26 / 04 / 2024

Hasan Hüseyin Arıkan kimdir

Hasan Hüseyin Arıkan kimdir

Tokat Almus Belediye Başkanı Mimar Hasan Hüseyin Arıkan kimdir? Hasan Hüseyin Arıkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Hüseyin Arıkan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Hasan Hüseyin Ütebay Kimdir?

Hasan Hüseyin Ütebay kimdir? Hasan Hüseyin Ütebay’ın mesleği nedir? Hasan Hüseyin Ütebay nereden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Özuysal, Ziraat GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ziraat GYO'nun 5 Nisan 2022'de gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında, Hüseyin Özuysal'ın Yönetim Kurulu Başkanı, Levent Marmaralı'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına oybirliğiyle karar verildi. 

Sarpkaya Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarpkaya Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Çalışkan tarafından kuruldu.

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Hüseyin Altaş, AYD'nin yeni yönetim kurulu başkanı oldu!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) 29 Mayıs 2019 tarihinde genel kurul toplantısı düzenlendi. Derneğin yeni başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş oldu.

Hüseyin Samut'a Cumhurbaşkanı'ndan plaket!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut'a plaket takdim etti. Erdoğan, Samut’u tebrik ederek,”Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Hüseyin Faik Açıkalın, Yapı Kredi Koray GYO'nun başkanı oldu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu başkanı Hüseyin Faik Açıkalın, yönetim kurulu başkan vekili ise Süleyman Yerçil oldu.

Arıkan Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arıkan Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Mustafa kamil Arıkan ve Hüseyin Tellioğlu ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hüseyin Ekmen'den TOKİ çıkarması!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi Başkanı Hüseyin Ekmen, Ankara'da TOKİ'ye çıkarma yaptı. TOKİ yöneticilerini Ak Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar ile birlikte ziyaret etti.

Hüseyin Dündar Çarşamba projelerini anlattı!

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığının 59. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıya İl Başkanı Muharrem Göksel ve başkan yardımcıları, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçe Başkanı Halit Doğan, belediye meclis üyeleri ve üyeler katıldı.

Hüseyin Dündar Mehmet Tülazoğlu MYO inşaatını inceledi!

Mehmet Tülazoğlu Adalet Meslek Yüksekokulu inşaatı devam ediyor. Çarşambalı hayırsever Tülay Ulusoy ve Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, OMÜ Mehmet Tülazoğlu Adalet MYO inşaatını ziyaret ederek, son durum hakkında bilgi aldı

Tokat Almus'a bungalov evler inşa ediliyor!

Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan, ayrıca belediye öz kaynakları ile 20 konutluk bungalov tipi ev ile 30-40 karavanı kapsayacak kamp alanı için harekete geçti.

Tokat Almus'a bungalov evleri yapılacak!

Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan, ilçe turizmine ivme kazandıracak olan bungalov evleri projesine başladıklarını kaydetti.OKA destekleri ile sosyal tesisler hizmete sunulurken bu kapsamda 2 adet jet ski ile bir adet tekne kazandırılmıştı.

Hasan Hüseyin Arıkan kimdir Haberi

Hasan Hüseyin Arıkan kimdir

Hasan Hüseyin Arıkan kimdir?

Tokat Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "02.03.1958 tarihinde Almus’ta  doğdum.İlk ve Orta okulu Almus, Lise Eğitimimi Kayseri İnşaat Teknisyen okulunda tamamladım. 


Daha sonra sırası ile Antakya Meslek Yüksek Okulu ve Trakya Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültelerinde öğrenim gördüm. 


İlk memuriyete 31.01.1980 tarihinde Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğünde başladım.Sırası ile Tokat İl İmar Müdürlüğü ve Edirne Bayındırılık ve İskan Müdürlüğü bünyelerinde Belediye ve mücavir alan sınırları dışında gerek denetim elamanı gerekse idari görevlerde bulunmak suretiyle imar faaliyetlerini yürüttüm.


1992 ile 2003 tarihleri arasında Ankara Bayındırılık ve İskan Müdürlüğü bünyesinde yine gerek kontrol Mimar gerekse Yapı Şube Müdürü, Proje Şube Müdürü gibi idari görevlerde bulunmak suretiyle Kamu yapılarının denetim çalışmalarını yürüttüm.


13.06.2003 tarihinde mülga Tokat Bayındırılık ve İskan...