29 / 03 / 2024

hayat sultanbeyli fiyat

hayat sultanbeyli fiyat

Hayat Sultanbeyli projesinde yer alan dairelerin alanları 105 metrekareden başlayıp 255 metrekareye kadar yükseliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 214 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Hayat Sultanbeyli'de 247 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kaynak Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu yakasında Sultanbeyli'de hayata geçirilen projede 1 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 247 bin TL'den başlıyor.

Hayat Sultanbeyli'de 84 ay 0 faizle! 1.470 TL taksitle!

Hayat Sultanbeyli projesi kapsamında yer alan daireler için 84 ay boyunca faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Proje kapsamında taksit ödemeleri ise 1.470 TL'den başlangıç gösteriyor.

Hayat Sultanbeyli'de 84 ay faizsiz ödeme!

Kaynak Yapı tarafından Sultanbeyli'de hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli projesi konut alıcısına çifte fırsat sunuyor. Düzenlenen kampanya kapsamında dairesini peşin almak isteyenlere yüzde 12 indirim yapılıyor...

Hayat Sultanbeyli’den ev sahibi olmak isteyenlere çifte fırsat!

Kaynak Yapı tarafından Sultanbeyli’de hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli projesi konut alıcısına çifte fırsat sunuyor. Düzenlenen kampanya kapsamında dairesini peşin almak isteyenlere yüzde 12 indirim yapılıyor.

Hayat Sultanbeyli'de yüzde 0.56 faiz avantajı!

Teslim edilmeye hazır 72 konuttan oluşan Hayat Sultanbeyli'nin düşük faiz ve 10 yıl vade kampanyası 30 Haziran'a kadar uzatıldı. Projeden daire almayı planlayanlar 0.56 oranıyla 60 ay, 0.76 oranıyla 120 ay kredi kullanabiliyor...

Hayat Sultanbeyli'de hemen teslim konutlar 185 bin TL'ye 2+1! 48 ay 0 faizle!

Hayat Sultanbeyli'de cazip ödeme fırsatlarıyla konut satışları devam ediyor. Hem konutların hem de tapuların hemen teslim edildiği Hayat Sultanbeyli'de fiyatlar 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Hayat Sultanbeyli'de 3+1'lerin fiyatları 257 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli bölgesinde, Kaynak Yapı imzasıyla hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli Evleri'nde banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Projede satış süreci devam ediyor...

Hayat Sultanbeyli fiyat!

Hayat Sultanbeyli fiyatları 2 oda 1 salon dairelerde 175 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Hayat Sultanbeyli Evleri Kaynak Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projenin konut teslimlerinin Eylül ayında yapılması bekleniyor...

Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli teslim tarihi!

Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli teslim tarihi kapsamında ay ve yıl olarak detaylar haberimizin içinde yer alıyor. Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli satılık konut fiyatları 175 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Hayat Sultanbeyli örnek daire!

Hayat Sultanbeyli örnek daire kapsamında projedeki konutların iç mekan görüntüleri haberimizde yer alıyor. Hayat Sultanbeyli satılık konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, dubleks olarak tasarlandı.

İftar menüleri cep yakıyor! 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi

Ramazan Ayı'na sayılı günler kala iftar menü fiyatları da belli olmaya başladı. Bu sene İftar menüleri resmen cep yakıyor. 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi.

Mahfi Eğilmez açıkladı: Enflasyon, fiyat artışı ve hayat pahalılığı nedir?

Ekonomist Mahfi Eğilmez, enflasyon ve hayat pahalılığı arasındaki farkı açıklayan bir yazı kaleme aldı. Eğilmez yazısında, “Enflasyon, fiyat artışı ve hayat pahalılığı sanki aynı anlama geliyormuş gibi görünseler de aslında çok farklı kavramlar.” ifadelerini kullandı.

CUPRA Formentor ile hayatı hisset! CUPRA Formentor fiyatı ne kadar? İşte CUPRA Formentor 28 Haziran 2022 fiyat listesi

CUPRA’nın sportif ruhu, performansı ve üstün donanım özellikleriyle sizi bekliyor. CUPRA Formentor ile hayatı hissedeceksiniz. Peki, CUPRA Formentor fiyatı ne kadar? CUPRA Formentor kaç lira? İşte CUPRA Formentor 28 Haziran 2022 fiyat listesi..

Vestel'den büyük yenilik! Mikrofiber filtreli çamaşır makinesi hayatı kolaylaştırıyor! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Her sene yarım milyon tonluk mikrofiberin denizlere bırakılmasının ortaya çıkardığı risk ve tehditten yola çıkarak hazırlanan Vestel mikrofiber filtreli çamaşır makinesi hayatı kolaylaştırıyor. Peki Vestel mikrofiber filtreli çamaşır makinesinin fiyatı ne kadar?

Hayat Park Prestij Konakları fiyat!

Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi ve proje detayları...

Seba Hayat güncel fiyat listesi!

Seba Hayat güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 172 adet konut bulunuyor.

Park Hayat İncek fiyat listesi!

İşmen İnşaat imzası ile Ankara'da hayata geçirilen Park Hayat İncek'te 3+1 dairelerin iskontolu fiyatları 760 bin TL'den başlıyor..

Avrupark Hayat Evleri Hoşdere fiyat!

Avrupark Hayat Evleri Hoşdere fiyat listesi 220 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 5 indirim sağlanıyor...

Hoşdere Avrupark Hayat fiyat!

Hoşdere Avrupark Hayat fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Cihan İnşaat’ın Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği projede lansman geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. 

Avrupark Hayat Konutları fiyat listesi!

Avrupark Hayat Konutları fiyat listesi minimum 508 bin TL'den başlıyor. Avrupark Hayat Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Avrupark Hayat Bahçeşehir fiyat bilgisi!

Avrupark Hayat Bahçeşehir fiyat bilgisi kapsamında konut fiyatları 508 bin TL'den başlıyor.

Avrupark Hayat Hadımköy fiyat listesi!

Avrupark Hayat Hadımköy fiyat listesi minimum 508 bin TL'den başlıyor. Avrupark Hayat projesinde dükkanların fiyatları ise 608 bin TL'den başlıyor...

Hadımköy Avrupark Hayat fiyat listesi!

Hadımköy Avrupark Hayat fiyat listesi minimum 508 bin TL'den başlıyor. Avrupark Hayat projesinde daire ve ticari ünitelere yer veriliyor..

hayat sultanbeyli fiyat Haberi

hayat sultanbeyli fiyat

3 bloktan meydana gelen Hayat Sultanbeyli projesinde  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


Kaynak Yapı imzası taşıyan Hayat Sultanbeyli'de yer alan dairelerin alanları 105 metrekareden başlayıp 255 metrekareye kadar yükseliyor. 


Hayat Sultanbeyli'de toplam 72 adet konut yer alıyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. 



Hayat Sultanbeyli fiyat listesi!

104 metrekare 2+1'ler 214 bin TL'den

126 metrekare 3+1'ler 265 bin TL'den 

187 metrekare dubleksler 331 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Proje 3. köprü bağlantı yoluna 3 dakika, TEM otoyoluna 4 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 15 dakika ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 20 dakika mesafede yükseliyor. 



Hayat Sultanbeyli ulaşım: Gazi Mahallesi, Reyhanoğlu Caddesi No: 25  Sultanbeyli /  İstanbul   


Hayat Sultanbeyli iletişim

Telefon:...