16 / 04 / 2024

Hayat Tepe kiralık

Hayat Tepe kiralık

Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesinde dövizdeki yükselişe rağmen faizi yüzde 0.79 oranına sabitleyen Özak GYO, 3+1 ve 4+1 dairelerde fiyat avantajı sağladı.

İzmir'deki günlük kiralık evde 1 genç öldü!

İzmir Buca’da uyuşturucu hap satın alan 4 gençten ikisi gittikleri günlük kiralık evde fenalaştı. Evdeki gençlerden Oğuzhan Değirmenci hayatını kaybetti.

Kiralık yazlık konut ilanı aramaları arttı!

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla, şehir hayatının yoğun temposundan uzaklaşıp yazın keyfini çıkarmak isteyenler için kiralık yazlık konut ilanları sahibinden. com’da en dikkat çekici başlıklar arasında yerini aldı...

Hayat Tepe Suites'te Aralık ayından itibaren teslimler başlıyor!

ÖZAK GYO tarafından Bayrampaşa’da inşa edilen ve referanslı yatırımcılarına satışa sunulan Hayat Tepe Suites projesinde dairelerin teslimi için geri sayım başladı.

Özak Hayat Tepe Suites'te teslimler Aralık'ta başlıyor!

ÖZAK GYO’nun Bayrampaşa alışveriş vadisindeki yüksek kalite standartlarındaki yeni projesi Hayat Tepe Suites’te Aralık ayından itibaren teslimat heyecanı yaşanacak.

Ankara'da kiralık daire bulmak zor!

Emlak uzmanı Salim Taşçı, "Gayrimenkul son 10 yılda büyük bir ivme kazandı. Artık dağ tepe ev doldu. Ankara'da satılık ev çok ancak kiralık yok. İnşallah bunun sonu hüsranla bitmez" diye konuştu.

Özak GYO Hayat Tepe'de 0.79 faizle konut fırsatı!

ÖZAK GYO, şehrin dinamizmini tarihi ve kültürel doku ile buluşturan Hayat Tepe projesinde konut sahibi olmak isteyenlere muhteşem bir ayrıcalık sunuyor.

Hayat Tepe’de faiz 0.79'a sabitlendi!

ÖZAK GYO, şehrin dinamikliğini tarihi ve kültürel doku ile buluşturan Hayat Tepe’de, kalan son konutlar için faizi yüzde 0.79’a sabitleyerek 2014 yılı fiyatlarını korudu.

Özak Hayat Tepe Babalar Günü kampanyası 2015!

‘Babalar ailesi için en iyisini ister’ fikri ile yola çıkan ÖZAK GYO, merkezi lokasyonu ile şehrin sosyal ve kültürel dokusunun içinde yer alan Hayat Tepe projesi ile babalara ve onların en sevdiklerine 20 bin liralık bir indirim sunuyor.

Hayat Tepe Suites’te satışların yüzde 60'ı tamamlandı!

ÖZAK GYO’nun yeni projesi Hayat Tepe Suites’in 1+1 ve 2+1’den oluşan 66 dairesinin satışları üç haftalık süreçte yüzde 60’ı buldu..

Özak Hayat Tepe projesi aylık kira gelirleri!

Mutluluk mimarisi olarak tanımlanan Özak Hayat Tepe projesi İstanbul'un Bayrampaşa bölgesinde yükseldi. İstanbul Özak GYO Hayat Tepe projesinde aylık kira gelirleri daire büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.

Hayat Tepe'de teslimler gerçekleşti!

Bayrampaşa alışveriş vadisi içinde yer alan Hayat Tepe projesinde daireler teslim edildi. Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, "Projemiz, konutta kent merkezi tercihinin öncü projesiydi.

Hayat Tepe’de anahtar teslimi!

Bayrampaşa alışveriş vadisi içinde yer alan Hayat Tepe projesinde daireler teslim edildi. Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, “Projemiz, konutta kent merkezi tercihinin öncü projesiydi" dedi...

Özak Hayat Tepe'de anahtar teslimleri gerçekleşti!

Bayrampaşa'da hayata geçirilen Özak Hayat Tepe'de anahtar teslimi, projenin bahçesinde düzenlenen programla gerçekleşti. Programda konuşan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık'ın görüşleri haberimizde yer alıyor...

Hayat Tepe kiralık Haberi

Hayat Tepe kiralık

ÖZAK GYO, Hayat Tepe'de kalan son konutlar için faizi yüzde 0.79'a sabitleyerek 2014 yılı fiyatlarını korudu.  Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesinde dövizdeki yükselişe rağmen faizi yüzde 0.79 oranına sabitleyen Özak GYO, 3+1 ve 4+1 dairelerde fiyat avantajı sağladı. Ekim 2014'te yaşamın başladığı Hayat Tepe'de, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, basketbol salonu ile daire sahiplerinin 12 ay boyunca spor yapabileceği fitness, spa, pilates-yoga, sauna-buhar odaları ve kafeterya da bulunuyor. Çocuk kulübü, kış bahçesi, koşu parkuru ve amfi tiyatrosuyla sosyal alanlarını artıran Hayat Tepe, ana yollara ve toplu ulaşım araçlarına erişim kolaylığına da sahip. Üçgen mimari özelliğiyle dikkat çeken ve 32 bin metrekare alan üzerine kurulan proje, ikisi 24, biri 23 katlı 3 blokta 546 daireden...