18 / 04 / 2024

hayat tepe satış

hayat tepe satış

ÖZAK GYO’nun 34 Portall ve İşİstanbul iş merkezlerinin ardından ilk konut projesi Hayat Tepe Bayrampaşa’da inşaat 24. kata çıktı. Kaba inşaatı tamamlanan projede dış cephe ve iç mimari çalışmalara başlandı...

Bayrampaşa Hayat Tepe satılık!

Bayrampaşa Hayat Tepe satılık daire fiyatları 289 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Özak GYO Hayat Tepe Bayrampaşa projesinde daire teslimleri Eylül 2014 yılında yapılıyor...

Özak GYO Hayattepe görselleri!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projesi olarak yaşama geçirilen Özak GYO Hayattepe görselleri için haberimizi incelemeniz yeterli...

Özak Hayat Tepe adres bilgileri!

Özak Hayat Tepe adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Özak Hayat Tepe Bayrampaşa'da fiyatlar 289 bin 350 TL'den başlıyor...

Hayat Tepe vaziyet planı!

Hayat Tepe Bayrampaşa projesinde fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor. Hayat Tepe vaziyet planı ile ilgili görüntüler haberimizde yer alıyor...

Hayat Tepe'de 2017'de 6.3 milyon TL'lik satış yapıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Hayat Tepe projesinde toplam 6 milyon 395 bin 450 TL'lik satış yaptı.

Hayat Tepe'deki 4 daire 3.2 milyon TL'ye satıldı!

Özak GYO'nun Bayrampaşa'da hayata geçirdiği Hayat Tepe projesinde yer alan 4 adet daire 3 milyon 287 bin 128 TL+KDV bedelle satıldı.

Hayat Tepe'de 51 konutun satış vaadi sözleşmesi fesh edildi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Hayat Tepe'de yer alan 51 konuta ilişkin olarak düzenlenen 17.8.2016 tarihli gayrimenkul satış vaadi sözleşmesinin feshini yayınladı.

Özak Hayat Tepe'deki 51 daire 13.6 milyon Euro'ya satıldı!

Bayrampaşa'da Özak GYO tarafından inşa edilen Hayat Tepe projesindeki 51 adet dair Elif Emlak'a toplam 13 milyon 612 bin 120 Euro + KDV bedelle satıldı.

Hayat Tepe Suites'te Aralık ayından itibaren teslimler başlıyor!

ÖZAK GYO tarafından Bayrampaşa’da inşa edilen ve referanslı yatırımcılarına satışa sunulan Hayat Tepe Suites projesinde dairelerin teslimi için geri sayım başladı.

Özak GYO Hayat Tepe projesi metroya bağlanacak!

ÖZAK GYO, Hayat Tepe’nin yer aldığı Ferhatpaşa Çiftliği ile en yakın metro istasyonu arasında güvenli erişim sağlayacak yaya üst geçidi projesini hayata geçiriyor.

Özak GYO, Hayat Tepe projesini metroya bağlayacak!

ÖZAK GYO, Bayrampaşa’daki projesi Hayat Tepe’deki daire sahipleri başta olmak üzere tüm bölge sakinlerinin faydalanabileceği ayrıcalıklı bir ulaşım hizmeti sunuyor.

Hayat Tepe Bayrampaşa'da 2014 yılı fiyatları geçerli!

Özak GYO imzası ile Bayrampaşa'da hayata geçirilen Hayat Tepe projesinde 3+1 ve 4+1 dairelerde 2014 yılı fiyatları geçerli olup faizlerde 0,79 olarak sabitlendi.

Hayat Tepe'de eski fiyat avantajı!

ÖZAK GYO, Hayat Tepe'de kalan son konutlar için faizi yüzde 0.79'a sabitleyerek 2014 yılı fiyatlarını korudu. Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesinde dövizdeki yükselişe rağmen faizi yüzde 0.79 oranına sabitledi.

Hayat Tepe'de faiz sabitlendi!

Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesinde dövizdeki yükselişe rağmen faizi yüzde 0.79 oranına sabitleyen Özak GYO, 3+1 ve 4+1 dairelerde fiyat avantajı sağladı.

Bayrampaşa Hayat Tepe'de son kalan konutlar için faiz yüzde 0.79!

Özak'tan, yeni projeye eski fiyat kampanyası ÖZAK GYO, Hayat Tepe'de, kalan son konutlar için faizi yüzde 0.79'a sabitleyerek 2014 yılı fiyatlarını koruduğunu açıkladı.

Özak GYO Hayat Tepe'de 0.79 faizle konut fırsatı!

ÖZAK GYO, şehrin dinamizmini tarihi ve kültürel doku ile buluşturan Hayat Tepe projesinde konut sahibi olmak isteyenlere muhteşem bir ayrıcalık sunuyor.

Hayat Tepe'de son konutlar için faiz yüzde 0,79'a sabitlendi!

Özak GYO, Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesinde kalan son konutlar için faizi yüzde 0,79'a sabitledi. Şirket yönetimi bu sayede 3+1 ve 4+1 dairelerde geçen yılın fiyatlarını koruduklarını belirtti.

hayat tepe satış Haberi

hayat tepe satış

2014 yılı Eylül ayında tamamlanacak Hayat Tepe projesinde daire satışları da yüzde 50’yi buldu.

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın ilk konut projesi ÖZAK Hayat Tepe Bayrampaşa hızlı yükselişini tamamladı. İkisi 24, biri 23 katlı Hayat Tepe Bayrampaşa projesinde inşaat en tepeye ulaştı. Kaba inşaatı tamamlanan projenin dış cephe ve iç mekan çalışmalarına geçiliyor.

Satışlarda da hız kazanan Hayat Tepe Bayrampaşa projesinde 546 dairenin yüzde 50’ye yakını ise şimdiden satıldı. Daire sahipleri evlerini 2014 Eylül ayında teslim alabilecek.

‘Mutluluk şehrin merkezinde’ sloganıyla ilk konut projesini tarihi yarımadada Bayrampaşa alış veriş vadisi içinde gerçekleştiren ÖZAK GYO’nun Hayat Tepe projesinde geri sayım başladı. Lokasyon avantajıyla öne çıkan Hayat Tepe, İstanbulluları trafik karmaşasından kurtulmaları için yeniden ‘şehrin merkezi’ne çekiyor.

‘Mutluluk mimarisi’

Alış verişten kültürel ve sportif etkinliklere kadar yaşam...