26 / 04 / 2024

hayat tepe görselleri

hayat tepe görselleri

İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa'da hayata geçirilen Özak GYO Hayattepe satış ofisi bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Özak GYO Hayattepe teslim tarihi!

Özak GYO Hayattepe teslim tarihi bu yıl Eylül ayı olarak belirtiliyor. Bayrampaşa'da yükselen Özak Hayattepe projesinde daire fiyatları 376 bin TL ile 1 milyon 208 bin TL arasında değişiyor...

Hayat Tepe görselleri!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Hayat Tepe görsellerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Hayat Tepe görselleri!

Hayat Tepe görselleri, ödeme planı, teslim tarihi ve fiyat listesinin ayrıntılarına haberimizde ulaşabilirsiniz. Bayrampaşa Hayat Tepe Konutlarında yer alan 1+1 daireler 289 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Özak Hayat Tepe görselleri!

İstanbul'un Bayrampaşa bölgesinde yer alan Özak Hayat Tepe görselleri ile ilgili haberimizi inceleyebilirsiniz....

Hayat Tepe vaziyet planı!

Hayat Tepe Bayrampaşa projesinde fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor. Hayat Tepe vaziyet planı ile ilgili görüntüler haberimizde yer alıyor...

Hayat Tepe'de 53 bağımsız bölümün 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO Hayat Tepe'de 53 bağımsız bölümün 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Dekar Asmalı Hayat görselleri!

Dekar Asmalı Hayat Evleri 78 bin metrekare arsa alanına sahip. İstanbul Beylükdüzü'nde yükselen projede 3+1, 4+1 ve 5+1 konutlar bulunuyor. İşte Dekar Asmalı Hayat görselleri...

Hayat Tepe projesi üst geçitle metroya bağlanıyor!

Hayat Tepe'den Esenler metro istasyonuna hızlı ve güvenli erişim sağlayacak yaya üst geçidi inşaatına başlayan ÖZAK GYO, aynı zamanda trafikte kaybedilen zamandan tasarruf şansı getirecek.

Özak GYO Hayat Tepe projesi metroya bağlanacak!

ÖZAK GYO, Hayat Tepe’nin yer aldığı Ferhatpaşa Çiftliği ile en yakın metro istasyonu arasında güvenli erişim sağlayacak yaya üst geçidi projesini hayata geçiriyor.

Özak Hayat Tepe Babalar Günü kampanyası 2015!

‘Babalar ailesi için en iyisini ister’ fikri ile yola çıkan ÖZAK GYO, merkezi lokasyonu ile şehrin sosyal ve kültürel dokusunun içinde yer alan Hayat Tepe projesi ile babalara ve onların en sevdiklerine 20 bin liralık bir indirim sunuyor.

Özak Hayat Tepe Suites iletişim!

Özak Hayat Tepe Suites iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası (0212) 633 53 53 olarak belirlendi. Toplam 66 adet daireden oluşan projede daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Tepeüstü Relux Heights 173 görselleri!

Tepeüstü Relux Heights 173 görselleri için haberimizden faydalanabilirsiniz. Relux Heights 173 ev ve ofis seçenekleri ile İstanbul Avrupa Yakası 'nda Ümraniye Tepeüstü 'nde yükseliyor.

Özak GYO Hayat Tepe değerleme raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Hayat Tepe değerleme raporunu yayınladı.

Özak Hayat Tepe projesi aylık kira gelirleri!

Mutluluk mimarisi olarak tanımlanan Özak Hayat Tepe projesi İstanbul'un Bayrampaşa bölgesinde yükseldi. İstanbul Özak GYO Hayat Tepe projesinde aylık kira gelirleri daire büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.

Özak Hayat Tepe'de anahtar teslimleri gerçekleşti!

Bayrampaşa'da hayata geçirilen Özak Hayat Tepe'de anahtar teslimi, projenin bahçesinde düzenlenen programla gerçekleşti. Programda konuşan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık'ın görüşleri haberimizde yer alıyor...

Özak Hayat Tepe'de Emir Berke Zincidi'ye komşu olma fırsatı!

Özak Hayat Tepe'de 31 Ağustos 2014 tarihine kadar geçerli kampanyaya göre, 1+1 daireler için 2 bin, 2+1 daireler için 2 bin 500, 3+1 daireler için 3 bin 500 ve 4+1 daireler için 4 bin TL kira garantisi veriliyo

Özak Hayat Tepe'de 2.500 TL kira getirisiyle 2+1! Son gün 31 Ağustos!

Özak Hayat Tepe yer alan daireler için düzenlenen kira getirileri 2 oda 1 salon konutlar için 2 bin 500 TL olarak belirlendi. Kampanya 31 Ağustos'a kadar daire alanlar için geçerli olacak...

Özak Hayat Tepe görselleri!

Özak Hayat Tepe görselleri haberimizin içinde yer alıyor. Bayrampaşa 'da yükselen Özak GYO Hayattepe projesinde yer alan konutların alanları 65 metrekare ile 237 metrekare arasında değişiyor.

hayat tepe görselleri Haberi

hayat tepe görselleri

Özak GYO Hayattepe satış ofisi bilgisini paylaşmadan önce projeden detaylı olarak bahsedelim. 


Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projesi Hayattepe  93 bin 323 metrekare  inşaat alanına sahip.


Özak Hayat Tepe'de alan büyüklükleri  65 metrekare ile 237 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut.


Bayrampaşa Hayat Tepe İstanbul Avrupa yakasında konumlanıyor. 


Toplam 546 meydana gelen Özak GYO Hayattepe'den banka kredisi kullanılarak konut sahibi olunabiliyor.



Hayat Tepe Bayrampaşa'nın sosyal olanakları içerisinde; kapalı yüzme havuzu, kapalı basketbol sahası, fitness center, spa, pilates-yoga salonu, sauna, buhar odası, kafeterya, masa tenisi, masaj salonu, çocuk kulübü, kış bahçesi, amfi tiyatro, koşu parkuru bulunuyor. 



Özak GYO Hayattepe satış ofisi!

Telefon: (0212) 633 53 53


Özak GYO Hayattepe satış ofisi!

Web: