24 / 04 / 2024

HATSU

HATSU

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Kırıkhan ilçesine bağlı Aydınlı Mahallesi’nde kanal hattı problemi olan noktalar için başlatılan çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Hatay Defne Arıtma Tesisi'nden kaynaklanan koku sorunu gideriliyor!

Defne Belediyesi, ilçeye bağlı Turunçlu Mahallesindeki Arıtma Tesisi'nden kaynaklanan koku sorunun giderilmesi için adım attı.

HATSU, Saraykent Mahallesi'nde alt yapı çalışması yapıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), merkez ilçe Antakya'ya bağlı Saraykent Mahallesi'nde kanalizasyon döşeme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Hatay Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi 10.3 milyon TL'ye mal olacak!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) tarafından Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının çalışmaları devam ediyor.

Hatay'ın yol sorunu çözüldü!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yağmur suyunun daha hızlı ve kolay deşarj edilmesi amacıyla Hatay genelinde ki sorunları çözüme kavuşturuyor.

Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), daha sağlıklı bir çevre ve yaşam alanları sağlama hedefiyle hayata geçirdiği projeler kapsamında Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay'a 6 yeni arıtma tesisi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre sağlamak amacıyla olmazsa olmazlarından olan Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatlarını dört koldan sürdürüyor.

Hatay'da Serinyol Atıksu Arıtma Tesisi inşa ediliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), çevre sağlığına yönelik proje uygulamaları kapsamında yapımına başlanan Serinyol Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının sürdüğünü bildirdi.

Osmaniye Erzin Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 75'i tamam!

HATSU, Erzin ilçemizi altyapı sıkıntısından kurtaracak olan Erzin Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının hızla ilerlediğini duyurdu.

Hatay Reyhanlı Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında sona gelindi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün(HATSU), sağlık bir çevre oluşturmak amacıyla önemli yatırımlara imza atıldığını ve her geçen gün yeni bir projeyi Hatay’a kazandırıldığını duyurdu.

Hatay'ın milyonluk projeleri tam gaz ilerliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Asi Nehri ve Akdeniz’e dökülen diğer derelerin temiz olması için arıtma tesisi inşaatı projesi çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay Dörtyol atık su arıtma tesisi açıldı!

HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Daire başkanlarıyla beraber Hatay’ın bütün ilçelerini gezerek Hatay Büyükşehir Belediyesi ve HATSU’nun devam eden çalışmalarını yerinde inceliyor.

Hatay’ın en büyük altyapı projesi hayata geçiyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), "50 yılın İçmesuyu Seferberliği" projesi çerçevesinde başlattığı Antakya-Defne İçmesuyu İnşaatı’nda hat döşeme çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Hatay Kırıkhan'a 10.3 milyon TL'lik arıtma tesisi geliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) tarafından Kırıkhan İlçesi'nde atıksu arıtma tesisi yapılıyor.

Hatay İskenderun'un altyapısı yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kanalizasyon hatlarının mevcut kapasitesini arttırma adına projeler geliştirildiğini duyurdu.

Hatay Çaylı Mahallesi'nin altyapısı yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yeni yerleşim alanları bulunan bölgelerde talep üzerine içmesuyu şebekesi döşendiğini duyurdu.

HATSU Haberi

HATSU

Kırıkhan ilçesinin muhtelif noktalarında kanal hattının olmadığını ve tamamlanması amacıyla hazırlanan projelerin faaliyete geçirildiğini vurgulayan Genel Müdürlük, Aydınlı Mahallesi’ne 200’lük beton borularla 400 metre kanal hattının döşendiğini ve altyapı eksikliğinin giderilmesi adına önemli bir adımın atıldığını belirtti.


Hiçbir mahalle, cadde ve sokakta ayrım gözetmeksizin daha temiz bir çevre oluşturma adına altyapı çalışmalarının devam edeceğini vurgulayan İdare, tıkalı vaziyette tespit edilen ana muayene bacalarının temizlenip vatandaşların rahat nefes aldığını aktararak, çalışmada 1 paletli ekskavatör, 1 kepçe ve 6 personelin görev yaptığını açıkladı.



Hatay...