladık, 5 yıllık dönem içinde bunu hayata geçireceğiz. İsteğe bağlı sigortalılık kapsamında 3'de 1'lik prim desteğini devletimiz ödeyecek" ifadelerini kullandı.

Ev hanımlarına müjde! Emeklilik kapısı açıldı! Çalışmayan ev hanımları nasıl emekli olabilir?

Uzun yıllar gündemde olan çalışmayan ev hanımları için emeklilik kapısı açıldı. Son zamanlarda yapılan yeni düzenlemeler ile çalışmayan ev hanımları da emekli olabilecek. Peki ev hanımları nasıl emekli olabilir? İşte detaylar...

Ev hanımlarına emeklilik müjdesi! Bakan Derya Yanık duyurdu ev hanımlarına prim desteği geliyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ev hanımlarına emeklilik detaylarına ilişkin bilgi verdi. Peki, ev hanımları nasıl emekli olacak? İşte detaylar...

25 yıllık ev hanımlarına emeklilik başvurusu nasıl yapılır? Hiç sigortası olmayan ev hanımları nasıl emekli olur?

25 yıllık ev hanımlarının emeklilik konusu milyonlarca ev hanımının gündemde yer alıyor. Peki “Hiç sigortası bulunmayan ev hanımları nasıl emekli olur?” İşte detaylar!

Ev hanımlarının başına talih kuşu kondu! 7500 TL aylık alacaklar!

Devlet aracılığı ile verilen destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi. İnternet üzerinde en çok araştırılan konular içinde kadınların emeklilik hakları yer alıyor. Peki ev hanımları nasıl emekli olabilir? Tüm ayrıntılar haberimizde.

Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu: 31 bin 600 sözleşmeli personel alınacak! Tercihler başladı! Hemen bakın!

31 bin 600 sözleşmeli sağlık personeli ilanı bugünkü 32146 Sayılı Resmi Gazete'de resmen yayımlandı. Peki tercihler nasıl yapılacak? Sözleşmeli pozisyonların unvan, branş, sayı ve öğrenim düzeylerine göre dağılımları nasıl? 

Sağlıkçılar müjde! 199 sözleşmeli sağlık memuru alınacak! Acil bakın!

Sağlıkçılara müjdeli haber Mersin Üniversitesinden geldi ve personel alımı başvuruları kapsamında güncel ve farklı branşlarda atamalar bugün açıklandı. Başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

Bakanlık bu duyuruyu deprem bölgesindeki vatandaşlar için yaptı! Muaf tutulacaklar!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafında yapılan duyuruda, afet bölgesindeki vatandaşların SGK ile sözleşmeli sağlık kurumlarında muayene katılım payından muaf tutulacağını duyurdu.

Ev hanımları dikkat! Emeklilik yolu açıldı! 5.500 TL maaş alabilirsiniz!

Emekli ev hanımlarına EYT'den sonra sevindirici haber geldi. Ev hanımları nasıl emekli olabilir? Tüm detaylar burada.

Ev hanımları müjde! Size de emeklilik yolu açıldı! 5.500 TL maaş alabilirsiniz!

Ev hanımlarının pek çoğu bir geliri olmamasının sıkıntısını yaşarken sevindirici haber SGK’dan geldi.  Artık ev hanımları da dilekçe vermeleri halinde emekli olabilecek. Peki ev hanımları nasıl emekli olabilir? Kimler emeklilik dilekçesi verebilir? İşte detaylar…

Ev hanımlarına müjde! Çalışmadan emekli olabilirsiniz! Ev Hanımları Nasıl Emekli Olur?

Sosyal güvence olarak en önemli öğelerin başında gelen emeklilik, yaşlılıkta rahat edebilmek için tüm çalışanların faydalandığı bir hak. Emekli olabilmek için ise bazı kuralları yerine getirmek gerekiyor. Peki ev hanımlarının emekli olabilme fırsatları var mı? Ev hanımları emekli olabilir mi? İşte

Ev hanımlarına emeklilik müjdesi!

Ev hanımları nasıl emekli olabilir sorusunun cevabı sık sık araştırılıyor. Bu sebeple özellikle de 2020'de sonra Meclis'e sunulan yasa teklifinin son hali akıllarda yer alıyor. Bildiğiniz gibi Türkiye'de emeklilik için vatandaşlarda 3 temel koşul aranıyor.

Hanımeli Fasıl Haberi

Hanımeli Fasıl

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Şişli Bomonti'de Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Anthill Residence; Kadınlar Günü'ne özel bir etkinlik organize ediyor. Anthill Residence'ta 8 Mart Pazar günü saat 14.30 ile 18.00 arasında Kat 54'de Hanımeli Fasıl'la nostaljik kadınlar matinesi yapılacak. 


Rezervasyon: 0212 373 68...