26 / 04 / 2024

hasan akgün büyükçekmece projeleri

hasan akgün büyükçekmece projeleri

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, kentsel dönüşümün ada bazında yapılması gerektiğini belirtti. Başkan Akgün, bu durumun vatandaşın lehine olduğuna dikkat çekti.

Güzelce Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi!

Teknik ekibiyle birlikte sabahın ilk saatlerinde denetime çıkmasıyla tanınan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece genelindeki tüm yol, tretuvar, alt yapı, kaldırım, duvar, pazar yeri, park ve sosyal tesis çalışmalarını yerinde denetledi.

Büyükçekmece'ye 35 bin villa, Kumburgaz'a rezidans yazlık geliyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 22 yıldır yaptıklarını, yapamadıklarını ve projelerini anlattı: “E-5’in kuzeyine 35 bin villa yapılacak. Kumburgaz’daki yazlıklar ise rezidansa dönüşecek” dedi.

Hasan Akgün: Projelerimizle Büyükçekmece'yi uçuracağız!

Mimoza Evleri'nde " 41 Kere Maşallah " sürpriziyle karşılaşan Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün yaptığı açıklamada "Projelerimizle Büyükçekmece'yi uçuracağız" dedi.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Büyükçekmece Marmara depremine hazırlanıyor: Deprem riskli 8 blokluk 64 daireli site yıkılıyor!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çerçevesinde dprem riskli 8 blokluk 64 daireli sitenin yıkımına başlandı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz: 50 binden fazla konut dönüştü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçedeki kentsel dönüşüm faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Büyükçekmece olası İstanbul depremine hazırlanıyor! Kentsel dönüşüm kapsamında şu ana kadar 48 bin konut yenilendi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, şu ana kadar Büyükçekmece’de 48 bin binanın yenilediğini açıklayarak çalışmaların hızla devam ettiğini açıkladı.

Büyükçekmece, İstanbul depremi için devasa tehlike: 7,5 ila 8 şiddetinde felaket! Binlerce kişinin hayatı tehlikede!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün açıklamalarına göre, Büyükçekmece ilçesi muhtemel İstanbul Depremi'nde büyük bir felakete maruz kalabilir ve yaklaşık 25 bin kişi risk altında olabilir. Ayrıntılar haberimizde...

Büyükçekmece'de riskli binalar yıkılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi kent genelinde riskli yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, söz konusu yıkımlar hakkında açıklama yaptı.

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohsen Alı Mohamed Emam tarafından açıldı.

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 715 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Günden tarafından açıldı.

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Arafat Alhan tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Hasan Akgün: Büyük depreme böyle hazırlanmaz!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, İBB Meclisi'ne seslendi. Akgün, "Büyükçekmece, Silivri ve Küçükçekmece önlerinden geçen çanakta bildiğimiz yerde bu deprem vuku bulacak ve İstanbul’u derinden sarsacaktır. Buna hazırlıklı olmalıyız" dedi.

hasan akgün büyükçekmece projeleri Haberi

hasan akgün büyükçekmece projeleri

Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını aralıksız sürdürürken bir yandan da ilçe halkıyla yapılan toplantılarla vatandaşlara teknik ve hukuki hakları konusunda bilgilendirme yapılıyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Belediye Başkan Yardımcısı Nuraydın Sak ve imar ve kentsel dönüşümden sorumlu teknik heyeti ile birlikte Fatih Mahallesi, Venüs, Ankara ve İnan siteleri ile Atatürk Mahallesi Sümbül ve Ertürk sitelerinin sakinleriyle iki ayrı toplantıda biraraya geldi.


Bizden destek alabilirsiniz

Site sakinlerine ilçede sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi veren Başkanı Akgün, 6306 sayılı “Afet Riski Altındaki Yapıların Dönüştürülmesi” yasasının çıktığı günden bugüne kadar Büyükçekmece’de bin 100 adet riskli binanın yıkıldığını 400 binanın daha yıkılacağını hatırlatarak; “Büyükçekmece Belediyesi olarak Kentsel Dönüşüm kapsamında binalarını yenilemek isteyen vatandaşlarımıza gerek teknik, gerekse hukuki açıdan her türlü...