25 / 04 / 2024

Hasan Şıldak salda gölü açıklaması

Hasan Şıldak salda gölü açıklaması

Burdur Yeşilova'daki beyaz kumsalı ve turkuaz suyunun güzelliğiyle "Türkiye'nin Maldivleri" olarak bilinen Salda Gölü çevresinde bulunan Salda Gölü Tabiat Parkı alanının genişletildiği belirtildi.

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Salda Gölü halk plajının yanında pansiyon mu yapılıyor?

Salda Gölü halk plajının yanında, Hasan Gürcan ve ailesine ait olduğu bilinen Akçeşme Tesisleri arazisinde 70 kişilik bungalov, kamping tipi pansiyonun yapıldığı ileri sürüldü...

Hasan Şıldak: Salda'ya bir çivi bile çaktırmıyoruz!

Salda Gölü hakkında açıklama yapan Burdur Valisi Hasan Şıldak, "Salda'ya el sürenin elini kırarlar. Bunu ilin valisi olarak söylüyorum. Salda'ya bir çivi bile çaktırmıyoruz." diye konuştu.

Salda Turizm Merkezi'nin iptaline yönelik karar!

Burdur Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz hafta Salda Turizm Merkezi'nin iptaliyle ilgili Cumhurbaşkanlığı kararı yayımlandı. Bunun Salda'daki koruma çalışmalarıyla hiçbir ilgisi yoktur." şeklinde konuştu.

Salda Gölü'ne teleferik geliyor!

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Salda Gölü'nün kenarından başlayıp kayak merkezine kadar ilerleyen bir teleferik projenin peşinde olduklarını söyledi...

Hasan Mısırlıgil kimdir?

MHP Kilis Belediye Başkan Adayı Hasan Mısırlıgil kimdir? Hasan Mısırlıgil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? MHP Kilis Belediye Başkan Adayı Hasan Mısırlıgil'in biyografisi bu haberde...

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri inşaatında 362. gün!

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin inşaat çalışmaları, bugün itibariyle 362 günü geride bırakıyor. Temel atma töreni 9 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirilen tesis inşaatında, bu süre zarfında betonarme imalatlar tamamlandı...

Hasan Can: Ümraniye İstanbul'un parlayan yıldızı oldu!

Başkan Hasan Can ve ekibinin 2004’de göreve gelmesiyle birlikte hızlı bir değişim sürecine giren Ümraniye, aradan geçen 10 yılda modern ve çağdaş bir görünüme kavuştu ticaret ve finans merkezine dönüştü...

Hasan Altın: Sincan'a büyük bir hastane sözümüzdür!

MHP Sincan Belediye Başkan Adayı Hasan Altın, yaklaşan yerel seçim çalışmaları kapsamında Sincan sivil toplum kuruluşlarından Sincan Etimesgut Sanayicileri ve İşadamları Demeği (SİSİAD)'ı ziyaret etti.

Hasan Aydın'dan Sincan'a hastane sözü!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sincan Belediye Başkan Adayı Hasan Altın, yaklaşan yerel seçim çalışmaları kapsamında Sincan sivil toplum kuruluşlarından Sincan Etimesgut Sanayicileri ve işadamları Derneği (SlSİAD)'ı ziyaret etti.

Hasan Can: Ümraniye İstanbul'un ticaret merkezi haline geldi!

İstanbul'un parlayan yıldızı haline gelen Ümraniye, sosyal belediyecilik yatırımlarıyla da örnek çalışmalara imza attı. Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye'yi hak ettiği hizmetlerle buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Hasan Altın'dan Sincan'a hastane sözü!

Hasan Altın'dan Sincan'a hastane sözü MHP Sincan Belediye başkan adayı esli Hasan Altın, "Sincan nüfusuna oranladığımız zaman mevcut hastaneler çok yetersiz geliyor. Sincan'a büyük bir hastane sözümüzdür." dedi.

Hasan Akgün Mimarsinan'da yerinde dönüşümün ipuçlarını verdi!

İstanbul' da Büyükçekmeceli kadınlarla bir araya gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni dönemde Mimarsinan’ da yapılması planlanan 'yerinde dönüşüm'ün planlarına dair ipuçları verdi...

Hasan Şıldak salda gölü açıklaması Haberi

Hasan Şıldak salda gölü açıklaması

Burdur'un Yeşilova ilçesindeki beyaz kumsalı ve turkuaz suyunun güzelliğiyle "Türkiye'nin Malpleri" olan Salda Gölü çevresinde bulunan Salda Gölü Tabiat Parkı alanının genişletildiği açıklandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Burdur Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yaptıkları çalışmalarla Salda Gölü'nü korumaya devam ettiklerini söyledi.

Salda Gölü Tabiat Parkı'nın 120 dekar olan alanının 2019 yılında 570 dekara çıkarıldığını dile getiren Vali Şıldak, "İlave edilen 450 dekar alan, kontrolsüz girişlerin ve kirlenmenin önlenmesi amacıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğümüzce doğal dokuya uygun olarak ahşap direkli kafes telle çevrilerek koruma altına alındı." şeklinde konuştu.

Vali Şıldak, mesajını "Salda Gölü doğal ve güzel kalacak" etiketiyle paylaştı.
 

Salda Gölü çevresine çivi dahi...