24 / 04 / 2024

Hasan Akçan

Hasan Akçan

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi toplandı. Toplantıya katılan Belediye Başkanı Hasan Akçan, belediye projelerinden bahsederken, İlçe modern değil, model bir ilçe olacak" ifadelerini kullandı.

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurulddu!

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Hasan Armağan tarafından kuruldu.

Nihat Özdemir'in TFF'den sürpriz istifası sonrası Süper Lig canlı televizyon yayın ihalesi patladı!

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in aldığı sürpriz istifa kararı sonrası ceketini alıp Riva Hasan doğan Tesisleri'nden ayrılması Türkiye'nin gündemine oturdu. İstifa sonrası Saran Grubun kazandığı Süper Lig TV ihalesinin akıbeti ikinci bir bombanın patlamasına neden olmak üzere...

Zeytinburnu Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı!

Zeytinburnu'nda yapılan Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı. Tesisin açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu katıldı..

Akşan Prokar İnşaat Taahhüt Ticaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akşan Prokar İnşaat Taahhüt Ticaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Melih Şimşek ve Müge Şimşek ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kavaklı Hasan Doğan Stadı yeni yüzüne kavuşuyor!

Kavaklı’da bulunan Hasan Doğan Futbol Stadı’nı baştan sona yenileyen Beylikdüzü Belediyesi, yaklaşık 3 bin 500 kişilik seyirci kapasiteli bir kapalı tribün yapıyor

Hasan Alişan'dan müteahhitlere Mesleki Yeterlilik Belgesi uyarısı!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan’ı ziyaret etti. Alişan, yılbaşında sona erecek olan Mesleki Yeterlilik Belgesi (MYB) konusunda müteahhitleri uyardı.

Antalya Hasan Doğan Stadı yıkılıyor!

Antalya Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, önümüzdeki süreçte temeli atılacak ve açılışı yapılacak hizmetleri anlattı. Tütüncü, Hasan Doğan Stadı’nın yıkılarak yerine 10 bin kişilik yeni stat yapılacağını duyurdu.

Beylikdüzü Kavaklı Hasan Doğan Stadı'nda yenileniyor!

Beylikdüzü Kavaklı'da bulunan Hasan Doğan Stadı yenilenecek. Tamamlandığında modern hali ile 2100 kişi kapasiteli seyirci tribününe sahip olacak stat tribün üstü çelik çatı ile kaplanacak.

Riva’daki modern geçiş köprüsünde son durum!

Eskiyen köprüye alternatif olarak yenilemesi süren TFF Hasan Doğan Tesisleri ve Riva Spor Kulübü Tesisleri’nin hemen yanında inşa edilen köprü çalışması kapsamında kavşak, yol, meydan ve çevre düzenlemesi de sürüyor.

Akşan Yapı'nın acı günü! Seda Şimşek vefat etti!

Akşan Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mert Şimşek’in Eşi Seda Şimşek vefat etti. Akşan YAPI taziye ilanı yayınlattı.

Akın Metal, yeni üretim tesisinin inşaatına bu yıl başlayacak!

Akın Metal firma sahibi Hasan Akın, kalite ve üretim hızını artırmak için 2015 yılında yatırım bütçelerinin kayda değer bölümünü yeni makine alımı ve mevcut parkın modernizasyonuna ayırdıklarını söyledi.

DRK Akçay İnşaat Taahhüt ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DRK Akçay İnşaat Taahhüt ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Akçay ve Yasemin Akçay ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Ataşehir, Esatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Kepez Hasan Doğan Stadyumu yenilendi!

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, yaptığı açıklamada, 2014-2015 sezonunun bitmesiyle haziran ayında bakıma alınan ve Kepez'in birçok organizasyonuna ev sahipliği yapan Kepez Hasan Doğan Stadyumu'nun yenilendiğini belirtti.

Hasan Akçan Haberi

Hasan Akçan

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi olağan toplantısını yaptı. Toplantıya davet edilen Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akçan ile yardımcısı Mehmet Çakmak ve Belediye Meclis üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı Kemal Ozten'de katıldı. Meclis Başkanı MıızalTer Başer tarafından açılışı yapılan toplantı gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etli. Gündemde yer alan maddeler tek tek görüşülüp kabul edildikten sonra Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Bayraktar açıklamalarda bulundu. Bayraktar 2014 yılının ATSO bakımından olumlu ve verimli geçtiğini belirtti. Bayraklar, 2015 yılının kendileri açısından önemli bir yıl olduğuna dikkal çekerek "Temennimiz yeni hizmet binamızı en kısa sürede tamamlamaktır" ifadelerini kullandı. 


BACASIZ FABRİKA 

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı ve SGK Yönetim Kurulu iiyesi Şemsi Bayraktarın kalkılan ile Akyazı'ya bu yıl içinde bir SGK binası yapılıp hizmete sokulacağının...