19 / 04 / 2024

Hasan Kimya Bolat kimdir

Hasan Kimya Bolat kimdir

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın genel müdürlüğü görevini, bankacılık ve finans sektörünün başarılı ismi Hasan Kimya Bolat üstlendi...

Hasan Kimya Bolat kimdir?

Hasan Kimya Bolat, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye Genel Müdür olarak atandı. Peki, Hasan Kimya Bolat kimdir?

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Cambazoğulları tarafından kuruldu.

İş GYO’da üst düzey atama

İş GYO Genel Müdürü Hasan K. Bolat’ın emekliye ayrılmasından sonra şirketin genel müdürlüğü görevine; Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barlas Ülkü atandı.

İŞ GYO Genel Müdürü Hasan Kimya Bolat emekliye ayrıldı!

İş GYO'da Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan Hasan Kimya Bolat emekliye ayrıldı.

Hasan Kimya Bolat kimdir? Hasan K. Bolat hangi üniversiteden mezun?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürlüğü yapan Hasan Kimya Bolat kimdir? Hasan Kimya Bolat hangi üniversiteden mezun? İşte ayrıntılar...

Ortanca Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortanca Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gündüz tarafından kuruldu.

İş GYO Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi!

İş GYO tarafından, Yönetim Kurulu üyeliklerine 1 yıl süreyle görev yapmak üzere Sezgin Yılmaz, Murat Karluk Çetinkaya, Hasan K. Bolat, Özcal Yılmaz, Kubilay Aykol, Murat Doğan, Prof. Dr. Arzu Erdem, Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve İlkay Arıkan seçildi.

Tayyib Madencilik İnşaat Nakliyat Besicilik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi açıldı!

Tayyib Madencilik İnşaat Nakliyat Besicilik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi 125 milyon TL yatırım bedeli ile Harun Çalışkan, Hasan Çalışkan ve Tuncay Birdal tarafından açıldı.

Kayaöz İnşaat Temizlik Kimya Reklam Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaöz İnşaat Temizlik Kimya Reklam Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  500 bin TL sermaye bedeli ile S.Hasan Özkan tarafından kuruldu.

Özder Proje Bilişim Danışmanlık Kimya Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özder Proje Bilişim Danışmanlık Kimya Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Özşenler tarafından kuruldu.

Güler 2020 İnşaat Malzemeleri Kimya Otomotiv Yedek Parça Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler 2020 İnşaat Malzemeleri Kimya Otomotiv Yedek Parça Metal Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İnat tarafından kuruldu.

Hasan Kimya Bolat kimdir?

Hasan Kimya Bolat, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye Genel Müdür olarak atandı. Peki, Hasan Kimya Bolat kimdir?

Hasan Kimya Bolat, İş GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın genel müdürlüğü görevini, bankacılık ve finans sektörünün başarılı ismi Hasan Kimya Bolat üstlendi...

Nitran İnşaat Metal Elektrik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nitran İnşaat Metal Elektrik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Penbedudak tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hasan Kimya Bolat kimdir Haberi

Hasan Kimya Bolat kimdir

Değişimin mimarı İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) genel müdürlüğü görevini, bankacılık ve finans sektörünün başarılı ismi Hasan Kimya Bolat üstlendi. İş GYO, Bolat'ın 30 yıllık bilgi birikimi ve deneyimiyle başarılarına yenilerini eklemeyi sürdürecek.
 
Hasan Kimya Bolat kimdir? 
11.06.2018 tarihinde İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye Genel Müdür olarak atanan Bolat, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler mezunudur.


1988 yılında Türkiye İş Bankası'nda müfettiş olarak göreve başlayan Bolat, İş Bankası'nın çeşitli şubelerinde şube müdürlükleri, Ticari Krediler Bölge Müdürlüğü, Kobi Kredileri Bölüm Müdürlüğü görevlerinin yanı sıra İş Bankası Grubu'nun muhtelif iştiraklerinde Yönetim Kurulu üyelikleri görevlerinde bulunmuştur.  2013-2017 yılları arasında İş Leasing Genel Müdürlüğü görevini yürüten Bolat aynı zamanda Leasing Sektörü Temsil Kurulu Başkanlığı ve FKB Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlenmiştir. Hali...