19 / 04 / 2024

hayat kimya yeni tesisi

hayat kimya yeni tesisi

Temizlik kağıdı üreticisi Hayat Kimya Mersin'de 200 bin metrekarelik arazileri üzerinde, 65 bin metrekare kapalı alanda kurulu temizlik kağıdı tesislerine yenisini ekleyeceğini duyurdu...

2000 2005 2010 girişlilere SGK’dan müjde: Emekli olma tarihlerinde değişiklik yapıldı

Uzun süredir gündemde olan emeklilik konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Sosyal Güvenlik Kurumu, iş hayatına yeni başlayan vatandaşların emekliliklerinde yaş ve prim ödeme tarihi güncelledi. Bu yeni düzenlemeler ile vatandaşlar ne zaman emekli olabileceğini hesaplayabiliyor.

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçti!

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçtiğini duyurdu. Hayat Kimya ve Kastamonu Entegre A.Ş.’nin yüzde 50-50 ortaklığı ile kurulan banka, sadece dijital kanallardan hizmet verecek.

Yeni Hayat Mahmutbey'de peşin ödemelere özel indirim! 2+1'lerde son 2 konut fırsatı!

Yeni Hayat Mahmutbey projesinde peşin ödemelere indirim fırsatı başladı. Peki Yeni Hayat Mahmutbey'de konut fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri var? İşte merak edilenler...

Merkez Bankası yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan kimdir? İşte Hafize Gaye Erkan hayatı ve kariyeri...

Hafize Gaye Erkan Merkez Bankası yeni Başkanı oldu. Peki, Merkez Bankası yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan kimdir? İşte Hafize Gaye Erkan hayatı ve kariyeri...

Türkiye Hayat Emeklilik’ten bir ilk! Düğünde, doğum gününde altın yerine BES hediye ediliyor!

Türkiye Hayat Emeklilik yeni çıkardığı ‘BES Birikim Hediyesi’ ile hediye anlayışına farklı bir boyut kazandırdı. İsteyenler doğum günü, düğün veya bayram gibi özel günlerde sevdiklerine hediye BES gönderebilecek.

Yeni Hayat Mahmutbey 0.69'dan başlayan faiz oranı ve 180 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Yeni Hayat Mahmutbey projesinde 0.69'dan başlayan faiz oranı ve 180 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. Peki Yeni Hayat Mahmutbey projesinde konut fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Özel sektörde zam hareketliliği başladı

Asgari ücrete yakın ücret alan çalışanlar için bir yeni düzenleme beklentisini meydana geldi ve çalışma hayatında yeni bir hareketlilik başlamış oldu.

2022 emekli maaşı hesaplama! Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım 2022?

Emeklilik her çalışanın hayalidir. Çalışma hayatında yıllarını harcayanlar ya da çalışma hayatına yeni atılanlar ne zaman emekli olurum? şeklinde soruyu sormaktadır. İşte detaylar!

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Yeni Hayat Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Sema Beyaz tarafından kuruldu.

İş hayatının yeni çalışma modeli Home-Office!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, pandemi sürecinde iş hayatında yeni çalışma modelinin Home Office olduğunu değerlendirdi….

Ofiste Her Şey Paylaşımlı çalışma hayatına yeni soluk kazandırıyor! 

Levent’te 2000 metrekare üzerinde hizmet veren Ofiste Her Şey, paylaşımlı ofis alanları, farklı boyutta sergileme alanları, sosyalleşme alanları ve toplantı salonları ile her kullanıcının ihtiyacına karşılık veriyor. 

hayat kimya yeni tesisi Haberi

hayat kimya yeni tesisi

Hayat Kimya Türkiye Genel Müdürü Enes Çizmeci yaptığı açıklamada, Mersin'de 200 bin metrekarelik arazileri üzerinde, 65 bin metrekare kapalı alanda kurulu temizlik kağıdı tesislerinin bulunduğunu belirterek, "Hayat Kimya olarak, 450 milyon TL yatırımla bu alana yeni bir temizlik kağıdı üretim tesisi daha kurulacak şekilde çalışmalarımızı başlattık." dedi.

Habertürk'te yer alan habere göre; Mersin'de yeni bir tesis için çalışmalara başladığını duyuran Hayat Kimya, Mersin'deki yeni tesis yatırımına ilişkin düzenlenen toplantıda Hayat Kimya Türkiye Genel Müdürü Enes Çizmeci açıklamalarda bulundu. Çizmeci, pazarı büyüten lider markalarıyla sürdürülebilir büyümeye hız kesmeden devam etmek için kağıt sektöründe bir tesis yatırımı daha yaptıklarını dile getirdi.

Çizmeci, Mersin'de 200 bin metrekarelik arazileri üzerinde, 65 bin metrekarelik kapalı alanda kurulu temizlik kağıdı tesislerinin bulunduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Hayat...