19 / 04 / 2024

hatay baraj inşaatı

hatay baraj inşaatı

Hatay'ın Samandağ ilçesinde yapımı devam eden Büyük Karaçay Barajı inşaatında dolgu çalışmaları sırasında meydana gelen heyelanda, 2 kişi toprak altında kaldı...

Hatay Büyük Karaçay Barajı inşaatında heyelan meydana geldi!

Hatay'ın Samandağ ilçesinde yapımı devam eden Büyük Karaçay Barajı inşaatında dolgu çalışmaları sırasında meydana gelen heyelanda, 2 kişi toprak altında kaldı.

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Hatay'da 22.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi yaptırılacak!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 24 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

Hatay'da inşaat halindeki binadan düşen Suriye uyruklu işçi öldü!

Hatay Hassa ilçesi 15 Kasım Mahallesi'nde inşaat halinde olan bir binanın 6. katından düşen Suriye uyruklu işçi yaşamını yitirdi.

Hatay'da inşaat iskelesi çöktü! 2 işçi yaralandı!

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir inşaatın iskelesinin çökmesi sonucunda inşaatta çalışan 2 işçi yaralandı.

Hatay'da 88.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay Arsuz'da kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 30 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Manisa Kuzuköy Barajı inşaatında sona gelindi!

Manisa'nın Demirci ilçesinde yapımına başlanan Kuzuköy Barajı'nın inşaatında sona gelindi. Yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Hatay EXPO alanı inşaatı Mart sonunda tamamlanacak!  

Hatay'da, "Medeniyetler Bahçesi" temasıyla gerçekleşecek alanda devam eden inşaat çalışmalarının Mart ayı sonunda tamamlanması bekleniyor. 

Yusufeli Barajı'nın inşaatında sona gelindi! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. Projenin yakın zamanda tamamlanması bekleniyor. 

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

Isparta Gelendost'ta bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı mecliste!

Isparta ilinin Gelendost ilçesine bağlı bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yusufeli'ndeki baraj inşaatındaki şantiye meclis gündeminde!

Artvin'in Yusufeli ilçesindeki baraj inşaatındaki şantiye ve karantina koşulları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yusufeli Barajı gövde inşaatı Şubat ayı sonunda tamamlanıyor! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nın gövde inşaatının Şubat ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

hatay baraj inşaatı Haberi

hatay baraj inşaatı

Hatay'ın Samandağ ilçesinde yapımı devam eden Büyük Karaçay Barajı inşaatında dolgu çalışmaları sırasında meydana gelen heyelanda, 2 kişi toprak altında kaldı.  Olay yerine gelen Hatay Büvükşehir Belediyesi itfaiye Daire Başkanlığı ve İ1 Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, uzun süren çalışma sonucunda toprak altında kalarak hayatını kaybeden Kadir İlmas (22) ve Nurullah Keklik'e (26) ulaştı. Bu arada, Hatay'ın Kırıkhan ilçesine bağlı Kurtlusoğuksu Mahallesi'ne bağlı bazı yollarda ve tarlalarda çökme meydana geldi. Yola paralel olarak meydana gelen çökmeyle beraber harekete geçen Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, alternatif yol açmak için çalışma başlattı. 20 işçi, 1 ekskavatör, 1 greyder ve 5 kamyon ile çalışan ekipler, can kaybının önüne geçmek için çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı. 150 metreye yakın alanın çöktüğünü belirten...