25 / 04 / 2024

Hatice Avcı\'ya Fethiye\'de 85 metrekare ev verildi

Hatice Avcı\'ya Fethiye\'de 85 metrekare ev verildi

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde, nisan ayında evi yanan şehit annesi Hatice Avcı'ya belediye tarafından yeni bir ev yaptırıldı.

'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist, 1 ay Antalya'da otelde kalacak!

24 yaşındaki yaratıcı strateji uzmanı Josh Kerr, son dönemde Türk Lirası'nın dolar, euro ve İngiliz poundu karşısında yaşadığı değer kaybını fırsat haline getirdi. 'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist 1 ay Antalya'da 5 yıldızlı otelde kalacak. 

Tapuya giden vatandaş TL'de yaşanan değer kaybı yüzünden parasını valiz ile götürüyor!

Türk Lirası’nda yaşanan değer kaybı ve erime, yapılan alışverişlerde vatandaşın sıkıntı yaşamasına neden oluyor. Örneğin, 5 milyon TL’lik ödeme için 25 bin adet 200 lira lazım. 5 milyon TL’yi oluşturan 200 liralık 250 destenin ağırlığı ise 28 kilogramı aşmış durumda. 

Dün akşam 4 büyüklüğünde sallandı: Fethiye'de 6'dan büyük deprem olur mu?

Akdeniz'de dün akşam saat 20:33'te Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde bir deprem oldu. Peki Fethiye'de 6'dan büyük deprem olur mu? İşte ayrıntılar...

5 litre ayçiçek yağı A101'de 139 TL'ye çakıldı! Domestos 5 kg çamaşır suyu ise yüzde 30 indirimle 75 TL ile dibi gördü!

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. 5 litre ayçiçek yağı A101'de 139 TL'ye çakıldı! Domestos 5 kg çamaşır suyu ise yüzde 30 indirimle 75 ile dibi gördü.

Yudum Ayçiçek Yağı, A101'de indirime giriyor! Bu fiyata bir daha bulamazsınız!

A101'de Yudum Ayçiçek Yağı, 15-21 Temmuz tarihleri arasında indirimli olarak satışa çıkıyor. Peki Yudum Ayçiçek Yağı'na ne kadar indirim uygulanacak? Yudum Ayçiçek Yağı, A101'de kaç TL'den satışa çıkacak? İşte detaylar...

Myra Park Evleri Fethiye'de hemen teslim konutlar!

Myra Park Evleri Muğla Fethiye'de hayata geçiriliyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. 

Ayçiçek yağında daha önce görülmemiş fiyat! A101’de Yudum ayçiçek yağı 35 lira! İşte 27 Kasım 2022 fiyat listesi…

Ayçiçek yağına büyük indirim A101’den geldi. Yudum ayçiçek yağı A101’de 35 liradan satılmaya başlandı. Yudum Ayçiçek yağındaki bu indirimli fiyatı duyanlar marketlere akın etti. İşte 27 Kasım 2022 fiyat listesi…

Muğla Fethiye’de tam tamına 225 ucuz konut! Ucuza ev almak isteyenlere güzel haber

2023 yılı girene kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmesi hedefler arasında bulunduran Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı beklenen Muğla Fethiye Projesi’nin detaylarını paylaştı. İşte detaylar…

Fethiye'de kaçak yapı furyası yeniden başladı!

Seçimden önce yeri imar barışına imkan tanınacağı iddialarının ortaya çıkmasının ardından Muğla'daki sahil kesimlerinde kaçak binalarda patlama yaşandı. CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fethiye'de 31 milyon TL'ye satılık otel!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. Muğla Fethiye'de yer alan oteli 31 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Fethiye'de 17.5 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü Fethiye'de yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Muğla Fethiye'de gayrimenkul vurgunu! 6 kişiye gözaltı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 84 yaşındaki N.K. adlı yaşlı adamın 111 taşınmaz mülkünü yasa dışı şekilde üzerlerine geçirdikleri ileri sürülen biri Gürcistan uyruklu 6 şüpheli gözaltına alındı.

Fethiye'de 36 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı Fethiye'de yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Gayrimenkulün muhammen bedeli 36 milyon TL olarak belirlendi.

Hatice Avcı\'ya Fethiye\'de 85 metrekare ev verildi Haberi

Hatice Avcı\'ya Fethiye\'de 85 metrekare ev verildi

Bingöl'ün Yayladere ilçesinde 1991'de teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Halil Avcı'ya annesi Hatice Avcı'nın Çatalarık Mahallesi'ndeki evi elektrik kontağı sonucu çıkan yangında kül olmuş, şehit annesi komşuların yardımı ile yanmaktan kurtarılmıştı.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı, yapımı tamamlanan 2 oda 1 salondan oluşan 85 metrekarelik evin anahtarını şehit annesi Hatice Avcı'ya verdi. Şehit annesi, evladından geriye kalan bir tek fotoğrafı ile kendisini avuttuğunu...