20 / 04 / 2024

Hatay-Altınözü Altınkaya Göleti kamulaştırma kararı

Hatay-Altınözü Altınkaya Göleti kamulaştırma kararı

Küçük Su İşleri projesi kapsamındaki Hatay-Altınözü Altınkaya Göleti ve Sulaması işinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Çeyrek altın değil, 1 gram altını olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Darphaneden haber var! 30 gününüz kaldı...

Altın yatırımcılarını ilgilendiren son dakika açıklaması Darphaneden geldi. Elinde 1 gramı olanlar dikkat, son 30 gününüz kaldı...

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika! Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız!

Ekonomik gelişmelerin etkisiyle altın fiyatları da yeniden yükselişe geçti. Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika... Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız...

Hatice Kolçak altın almak isteyenler için son fırsatı açıkladı! Aldınız aldınız... 

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak altın almak isteyenler için son fırsayı açıkladı. Aldınız aldınız, asıl hareket bu tarihrten sonra olacak.

Altını olanlar dikkat! Sakın bu tarihten önce satmayın. Büyük zarar yaşarsınız

Elinde altını olan vatandaşlara yönelik önemli bir uyarı geldi. Yastık altındaki altınlarınızı sakın bu tarihten önce satmayın.

Gram altının 1.800 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Altın yatırımcıları şimdiden hazırlığınızı yapın!

Altın ve para piyasları uzmanı İslam Memiş, gram altının  1.800 TL olacağı tarihi resmen açıkladı. Altın yatırımcıları şimdiden hazırlığınızı yapın!

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen bakın

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen bakın. İşte gümüşün geleceği seviyeler...

Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 20 Haziran altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararı sonrası her ne kadar düşüşe geçse de bugün bir miktar yükseldi. Gram altın 1464 lira olurken yatırımcılar güncel altın bilezik fiyatlarını araştırıyor. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 20 Haziran altın bilezik fiyat

'Gram altında rekor daha görünmedi' diyen uzman isim asıl rekoru açıkladı! Bu rakam ayaklarınızı yerden kesecek!

Altını bilen adam İslam Memiş seçimden sonra rekor kıran altın fiyatları için '' Gram altında rekor daha görünmedi'' diyerek asıl rekoru açıkladı! Bu rakam ayaklarınızı yerden kesecek!

Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Elinde belli bir birikimi olan yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını araştırıyor. Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

'Fiziki altın toplayın' diyen Ramazan Kurtoğlu'ndan korkutan açıklama geldi! Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu son zamanlarda rekor kıran altın fiyatlarına yönelik çok önemli açıklamalarda bulunarak ''Fiziki altın alın'' dedi. Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Hatay-Altınözü Altınkaya Göleti kamulaştırma kararı Haberi

Hatay-Altınözü Altınkaya Göleti kamulaştırma kararı

Küçük Su İşleri projesi kapsamındaki Hatay-Altınözü Altınkaya Göleti ve Sulaması işinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.




Karar için