19 / 04 / 2024

hayat tepe evleri satılık daire

hayat tepe evleri satılık daire

Toplam 546 daireden meydana gelen Hayat Tepe projesinde daireler 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Özak GYO Hayat Tepe'de 0.79 faizle konut fırsatı!

ÖZAK GYO, şehrin dinamizmini tarihi ve kültürel doku ile buluşturan Hayat Tepe projesinde konut sahibi olmak isteyenlere muhteşem bir ayrıcalık sunuyor.

Hayat Tepe'de son konutlar için faiz yüzde 0,79'a sabitlendi!

Özak GYO, Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesinde kalan son konutlar için faizi yüzde 0,79'a sabitledi. Şirket yönetimi bu sayede 3+1 ve 4+1 dairelerde geçen yılın fiyatlarını koruduklarını belirtti.

Hayat Tepe’de faiz 0.79'a sabitlendi!

ÖZAK GYO, şehrin dinamikliğini tarihi ve kültürel doku ile buluşturan Hayat Tepe’de, kalan son konutlar için faizi yüzde 0.79’a sabitleyerek 2014 yılı fiyatlarını korudu.

Özak GYO, Hayat Tepe Suites'i Kasım'da teslim edecek!

ÖZAK GYO'nun inşaatını südürdüğü Hayat Tepe Suites'te kaba inşaat tamamlandı. Hayat Tepe'ye komşu olan Hayat Tepe Suites, kentsel dönüşümün en önemli bölgelerinden Bayrampaşa'da hayata geçiriliyor.

Hayat Tepe Suites'te iç dekorasyon çalışmaları başladı!

ÖZAK GYO'nun istanbul Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesine komşu olan Hayat Tepe Suites projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projenin daire sahiplerine kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Bayrampaşa Hayat Tepe Suites için geri sayım başladı!

ÖZAK GYO'nun İstanbul Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesine komşu olan Hayat Tepe Suites projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projenin daire sahiplerine Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

ÖZAK GYO Hayat Tepe Suites Evleri'de teslimler Kasım'da!

ÖZAK GYO'nun Hayat Tepe projesine komşu olan Hayat Tepe Suites projesinin kaba inşaatının tamamlandığı bildirildi. Şirketten yapılan açıktamda projenin daire sahiplerine Kasım ayında teslim edilmesinin planlandığı aktarıldı.

Hayat Tepe Suits projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

Bayrampaşa'da Hayat Tepe projesinin yanında yükselen Hayat Tepe Suits projesinde kaba inşaat tamamlanmış olup teslimlerin Kasım'da başlaması bekleniyor.Hayat Tepe Suites projesi ayrıca ulaşım kolaylığı sağlıyor.

Hayat Tepe Suites projesinde daireler Kasım'da teslim edilecek!

Özak GYO'nun Hayat Tepe Suites projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projenin daire sahiplerine kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor. iç dekorasyon çalışmalarının başladığı projede, 5 farklı tipte daireler yer alıyor.

Hayat Tepe Suites'te teslimler Kasım ayında yapılacak!

Özak GYO'nun farklı projesi Hayat Tepe Suites'te kaba inşaat tamamlandı. Bayrampaşa'daki Hayat Tepe'ye komşu olan Hayat Tepe Suites projesi kasım ayında tamamlanacak ve sahiplerine teslim edilecek.

Hayat Tepe Suites'in kaba inşaatı tamamlandı!

ÖZAK GYO’nun Hayat Tepe projesine komşu olan Hayat Tepe Suites projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projenin daire sahiplerine kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Hayat Tepe Suites Kasım'da teslim edilecek!

ÖZAK GYO’nun Hayat Tepe projesine komşu olan Hayat Tepe Suites projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projenin daire sahiplerine kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Özak Hayat Tepe Babalar Günü kampanyası 2015!

‘Babalar ailesi için en iyisini ister’ fikri ile yola çıkan ÖZAK GYO, merkezi lokasyonu ile şehrin sosyal ve kültürel dokusunun içinde yer alan Hayat Tepe projesi ile babalara ve onların en sevdiklerine 20 bin liralık bir indirim sunuyor.

hayat tepe evleri satılık daire Haberi

hayat tepe evleri satılık daire

Anahtar teslimlerinin 2014 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan Hayat Tepe, Özak GYO imzasıyla hayata geçiriliyor.


93 bin 323 metrekare alan üzerinde yükselen Hayat Tepe Evleri, İstanbul Bayrampaşa'da inşa ediliyor. Projede daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.


Toplam 546 dairenin yer aldığı  Özak Hayat Tepe Evleri'nde konut sahibi olmak isteyenler anlaşmalı bankadan temin edilen banka kredisini kullanabiliyor.


Özak GYO Hayat Tepe'de yer alan dairelerin alanları, 43-45 metrekare 1+0,  53-56-65-85 metrekare 1+1, 104-131 metrekare 2+1, 237-238 metrekare 4+1 olarak tasarlandı.


Yüzde 10 indirim imkanı sağlanan Bayrampaşa Hayat Tepe'de daireler 190 bin TL ile 980 bin Tl arasında değişen fiyat seçenekleri ile satışa sunuluyor.


Telefon: 0212 633 53 53

Web Adresi: www.hayattepe.com

Merve...