27 / 04 / 2024

Hasan Murat Çelikel kimdir

Hasan Murat Çelikel kimdir

Gayrimenkul yatırım danışmanlığı sektörünün önde gelen isimlerinden Hasan Murat Çelikel, 1990 yılında AKEM Gayrimenkul Danışmanlık&Proje şirketini kurarak, gayrimenkul alım-satım -kiralama, proje geliştirme konularında danışmanlık yapmaktadır.

Hd Demirli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hd Demirli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Murat Demirli tarafından kuruldu.

Eva Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eva Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Murat Ceylan tarafından kuruldu.

Öz Çelikel İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çelikel İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Saral tarafından kuruldu.

Zeytinburnu Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı!

Zeytinburnu'nda yapılan Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı. Tesisin açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu katıldı..

Hasan Alişan'dan müteahhitlere Mesleki Yeterlilik Belgesi uyarısı!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan’ı ziyaret etti. Alişan, yılbaşında sona erecek olan Mesleki Yeterlilik Belgesi (MYB) konusunda müteahhitleri uyardı.

Hasan Can'dan Murat Kurum'a ziyaret!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürü Murat Kurum'u ziyaret etti. Başkan Can Murat Kurum’a yaldız işlemeli cam tabak hediye etti.

Gülcihan Yelkenci'nin acı günü! Dedesi Murat Çalışkan vefat etti!

Emlakkulisi.com editörlerinden Gülcihan Yelkenci'nin dedesi Murat Çalışkan vefat etti. Merhumun cenazesi yarın Hacıbostan Ulubatlı Hasan Camii'nden kılınacak öğle namazının ardından Hapipler Yayla Mezarlığı'na defnedilecek.

AKEM Gayrimenkul Danışmanlık kurucusu Hasan Murat Çelikel kimdir?

Gayrimenkul yatırım danışmanlığı sektörünün önde gelen isimlerinden Hasan Murat Çelikel, 1990 yılında AKEM Gayrimenkul Danışmanlık&Proje şirketini kurarak, gayrimenkul alım-satım -kiralama, proje geliştirme konularında danışmanlık yapmaktadır.

Murat Çelikel: Turizm yatırım alanları yeniden planlanmalı

AKEM Proje&Gayrimenkul'ün kurucusu H.Murat Çelikel ile Ankara özelinde ve Türkiye genelinde gayrimenkul sektörünün durumunu konuştuk. Nereler prim yapıyor? Sektörün sıkıntıları neler? İşte Çelikel'in açıklamaları...

MÜSİAD Zonguldak açıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, MÜSİAD Zonguldak’ın açılışı T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Hasan Murat Mercan ve MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ın katılımları ile gerçekleşti.

Hasan Murat Mercan: Enerji tasarrufu ekonomiye önemli katkı sunacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yardımcısı Hasan Murat Mercan, tüketiciyi yerli ve yenilenebilir kaynaklardan daha çok yararlanmaya çağırdı. Mercan, enerji tasarrufunun ekonomiye önemli katkı sunacağını ifade etti...

Enerji verimliliğinde 2023 hedefi 15 milyar TL!

8-11 Ocak 2014 tarihleri boyunca sürecek olan 5. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı (EVF) WOW Convention Center’da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Hasan Murat Mercan katılımıyla kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Keçeli bugün evleniyor!

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Keçeli 5 yıldır beraber olduğu İnci Hortoğlu ile bugün dünya evine giriyor. Çırağan Sarayı'nda organize edilen düğünde Hasan Yıldırım ve İsmail Türüt sahne alacak...

Hasan Murat Çelikel kimdir Haberi

Hasan Murat Çelikel kimdir

Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı sektörünün önde gelen isimlerinden Hasan Murat Çelikel,  Ankara İktisadi Ticari İlimler Akademisi'nden  mezun olduktan sonra bir süre Kamu sektöründe çeşitli görevlerde bulunmuştur. 


1990 yılında AKEM Gayrimenkul Danışmanlık&Proje şirketini kuran Murat Çelikel, o tarihten bu yana gayrimenkul sektöründe başarılı projelere imza atmaktadır.


AKEM Gayrimenkul Danışmanlık&Proje, gerek arsa, arazi, bina, konut, işyeri, AVM; gerekse sanayi, fabrika, lojistik depolar ve turistik tesislerin alım-satım ve kiralanması konusunda müşterilerine danışmanlık, proje geliştirme ve planlama hizmeti vermektedir. 


Murat Çelikel yönetimindeki AKEM Gayrimenkul Danışmanlık&Proje, gayrimenkul değerlendirmelerinde ekolojik projeler ve doğal yaşam alanlarının planlanması çalışmalarına büyük önem vermekte, yeşili koruyarak, yeşille iç içe yaşam alanlarının artırılması için çalışmaktadır.


Ekolojik Muratlıköy Projesi, Beypazarı Kentsel Tarımsal Ekolojik Sera ve Termal Projesi, Akem Gayrimenkul'ün şu sıralar devam eden projeleri olarak öne...