29 / 03 / 2024

havalimanı binali yıldırım

havalimanı binali yıldırım

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 3 Havalimanı'nın da çalışacağını dile getirdi...

Binali Yıldırım: İstanbul Havalimanı hayırlı, uğurlu olsun!

Resmen hizmete açılan İstanbul Havalimanı açılış töreninde konuşan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "Kuruluşunun 95. yılında Cumhuriyet'in şanına yakışan bu eser, ülkemiz, milletimiz ve bölgemiz için hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

Binali Yıldırım: Cumhuriyet'in şanına yakışan yeni havalimanı hayırlı olsun!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreninde konuşma yaptı. Yıldırım, "Kuruluşunun 95. yılında Cumhuriyet'in şanına yakışan bu eser, ülkemiz, milletimiz ve bölgemiz için hayırlı, uğurlu olsun." dedi...

Binali Yıldırım'dan 3. köprü bağlantı yolu ihalesine açıklama!

Binali Yıldırım, "İhalenin 2 ay kadar ertelemesi var. Firmalardan yoğun bir istek var. Hazırlık çalışmalarını tamamlayamadıkları için bize müracaat ettiler. Biz de bu müracaatları yerinde bulduk ve ilave süre verdik" dedi.

Binali Yıldırım'dan İzmir'e 4 müjde!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti'nin Danışma Meclisi toplantısında İzmir'e 4 büyük müjde verdi. 35 Proje ne oldu diye soranlara yanıt veren Yıldırım "35 Proje tıkır tıkır devam ediyor" dedi

Binali Yıldırım: Demiryolları da özel işletmecilerin kullanımına açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Sinyal ve elektrik işi de bittikten sonra bu yıldan itibaren demiryollarını da özel işletmecilerin kullanımına açacağız. Belirli bir bedel karşılığında burayı kullanabilecekler" dedi.

Binali Yıldırım: Kanal İstanbul'u Silivri'ye yapacağız demedim!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kanal İstanbul ile ilgili olarak, "Güzergahla ilgili detaylı çalışmaları tamamlamadık. Silivri'ye yapacağız demedim. Büyükşehir orayı gösterdi" dedi.

Binali Yıldırım İzmir projelerini anlattı!

İzmir Milletvekili olarak 64. Hükümette yeniden Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak görev alan Binali Yıldırım İzmir'de gerçekleştirilecek dev projeler hakkında İzmirlilere müjdeler verdi.

Binali Yıldırım İzmir yatırımlarını inceleyecek!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, cumartesi günü İzmir'in devam eden yatırımlarını yerinde inceleyecek. Bakan Yıldırım, İzmir Ticaret Odası'nın Hilton Oteli'nde yapılacak olan 130. kuruluş yıldönümü resepsiyonuna katılacak.

Binali Yıldırım 3. havalimanının bilançosunu açıkladı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer, Binali Yıldırım ile yapmış olduğu röportajı bugün köşesinde " Bir çukur verdik 80 katrilyon alıyoruz " başlığıyla yayınladı. İşte o yazının detayları...

Binali Yıldırım: Kentsel dönüşüm İzmir'in geleceğidir!

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, konuk olduğu Ben TVde İzmir'in geleceği ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Binali yıldırım: Ege'yi bir üs haline getireceğiz!

İpek yolunun yerini hızlı trenlere ve gemilere bıraktığını anlatan Binali Yıldırım, liman yatırımları, tren hattı ve İstanbul-İzmir otoyolunun Ege'yi bir üs haline getireceğini vurguladı

Binali Yıldırım: İzmir artık atağa geçmeli!

Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluşan Binali Yıldırım, son yıllarda hayli kan kaybeden İzmir'in artık atağa kalkması gerektiğini söyledi.

Binali Yıldırım Demir İpek Yolu Üstün Hizmet Nişanı ödülünü aldı!

AK Parti İzmir adayı Binali Yıldırım'a, bakanlığında katkı sağladığı Demir İpek Yolu Projesi'nden dolayı 'üstün hizmet nişanı' verildi.

havalimanı binali yıldırım Haberi

havalimanı binali yıldırım

İstanbul'da yapılacak olan ve dünyanın en büyük havalimanı olması beklenen İstanbul 3. Havalimanı için geri sayım başladı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım 3. Havalimanı'nın hayata geçtikten sonta Atatürk Havalimanı'nın ve işleticisi TAV'ın haklarının nasıl olacağı konusunda bir açıklama gerçekleştirdi. 

" Trafiği biz yönetiriz, 3'ü de çalışır" şeklinde konuşan Binali Yıldırım, şartnamenin ortaya çıkmasıyla belirsizliklerin son bulacağını ve trafiği hesabını kendilerinin yapacağını dile...