25 / 04 / 2024

Havza bölgesine 5 yıldızlı otel

Havza bölgesine 5 yıldızlı otel

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza ilçesinde 2014 yılı içerisinde belediye ve kamu kapsamında toplam 270 milyon 750 bin liralık yatırım yapıldığını belirtti. İkiz, "Havza parlayan yıldız oldu" dedi.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan deprem bölgesine finansman desteği!

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası arasında deprem bölgesine 500 milyon Euro finansman desteği sağlanması ile ilgili mutabakat zaptı imzalandığı kaydedildi.

Ekonomistten dönüşüm tepkisi: İstanbul'da acil bölgeler varken, KİPTAŞ kentin en sağlam bölgesine gitti!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay,  resmi X sosyal medya hesabından, KİPTAŞ Karanfilköy projesi ile ilgili paylaşımda bulundu. Özonay, İstanbul'da acil bölgeler varken, KİPTAŞ'ın kentin en sağlam bölgesine gittiğini dile getirdi. İşte Özonay'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Merkez Bankası, deprem bölgesine yönelik desteklerin süresini uzattığını açıkladı...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin olumsuz etkilerinin düşürülmesi amacı ile deprem bölgesine kullandırılan kredilerin menkul kıymet tesis uygulamasından muafiyetine yönelik hususların Haziran 2024'e kadar devam edeceğini

Deprem bölgesine, IFC'den 530 milyon dolar finansman desteği...

IFC deprem bölgesinde 5 banka aracılığı ile 530 milyon dolar finansman sağlayacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

Deprem bölgesine inşa edilen konutlar, Bitlis'teki yapı malzemesi üretimini 2,5 kat artırdı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerin yıkıma yol açtığı illerde binlerce deprem konutunun yapılması, Bitlis'teki bims (yapı malzemesi) üretimini 2,5 kat artırdı.

Galatasaray’dan deprem bölgesine 300 yeni konut müjdesi!

Galatasaray’ın deprem bölgesine 300 konut inşa edileceği öğrenildi. Konutların 100’ü Hatay’a, 100’ü Adıyaman’a ve 100’ü de Kahramanmaraş’a yapılacak.

Deprem bölgesine 62,5 milyar liralık konut ve okul yatırımı! TOKİ 73, Emlak Konut GYO 4 projeye imza atacak!

Deprem bölgesinde inşası devam eden konut ve okul inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Hayata geçirilecek projelerin toplam bedelinin 62,5 milyar TL olması bekleniyor.

Dünya Bankasından deprem bölgesine 1 milyar dolarlık finansman desteği sağlanacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Dünya Bankasından deprem bölgesine 1 milyar dolar değerinde finansman desteği sağlanacağını açıkladı. 

İstanbul Valiliği resmen açıkladı! Deprem bölgesine dönmek isteyen afetzedeler dikkat! 

İstanbul Valiliğinden deprem bölgesine dönmek isteyen afetzedelere ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. İşte o son dakika açıklaması...

AFAD açıkladı: Deprem bölgesine geri dönmek isteyen afetzedelerin yol ve bilet masrafları Ziraat Bankası'na yatırılacak 

AFAD tarafından deprem bölgesine geri dönüş yapmak isteyen afetzedelerin yol masrafı ve bilet ücreti ödemelerinin kimlik numaraları üzerinden Ziraat Bankasına yatırılacağı açıklandı. İŞte ayrıntılar...

Trendyol’dan deprem bölgesine dev yatırım! Bölgedeki 35 bin işletmeyi yurt dışı pazarlara açacak!

E-ticaret platformu Trendyol, afet bölgesine desteklerine devam ediyor. Şirket, Adana Aktarma Merkezi yatırımını erken devreye alırken, bölgede yaşayan 35 bin satıcının ürünlerini de yurt dışı pazarlar ile buluşturmayı hedefliyor.

AFAD'dan deprem bölgesine son dakika uyarısı: 5'ten büyük artçılar olabilir! 

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, depremden etkilenen şehirlerdeki artçı sarsıntılar ile ilgili konuştu. Orhan Tatar, bölge için önemli uyarılarda bulundu.

Prof. Dr. Naci Görür peş peşe açıkladı! Yer bilimciden deprem bölgesine şok uyarı! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yarattığı yıkımın ardından peş peşe uyarılar geliyor. Prof. Dr. Naci Görür peş peşe açıkladı! Yer bilimciden deprem bölgesine şok uyarı! 

Havza bölgesine 5 yıldızlı otel Haberi

Havza bölgesine 5 yıldızlı otel

5 YILDA ALTYAPI TAMAM 

Başkan İkiz, "Göreve geldiğimiz ilk beş yıl alt yapı ikinci beş ise üst yapıyı tamamlamak için çalıştık. Bu arada ilçedeki termal kaynakların arttırılması için de sondaj çalışmaları yapıldı ve termal su rezervi arttırıldı. 10 yıl içerisinde Kevser Akıllı Park ilçemizin prestij projesi oldu ve ilçemize bir çok ödül kazandırdı. 31 Mart yerel seçimleri sonrası ise ilçemize dahil olan 81 yeni mahallemize hizmetlerimizi hızlı bir şekilde ulaştırmak için çalışmalar başladık. Bu çalışmalar kapsamında 5 mahallemizde parke çalışmaları tamamlandı. 20 mahallemize oyun alanları kuruldu ve 81 mahallemize ise çöp konteynırı yerleştirildi. 10 yıl içerisinde Havza Belediyesi olarak 102 milyon 250 bin liralık yatırım yapıldı. Kamu yatırımları kapsamında ise ilçemizde bir çok önemli yatırım yapıldı. Bunların toplamı ise 168...