19 / 03 / 2024

Hat İstanbul Turizm adres

Hat İstanbul Turizm adres

Hat İstanbul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Husamettin Alkan tarafından kuruldu. 

Villa World İstanbul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Villa World İstanbul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Maral tarafından kuruldu.

Fatih İstanbul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Fatih İstanbul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamza Tali tarafından kuruldu.

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de Engin Barış, Oktay Yarışoğlu ve Şebnem Pekin ortaklığında kuruldu.

Müstesna İstanbul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Müstesna İstanbul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te kuruldu.

Qtı İstanbul Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qtı İstanbul Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Sezerse, Hayreddin Gökalemin tarafından kuruldu.

Visions İstanbul Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Visions İstanbul Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150 bin  TL sermaye bedeli  ile Adnan Al Mhamıd tarafından kuruldu.

Şems İstanbul Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şems İstanbul Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi  Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş tarafından kuruldu.

Revol İstanbul Turizm İnşaat Gıda Organik Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revol İstanbul Turizm İnşaat Gıda Organik Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Üngör tarafından kuruldu.

Old İstanbul Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Old İstanbul Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile M.Bahaddin Demir ve Ömer Oruç ortaklığında kuruldu.

Diba Gasht İstanbul Turizm Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diba Gasht İstanbul Turizm Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın Mazloomı Motaalleg ve Seyed Amır Mortazavı ortaklığında kuruldu.

Master İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Ehsan Abolfazlıkarızı ve Mılad Hematı ortaklığında kuruldu.

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi açıldı!

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi bugün Kadıköy'de 115 milyon TL sermaye bedeli ile Ata Eremsoy tarafından açıldı.

Grand İstanbul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Grand İstanbul Turizm Limited Şirketi Esenler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Seydan Çiçen tarafından kuruldu.

Hat İstanbul Turizm adres Haberi

Hat İstanbul Turizm adres

Hat İstanbul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Husamettin Alkan tarafından kuruldu. 

Hat İstanbul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. -Yurt içinde ve yurt dışında ekonomi,ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim danışmanlığı yapmak kaydıyla yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerin danışmanlığını ve yönetimini üstlenmek. -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Gayrimenkul alım satımı,iş danışmanlığı işlerini yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetlerinin verilmesinde gerekli olan kara taşımacılığı ve transfer işlemlerini yapmak veya yaptırmak. -Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir,...