18 / 04 / 2024

Hattuşa Termal nerede

Hattuşa Termal nerede

Hattuşa Termal Tesisleri Balıksir Edremit'te 3 etap halinde hayata geçiyor. Kaz Dağları ve Edremit Körfezi arasında konumlanan Hattuşa Termal'de 3. etap çalışmaları başladı.

Edremit Hattuşa Termal'de 18 bin TL'ye devremülk!

Kaz Dağları ve Edremit Körfezi arasında hayata geçirilen Hattuşa Termal Tesisleri'nde yer alan devremülkler 18 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede? KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi!

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ayazağa KİPTAŞ projesinde 70704 konut 334 ofis bulunuyor.

Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede? Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022!

Ön talep sürecinin başladığı Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı ve Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022...

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde   50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Humaykanı  Ve Mehmet Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Fly Club Termal nerede?

Fly Club Termal nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Fly Club Termal nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Çorum'da arsalara talep artıyor!

Leblebisi, pirinci, Hattuşa Antik Kenti, İncesu Kanyon’u ile tanınan Çorum’da gayrimenkul sektörü çok hareketli. Konut stoku hızla yenilenen kent, gayrimenkul yatırımcıları için cazip fırsatlar sunuyor...

Hattuşa'nın binlerce yıllık kalıntıları 'seyir terası'ndan izlenecek!

Anadolu'da kurulan ilk medeniyet olan Hititler'in, Çorum'un Boğazkale ilçesindeki başkenti Hattuşa, tepenin diğer yamacındaki Budaközü Vadisi'ne kurulan yürüyüş yolu ve seyir teraslarından izlenebiliyor.

Hattuşa'daki 350 yıllık konak 'anı evi'ne dönüştü!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde kaymakamlıkça yenilenen 350 yıllık konak "anı evi"ne dönüştürüldü.

Hattuşa'daki 350 yıllık konağa turist ilgisi!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde kaymakamlık tarafından restore ettirildikten sonra halk eğitim merkezi bünyesinde hizmet vermeye başlayan 350 yıllık Dulkadiroğulları Konağı turistlerden yoğun ilgi görüyor.

Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

İstanbul Anıt Otelcilik A.Ş. tarafından hayata geçirilen Newist Bayrampaşa Projesi, otel ve ofisten meydana geliyor. Peki, Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Toplam 190 bağımsız bölümden oluşan Vogue Çağlayan projesi 15 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Bursa Yıldırım'a termal tesis müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, şimdi de ilçeye termal tesis kazandırıyor.

Samsun'da 100 milyon liralık termal otel yatırımı!

Samsun Havza'da hayata geçirilecek olan Hattuşa Vacation Termal Club Havza Termal Otel, Devre Mülk ve Tatil Köyü kompleksinin tanıtımı yapıldı.

Hitit Krallığı Hattuşa'da hayat bulacak!

UNESCO'nun Dünya kültür mirası ve Dünya belleği listelerindeki tek antik şehir unvanına sahip Çorum'un Boğazkale ilçesinde inşa edilecek Hitit köyü ile 3 bin 500 yıl önceki yaşantı canlandırılacak.

Hattuşa Termal nerede Haberi

Hattuşa Termal nerede

Stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlanan Hattuşa Termal Tesisleri Balıkesir'in Edremit ilçesinde inşa ediliyor. 3. etap çalışmaları başlayan Hattuşa Termal Tesisleri'nde 1000'in üzerinde konut inşa ediliyor. 


İnşaatı yüzde 60 oranında biten Hattuşa Termal'in 12 blokluk ilk etabı 114 daireden oluşuyor. Dairelerin büyüklükleri 63 metrekare olarak dizayn edildi.


Hattuşa Termal'in ilk etabında açık fitness sahası, fitness center,  basketbol sahası ve tenis kortu bulunuyor.


Edremit Hattuşa Termal'in 2. etabı 46 bin 328 metrekare arsa alanı üzerine inşa edildi. Hattuşa Termal 2. Etap otel ve residence blokları halinde inşa edildi.


Edremit Hattuşa Termal Tesisleri'nde 3. etap ile birlikte 1000 dairenin üzerinde konutun yer alması planlanıyor. 


Hattuşa Termal'in Lalezar adında inşa edilecek 3. etabı için çalışmalar başladı. Lalezar Konutları muhafazakar ailelere özel dairelerden oluşacak.


Edremit şehir merkezi 15 km...