23 / 04 / 2024

hayat sultanbeyli daireleri

hayat sultanbeyli daireleri

Kaynak Yapı tarafından Sultanbeyli'de inşa edilen Hayat Sultanbeyli projesinde 72 adet daire bulunuyor. Fiyatlarının 198 bin liradan başlangıç gösterdiği projede 3 adet blok yer alıyor.

Hayat Sultanbeyli'de daireler 185 bin TL'den başlıyor!

Hayat Sultanbeyli'de yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı.Projede daire fiyatları 185 bin TL'den başlıyor.

Hoşdere Avrupark Hayat Sitesi satılık!

Hoşdere Avrupark Hayat Sitesi satılık daireleri 1+1'den 4+1 seçeneklerine kadar tasarlanıyor. Proje Cihan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

Çukurova Balkon’un örnek daireleri tanıtıldı!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’ın merkezinde konumlanan “Balkon Hayatın Keyfidir” temalı projesi Çukurova Balkon’un örnek daireleri görücüye çıktı.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri'nde teslimler Haziran 2016'da!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, hızla gelişen Sultanbeyli’de uygun fiyatlı daire sahibi olma seçeneği sunuyor.

Selçuklu Evleri Sultanbeyli'de metrekaresi 2 bin 500 TL!

Sultanbeyli’de lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor. Özenle tasarlanan projede, Selçuklu mimarisi ile site hayatının konforu bir arada sunuluyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri'nin metrekaresi 2 bin 500 TL!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri teslimleri Haziran 2016'da!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri'nde metrekaresi 2 bin 500 TL!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor.

Hayat Sultanbeyli’de son gün 31 Aralık! 214 bin liraya 2+1!

Kaynak Yapı, Hayat Sultanbeyli projesi için düzenlediği kampanya ile soğuk kış günlerinde konut alıcısının içini ısıtıyor. Hayat Sultanbeyli’den cazip fiyatlar ile ev sahibi olmak mümkün.

Hayat Sultanbeyli’den soğuk kış günlerini ısıtacak fiyatlar!

31 Aralık’a kadar sürecek olan kampanya kapsamında Hayat Sultanbeyli’den cazip fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün. Tamamı oturmaya hazır ve yaşamın başladığı 72 konuttan oluşan projede 2+1 dairelerin peşin fiyatı 214 bin liradan başlıyor.

Hayat Sultanbeyli'de teslimler hemen yapılıyor! 214 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Hayat Sultanbeyli projesinde yer alan dairelerin alanları 105 metrekareden başlayıp 255 metrekareye kadar yükseliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 214 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli'de 214 bin TL'ye 2+1! Hemen teslim!

Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli projesinde yer alan dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Projedeki 104 metrekare 2 oda 1 salon daireler 214 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Hayat Sultanbeyli Evleri 1.470 TL' den başlayan taksitlerle!

Kaynak Yapı tarafından hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli Evleri 3 blok ve de 72 konuttan oluşuyor. Hayat Sultanbeyli Evleri 1.470 TL' den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor.

Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli Evleri'nde hemen teslim daireler! 4 farklı ödeme seçeneği!

Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli Evleri'nde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. Daire alanlarının 105 metrekareden başlangıç gösterdiği proje kapsamında 4 farklı ödeme seçeneği müşterilere sunuluyor.

hayat sultanbeyli daireleri Haberi

hayat sultanbeyli daireleri

6 ile 12 kat şeklinde tasarlanan Hayat Sultanbeyli projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve dubleks daire seçenekleri bulunuyor.


Projede fiyatlar 198 bin liradan başlıyor. Hayat Sultanbeyli kapsamında dairelerin alanları 105 metrekare ile 255 metrekare arasında değişiyor.


Kaynak yapı tarafından hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli projesinin ödeme planı kapsamında 60 ay 0,79 oranında, 120 ay için ise 0,98 oranında vade farkı uygulanıyor. 48 ay için ise, faizsiz ödeme seçeneği sunuluyor.



Bahçe alanı 2.200 metrekare olan Hayat Sultanbeyli projesi Sultanbeyli'de yükseliyor. Projede 3 blok yer alıyor.


Hayat Sultanbeyli fiyat listesi!


2 oda 1 salon daireler 198 bin liradan, 

3 oda 1 salon daireler 250 bin liradan,

3 oda 1 salon dubleks daireler 338 bin liradan,

4 oda...