28 / 03 / 2024

Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğretim üyesi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğretim üyesi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre Hasan Kalyoncu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü'ne öğretim üyeleri alınacak...

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mimarlık fakültesine öğretim üyesi alacak!

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Akademik birimlerinden Mimarlık bölümlerine tam zamanlı statüde öğretim üyeleri alacak. Öğretim üyeliği için başvurular gazete ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapılıyor...

Prof. Dr. Hasan Sözbilir açıkladı: Türkiye'de faylar sürekli artacak, hiçbir zaman azalmayacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Türkiye'deki bilimsel çalışmaların yeni fayları ortaya çıkardığına dikkat çekti. Sözbilir, Türkiye'de fayların hiçbir zaman azalmayacağına, aksine sürekli artacağına vurgu yaptı.  

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Üyesi alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanını açıkladı. Çok sayıda bölümde tam zamanlı öğretim üyesi alınacağı öğrenildi. İşte detaylar…

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ, Mustafa Akış, Adem Tarık Gürleyen, Latif Ulu, Kadir Has Üniversitesi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Vakfı ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Ege Bölgesi için kritik uyarı!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir  Ege Bölgesi'nde yer alan fay hatları için uyarıda bulundu. 

İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti TBMM'de!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Binasının depreme dayanıklılığına ilişkin soru önergesi verdi. 

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den kentsel dönüşüm uyarısı!

Son günlerde İzmir'de meydana gelen depremler kent halkını tedirgin ediyor. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir sık yaşanan depremlere yönelik uyarılarda bulundu. 

Hasan Sözbilir'den korkutan deprem açıklaması!

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, son zamanlarda sık sık meydana gelen depremlerle ilgili "Yerleşim yerinden geçen faylar deprem üretirse yıkım çok daha fazla olur" dedi.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den İzmir depremi açıklaması!

Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, İzmir'de yaşanan depremlerle ilgili açıklama yaptı.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Hasan Sözbilir: Kentsel dönüşüme ağırlık verilmeli! 

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin diğer fayları tetiklediğini bu nedenle kent genelinde kentsel dönüşüme ağırlık verilmesi gerektiğini açıkladı. 

Hasan Sözbilir'den afetlere hazırlık planı açıklaması!

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, afet öncesi hazırlık planı hakkında açıklama yaptı. 

Hasan Sözbilir'den İzmir için ürküten açıklama!

Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, geçtiğimiz gün İzmir Urla'da meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. Sözbilir, “Bu depremin, 30 Ekim depremine yol açan fayla ilgisi yok" dedi.

Hasan Sözbilir: Türkiye ölçeğinde 20 yerde deprem üretme olasılığı olan fay var!

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Türkiye'de 20 yerde deprem üreten fay hattı olduğunu söyleyerek olası depremler hakkında uyarılarda bulundu.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğretim üyesi Haberi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğretim üyesi


Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz Akademik birimlerinin belirtilen bölümlerine 2457 sayılı Yükseköğretim Kanun ve ilgili Yönetmelik kapsamında tam zamanlı statüde öğretim üyeleri alınacaktır.


Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümüne 2 öğretim üyesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü'ne 3 öğretim üyesi, Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümüne 1 öğretim üyesi alınacaktır.


Başvuru süresi ilanın Resmi Gazetede yayın tarihinden itibaren 15 (On Beş) gündür.


Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 23, 25 ve 26. maddelerinde belirlenen asgari koşulları sağlamış olması şartıyla başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçe, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, Yabancı dil belgesi, nüfus cüzdanı örneği,diploma fotokopisinin aslı , noter onaylı sureti veya Üniversite Personel müdürlüğü tarafından aslı görülerek onaylanan suretleri olması gerekmektedir.


Profesör kadrosuna başvuracak...