20 / 04 / 2024

Hatay Yayladağ yol çalışmaları

Hatay Yayladağ yol çalışmaları

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Yayladağı ilçesine bağlı Karacurun Mahallesi yolunda çalışmalara başladı.

Depremler Hatay'daki 18 bin 711 araçta hasara yol açtı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerin Hatay'daki 18 bin 711 araçta hasara neden olduğu bildirildi.

Cumhurbaşkanlığı depremin faturasını hesapladı! İşte kalem kalem deprem felaketinin ekonomiye maliyeti!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nın raporuna göre, Kahramanmaraş ve Hatay depremlerinin yol açtığı felaket Türkiye ekonomisine 2 trilyon liraya mal olacak.

Hatay Yayladağı TOKİ'de 3+1'ler 3 bin 187 lira taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Hatay projelerinin inşa edileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Hatay Yayladağı projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Hatay Yayladağı TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Hatay Yayladağı TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Hatay Alan Yaylası'nda tapu sorunu ortadan kalkıyor!

Hatay'ın önemli yaylalarından biri olan Alan Yaylası’nın kanayan problemlerinden biri olan  tapu sorunu çözüme kavuşuyor. Yaylada tapular bir sene içerisinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

Hatay Yayladağı için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Yayladağı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Yayladağı ve Defne için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili, Yayladağı ve Defne ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

TOKİ Hatay 74 konut ihalesi bugün!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi  74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek...

TOKİ Hatay Yayladağ 74 konut ihalesi yarın!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi 74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Hatay Yayladağ'a 74 yeni konut müjdesi!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi  74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 17 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Hatay Yayladağ 2. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Hatay Yayladağ 2. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Hatay Yayladağ 2. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1 ve TOKİ Hatay Yayladağ 2. Etap kura sonuçları 2020....

TOKİ Hatay Yayladağ 2. Etap kura sonuçları 06.05.2020!

TOKİ Hatay Yayladağ 2. Etap kura sonuçları 06.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Hatay Yayladağ 2. Etap kura sonuçları 06.05.2020 ve TOKİ Hatay Yayladağ 2. Etap kura sonucu listesi...

Hatay Yayladağ 2. Etap kura çekilişi 2020 bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Yayladağ 2. Etap projesindeki 71 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

Hatay'da hayırseverlerin yaptırdığı cami ibadete açıldı!

Hatay Yayladağ'da hayırseverler tarafından yaptırılan Kızılgöl Camisi ibadete açıldı. Caminin açılış törenine Hatay Müftüsü Hamdi Kavillioğlu katıldı. 

Hatay Yayladağ yol çalışmaları Haberi

Hatay Yayladağ yol çalışmaları


Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Yayladağı ilçesine bağlı Karacurun Mahallesi yoluna stabilize çalışmalarına başladı.


HBB’DEN KARACURUN MAHALLESİ YOLUNA STABİLİZE ÇALIŞMASI 


Olumsuz hava koşullarında çukurlaşan ve çamurlaşan yollarda stabilize çalışmaları başlatarak halkın daha temiz ve daha sağlıklı bir ortamda ulaşım yapmalarını hedefleyen HBB ekipleri, Yayladağı ilçesine bağlı Karacurun Mahallesi yolunu kullanılabilir hale getirmek amacıyla çalışmalarını hızlandırdı. Şiddetli yağışlarla yıpranan yolu en kısa süre içerisinde daha düzgün hale getireceklerini bildiren ekipler, çalışmalarının tamamlanması ile mahalle sakinlerinin ulaşımlarının kolaylaşacağını bildirdi.


HBB’NİN YOL ÇALIŞMALARI İL GENELİNDE DEVAM EDECEK 


İl genelinde çalışmalarını sürdürerek halkın daha güvenli ulaşım yapmalarını sağlamaları adına çalışmalarına ara vermeden devam eden HBB ekipleri, yol çalışmalarının il genelinde devam edeceklerinin altını çizdi.



Hatay Büyükşehir...