26 / 04 / 2024

Hasan Hüseyin Demircioğlu Orta Okulu ağaç dikimi

Hasan Hüseyin Demircioğlu Orta Okulu ağaç dikimi

Çevre etkinlikleri ve sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde yapılan ağaç dikiminde 300 ağaç toprakla buluşturuldu. Etkinliğe Güzelyurt Kaymakamı Mustafa Duruk, Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Hasan Hüseyin Ütebay Kimdir?

Hasan Hüseyin Ütebay kimdir? Hasan Hüseyin Ütebay’ın mesleği nedir? Hasan Hüseyin Ütebay nereden mezundur? İşte detaylar!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Hüseyin Ağaoğlu'nun boğaz turu objektiflere takıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Ağaoğlu, geçtiğimiz gün teknesi ile çıktığı Boğaz turunda objektiflere yakalandı.

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Bülbül tarafından kuruldu. 

Halk Varlık Kiralama'nın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu görevinden ayrıldı. Firmanın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek oldu.

Hüseyin Ağaoğlu'nun oğlu Onur Ağaoğlu evlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağaoğlu ve Ayla Ağaoğlu’nun oğlu Onur Ağaoğlu, Burçin Ergöz’le evlendi. Nikâh töreninde damadın şahitliğini amcaları Ali Ağaoğlu ve Hakkı Ağaoğlu yaptı.

Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Alim Emre Demiroğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Köksal Cerrahoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksal Cerrahoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Hüseyin Cerrahoğlu tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

Hüseyin Ağaoğlu'nun Avşa'daki villası yandı!

İş adamı Ali Ağaoğlu'nun kardeşi Hüseyin Ağaoğlu'nun geçen yıl Norveç'ten getirilen ahşap malzemelerle yaptırıldığı öğrenilen villa, yaklaşık 1,5 saatte kül oldu.

İbrahim Karaosmanoğlu'na park teşekkürü!

Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir oğlunun ismini taşıyan park için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

Hüseyin Babacanoğlu Çanakkale Kentsel Yenileme projesini eleştirdi!

Çanakkale Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu düzenlediği haftalık basın toplantısında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Babacanoğlu Çanakkale Belediyesinin Kentsel Yenileme Projesini de eleştirdi...

Hüseyin Dündar Mehmet Tülazoğlu MYO inşaatını inceledi!

Mehmet Tülazoğlu Adalet Meslek Yüksekokulu inşaatı devam ediyor. Çarşambalı hayırsever Tülay Ulusoy ve Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, OMÜ Mehmet Tülazoğlu Adalet MYO inşaatını ziyaret ederek, son durum hakkında bilgi aldı

Hasan Hüseyin Demircioğlu Orta Okulu ağaç dikimi Haberi

Hasan Hüseyin Demircioğlu Orta Okulu ağaç dikimi


Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) üyeleri, Güzelyurt ilçesinde Hasan Hüseyin Demircioğlu Orta Okulu bahçesine 300 ağaç dikti. Çevre etkinlikleri ve sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde yapılan ağaç dikiminde 300 ağaç toprakla buluşturuldu. Etkinliğe Güzelyurt Kaymakamı Mustafa Duruk, Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu ve çok sayıda davetli katıldı. AKMÜB Başkanı İsmail Gümüşssoy, sosyal sorumluluk projesi kapsamındc ağaç dikmek üzere okula geldiklerini belirterek "Sıcak karşılamanız ve misafirperverliğiniz içir hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Faaliyeı takvimlerinde bulunan sosyal projelerle çalışmalarımız devam edecek" dedi. Gümüşsoy okulun ihtiyaçları noktasında AKMÜB olarak neler yapılabileceğini değerlendirip okula katkıda bulunacaklarını söyledi. Okul bahçesinde yapılan kahvaltının ardından 300 adet ağaç oku bahçesine...