27 / 04 / 2024

Hasan Boduroğlu özgeçmiş

Hasan Boduroğlu özgeçmiş

Türkiye Deprem Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, MEF Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünün Kurucusu ve Başkanı, FMV Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Eski Başkanı Hasan Boduroğlu vefat etti. Peki, Hasan Boduroğlu kimdir?

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Pb Global İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pb Global İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Raşa Boduroğlu tarafından kuruldu.

Uncuoğlu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Uncuoğlu Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uncuoğlu tarafından kuruldu.

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Maha Group Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Maha Group Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Limited Şirketi Ümraniye'de Hasan Hasanoğlu tarafından kuruldu.

Haliloğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Hasan Haliloğlu ve Ömer Dilli ortaklığında kuruldu.

Dou Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dou Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Yakacık'ta Hasan Demircioğlu tarafından kuruldu.

1954 Ayvazlar Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1954 Ayvazlar Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet ayvazoğlu ve Hasan Ayvazoğlu ortaklığında kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık iddiasıyla yargılandığı dava reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun, Beylikdüzü'nde bulunan  inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan yargılandıkları davada, mahkeme davanın reddine karar verdi.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık iddiasıyla yargılandığı dava ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile babası Hasan İmamoğlu'nun, Beylikdüzü'nde bulunan inşaatlarında 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan yargılanmalarına devam edildi.

Hasan Boduroğlu özgeçmiş Haberi

Hasan Boduroğlu özgeçmiş

Hasan Boduroğlu kimdir?

Hasan Boduroğlu, Orta ve Lise öğrenimini Işık Lisesi’nde bitirdi. Robert Kolej Mühendislik Yüksek Okulu İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden 1966 yılında Lisans ve 1967 yılında da Yüksek Lisans diplomalarını aldı. 


Doktora çalışmalarını University of California, Berkeley ve University of Denver’de yaptı ve 1971 yılında Mühendislik Mekaniği Dalında Ph.D. derecesini aldı. Temmuz 1971’de yurda dönerek İTÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi’ne asistan olarak atandı. 


1975 yılında Üniversite Doçenti unvanını aldı. Aynı Fakültede Haziran 1981’de Profesörlüğe yükseltilerek kadroya atandı. Nisan 1993 yılında Azerbaycan İnşaat ve Mimarlık Enstitüsü tarafından deprem mühendisliği konularındaki çalışmalarından dolayı Fahri Doktora unvanı verildi. 


1981-1983 yılları arasında Lehigh University (Bethlehem, USA)’de ziyaretçi profesör olarak ders verdi ve kırılma mekaniği konusunda araştırmalar yaptı. Kısa süreli olarak 1997 yılında İngiltere’nin Bristol Üniversitesinde, 1988 yılında Japonya’da...