19 / 04 / 2024

hasanoğlu inşşat banu evleri

hasanoğlu inşşat banu evleri

Hasanoğlu İnşaat'ın, Bahçeşehir'de inşa ettiği katlı ev ve villalardan oluşan Banu Evleri'nde yüzde 15 peşin ödeyene 48 aya kadar sıfır faizle kredi verilen kampanya başladı.

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Banu Evleri Bahçekent 1 yüzde 30 peşin 60 ay vade fırsatıyla!

Banu Evleri Bahçekent 1 projesi, Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Satışların devam ettiği Banu Evleri Bahçekent projesinde yüzde 30 peşim 60 ay vade imkanı sunuluyor.

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu: İnşaata hobi gibi girdik, Allah ‘yürü ya kulum’ dedi! 

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu, inşaat sektöründeki projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şirketin portföy bilgisini veren Konukoğlu, Başakşehir'deki projenin inşaatının yakında başlayacağını söyledi. 

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’deki yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, İstanbul dışında iseBodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunduğunu söyledi.

İnşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına dün 100 lira indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte demir fiyatları düşerken bugünkü güncel demir fiyatları merak edilmeye başladı. Peki bugün inşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Banu Evleri Ispartakule 4 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Hasanoğlu Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Banu Evleri Ispartakule 4 projesi satışa çıktı. Yatırımcılar tarafından meraka takip edilen projeye ilişkin tüm merak edilen soruları yanıtladık. İşte Banu Evleri Ispartakule 4 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla

Banu Evleri Ispartakule 4 satışa çıktı! İşte dairelerin özellikleri ve fiyat listesi

Hasanoğlu Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Banu Evleri Ispartakule 4 satışa çıktı. Projede 2+1 ile 3+1 daire tiplerinden oluşan 70 konut bulunuyor.

EYT’liler için atılacak adımlar belli oldu. Tüm EYT’lilerin gözü bu haberde

EYT’liler için yol haritası belirlendi. 5 aşamadan oluşan maddelere göre, Emeklilikte Yaşa Takılanlar için atılacak adımlar da netlik kazandı. 8 Eylül 1999 öncesinde ilk kez sigortalı olarak işe başlayanlar için gerçekleştirilecek çalışmanın detayları ise haberimizde…

Hasanoğlu Şirketler Grubu Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun Beykoz projesi başlıyor. Proje 700 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek.

hasanoğlu inşşat banu evleri Haberi

hasanoğlu inşşat banu evleri

Hasanoğlu İnşaat'ın, Bahçeşehir'de katlı ev ve villalardan oluşan 103 bin metrekare üzerinde inşa ettiği Banu Evleri'nin son etabı olan Lal Katlı Evler ` de yıl sonuna kadar sürecek olan kampanya da  teslim sürecine göre %15  peşinat ve 48 ay vade sıfır faiz imkanı sunuluyor.