18 / 04 / 2024

Hayat Global Gayrimenkul Anonim Şirketi

Hayat Global Gayrimenkul Anonim Şirketi

Grup 2013 yılını 1 milyar doların üzerinde ciro ile kapattı. Yurtiçinde pazar payını hızla artıran Grup, Rusya'da da dev bir yatırımın temellerini atmıştı. 100 milyon dolarlık yatırımın 2015 yılında devreye girmesi bekleniyor...

Hayat Global Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Hayat Global Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ahmet Yahya Kığılı ve Mehmet Avni Kığılı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Ocak'ta Altunizade, Mahir İz Caddesi'nde kuruldu.

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 32 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilçe, Hacı Bayram Bilçe, Mehmet Bilçe, Mustafa Bilçe ve Osman Bilçe ortaklığında kuruldu.

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Zeynep Özden tarafından kuruldu.

Db Bilgin Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Db Bilgin Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Örfi Bilgin tarafından kuruldu.

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şamil Ocak, Mehmet Tuna Han Aslan ve Mustafa Hakkı Karataş ortaklığında kuruldu.

Fiza Global Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiza Global Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arcan Emre Göle ve Nargız Zeynalova ortaklığında kuruldu.

Ata Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Kaymak, Tolga Merpez ve Zarif Özdoğan ortaklığında kuruldu.

B M Global Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

B M Global Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bulut Muhammet Mert tarafından kuruldu.

Sm Global Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sm Global Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Semai Hakan Karahan tarafından kuruldu.

Makler Global Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Makler Global Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Şİşli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Evgenııa Vılıanskaıa ve Merjen Halmuhammedova ortaklığında kuruldu.

Property Quest Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Quest Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rakıb Bın Walı, Mehmet Samet Sönmez, Muzahıd Hossaın, Safıqul Hasan, Md Omar Faruk ve Rapıqul Hasan Rafı ortaklığında kuruldu.

As Steel Global Gayrimenkul Ve Metal Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

As Steel Global Gayrimenkul Ve Metal Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 3 milyon 415 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ozan Çelik tarafından kuruldu.

Tiger Global Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tiger Global Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Andres Zamora Ruız ve Melih Uslu ortaklığında kuruldu.

Hayat Global Gayrimenkul Anonim Şirketi Haberi

Hayat Global Gayrimenkul Anonim Şirketi


Hayat Grubu, ağırlıklı olarak kimya ve ağaç sanayi sektörlerinde faaliyet gösteriyor. 1937 yılında temelleri atılan Hayat Grubu'nu kamuoyu Bingo, Test, Has, Molped, Joly, Molfix, Bebem, Papia, Familia, Teno gibi ev temizlik, kişisel bakım ve kağıt ürünleri markalarıyla tanıyor. Grup 2013 yılını 1 milyar doların üzerinde ciro ile kapattı. Yurtiçinde pazar payını hızla artıran Grup, Rusya'da da dev bir yatırımın temellerini atmıştı. 100 milyon dolarlık yatırımın 2015 yılında devreye girmesi bekleniyor. 


Merkezi istanbul Altunizade'de bulunan Hayat Holding'in patronları pek medyada yer almaz. Ancak ailenin İstanbul'un değişik noktalarında çok değerli arsaları, gayrimenkulleri olduğu konuşulur. Son yıllarda birçok şirket ve aile gayrimenkullerini daha değerli hale getirmek için ayrı şirketler altında topluyor. Bu modaya son katılan aile Hayat Holding'in sahipleri Kiğılı Ailesi oldu. 


Geçen hafta...