16 / 04 / 2024

Haşimi Turizm iletişim

Haşimi Turizm iletişim

Haşimi Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Sultanettin Acar tarafından kuruldu. 

Haşimi Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haşimi Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Sultanettin Acar tarafından kuruldu. 

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ayman Sayadı tarafından kuruldu. 

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Maltepe Mesa Gökada iletişim!

3 blok şeklinde yükselen Mesa Gökada projesi E-5 ve TEM’e kolay erişimi, benzersiz konumu ile dikkat çekiyor. Maltepe Mesa Gökada iletişim! bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Arman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Başbuğ Ethemoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

1100 metre mendirek koruması bulunan projede daire tipleri 1+1'den penthouse dairelere kadar farklılık gösteriyor. İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projenin yatırım bedeli 1 milyar 460 milyon TL olarak belirlendi. Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Fer Yapı’nın yeni iletişim ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Fer Yapı’nın yeni iletişim ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu. Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, FerYapı markasına lider iletişimi, itibar yönetimi, sponsorluk yönetimi, pazarlama iletişimi faaliyetleri ve medya ilişkileri konularında hizmet ver

Emlak Konut Meydan Dükkanları iletişim!

Emlak Konut Meydan Dükkanları iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen proje dükkan ve mağazalardan meydana geliyor.

Kent Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne de yakın bir bölgede bulunan Meydan Dükkanları Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile inşa ediliyor. İşte Kent Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim bilgileri...

Haşimi Turizm iletişim Haberi

Haşimi Turizm iletişim

Haşimi Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Sultanettin Acar tarafından kuruldu. 

Haşimi Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlübileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Haşimi Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi adres: Akevler Mah.1048.Sok.N.11/131...