19 / 04 / 2024

hasan ekşi

hasan ekşi

Lilsan Turizm Otelcilik ve Yurt Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Ekşi ve Hasan Ekşi ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Ekşi Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 16 Şubat 2015 'te, 10 bin TL sermaye ile Şişli'de, Hasan Ekşi tarafından kuruldu.

Rikon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rikon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Ekşi, Servet Tüylüoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Aralık'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Kayışdağı Caddesi'nde kuruldu

'Yurtdışında çalıştıracak eleman bulamıyoruz'

Türkiye'deki konut ağırlıklı projelerinin yanı sıra yurtdışında Nijerya'da otoyol inşaatı, Sudan'da gölet ve su kanalları gibi pek çok projeyi yürüten Ekşioğulları Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ekşi, yurtdışında çalıştırmak için eleman

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını 5 maddede sıraladı! Gerçekçi çözümler ürettik...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'daki kentsel dönüşümün hızlanması için yapılan çalışmaları beş maddede sıraladı.

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Academy Mimarlık Restorasyon İnşaat ve Enes Ekşi İnşaat ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sami Ekşi ve Harun Demirel ortaklığında kuruldu.

Hasan Şeker İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Şeker İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Şeker tarafından kuruldu.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Türkiye’de kurulacak doğal gaz merkezi Rusya için hayati öneme sahip!

Türkiye’de kurulması öngörülen doğal gaz merkezi, Rusya tarafından Avrupa’ya doğal gaz sevkiyatında son derece önemli alternatif güzergah yaratacak cazip ve gerçekçi bir proje olarak görülüyor.

Eyüp Ekşi kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Eyüp Ekşi hangi şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalıştı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Eyüp Ekşi’nin biyografisi...

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Safa Muti ve Senem Ekşi Muti ortaklığında kuruldu.

Bakan Şimşek iş dünyası ve bankacılar ile ne konuştu? İşte görüşmelerin perde arkası!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bugün TÜSİAD ve Türkiye Bankalar Birliği üyeleri ile bir araya geldi. Bakan Şimşek, her iki görüşmede de tarafların mevcut duruma ilişkin tespit ve önerilerini dinlerken, yeni döneme ilişkin hedeflerini paylaştı.

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

hasan ekşi Haberi

hasan ekşi

Lilsan Turizm Otelcilik ve Yurt Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Ekşi ve Hasan Ekşi ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu. 


Lilsan Turizm Otelcilik ve Yurt Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TRUZİM a. Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek, b. Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube , temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak,...