19 / 04 / 2024

Hasan Akgün Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmaları son durum

Hasan Akgün Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmaları son durum

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçede riskli durumda bulunan yüksek katlı binalarda ikamet eden vatandaşları, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşümle 51 bin konut yenilendi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün kentsel dönüşüm ile de ilgili önemli detaylara değinerek, 51 bin konutun yenilendiği Büyükçekmece'de hedeflerinin 2028 yılına kadar depremde yıkılma ihtimali olan binaları yenilemek olduğunu söyledi.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Büyükçekmece Marmara depremine hazırlanıyor: Deprem riskli 8 blokluk 64 daireli site yıkılıyor!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çerçevesinde dprem riskli 8 blokluk 64 daireli sitenin yıkımına başlandı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz: 50 binden fazla konut dönüştü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçedeki kentsel dönüşüm faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Büyükçekmece olası İstanbul depremine hazırlanıyor! Kentsel dönüşüm kapsamında şu ana kadar 48 bin konut yenilendi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, şu ana kadar Büyükçekmece’de 48 bin binanın yenilediğini açıklayarak çalışmaların hızla devam ettiğini açıkladı.

Büyükçekmece, İstanbul depremi için devasa tehlike: 7,5 ila 8 şiddetinde felaket! Binlerce kişinin hayatı tehlikede!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün açıklamalarına göre, Büyükçekmece ilçesi muhtemel İstanbul Depremi'nde büyük bir felakete maruz kalabilir ve yaklaşık 25 bin kişi risk altında olabilir. Ayrıntılar haberimizde...

Büyükçekmece'de riskli binalar yıkılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi kent genelinde riskli yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, söz konusu yıkımlar hakkında açıklama yaptı.

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohsen Alı Mohamed Emam tarafından açıldı.

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 715 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Günden tarafından açıldı.

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Arafat Alhan tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Hasan Akgün Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmaları son durum Haberi

Hasan Akgün Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmaları son durum

Zamanın daraldığını ve çalışmalarına hız vereceklerini anlatan Akgün, "Vatandaşlarımızın daha güzel ortamlarda yaşaması, daha güvenilir ve sağlıklı bir yaşam ortamına kavuşabilmeleri. için belediye olarak biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Tek isteğimiz bir an önce kentsel dönüşüm çalışmalarını tamamlamak, ilçemiz sınırlarındaki binaları güvenli hale dönüştürmektir" diye konuştu. 


Önlem almak şart 


Yasaların verdiği yetki oranında talep eden herkese yol gösterebileceklerinin altını çizen Başkan Akgün; "Belediye olarak, sadece organizasyon ve otokontrolü sağlıyoruz. Devlet adına, sizler daralıyor adına, yatırımcılar adına güven oluşturacak bir fonksiyonu üstlenmiş durumundayız. Kentsel Dönüşüm sürecinin en iyi şekilde yönetilmesi için çaba sarf ediyoruz. 2000 yılı öncesinde yapılan binaların birçoğu depremde yıkılma riski taşıyor. Çünkü denizden çıkartılan kum ile inşaat yapılmasından kaynaklanıyor, deniz kumu belli bir süreden sonra betonun içerisindeki demiri eritiyor...