25 / 04 / 2024

Hayat Tepede kira kampanyası

Hayat Tepede kira kampanyası

31 Ağustos 2014 tarihine kadar geçerli kampanyaya göre, 1+1 daireler için 2 bin, 2+1 daireler için 2 bin 500, 3+1 daireler için 3 bin 500 ve 4+1 daireler için 4 bin TL kira garantisi veriliyor.

Esnafa kira müjdesi! O ilde esnaftan 3 yıl boyunca kira alınmayacak!

Depremin ardından iş yerlerinin neredeyse tümünün yıkıldığı Malatya’da ticari hayatın durmaması amacıyla harekete geçen büyükşehrin sağlamlığını ve kalitesini ispat etmiş tesislerini esnafa tahsis etti ve  esnaftan 3 yıl kira alınmayacağını söyledi.

Emlak Konut GYO Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Avrupark Hayat projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Kendi evini inşa etti, kira ödemekten kurtuldu!

Kalabalık ve büyük bir şehirde yaşamak istemeyen bir kadın kırsal bir kasabaya yerleşerek kendi evini inşa etti. Hayatını tümden değiştiren kadın 1500 dolar kira ödemekten kurtuldu.

Seda Sayan: Çok fakirdik, kira zamanları evden kaçardık!

Jülide Ateş'in programına konuk olan Seda Sayan, geçmiş hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sayan, ''Biz çok fakirdik. Biz hiçbir ay kiramızı doğru dürüst ödeyemiyorduk. Benim babam kira yaklaştığı zaman 'herkes en sevdiği eşyasını alsın' derdi, biz gece çok kaçtık'' dedi.

Kiracılardan yeni öneri: 'Ciro üzerinden kira alınsın'!

Hayatın normale dönmesi ile birlikte, “yeni normal” tanımının da gündeme geleceğini anlatan KMD Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Tınastepe, ''30 Temmuz 2020'ye kadar kirasız bir dönem, sonrasında ise kira sözleşmelerimizin süresinin sonuna kadar ciro kirasına dönülmesi yönünde talebimiz var'' dedi.

Koronavirüs nedeni ile kapatılan işletmelerden kira alınacak mı?

Koronavirüsü salgını, iş hayatındaki değişiklikleri de beraberinde getirdi. Birçok işletmenin kapatması vatandaşları, ‘Kapalı tutulan günler için kira bedeli ve ortak gider ödeme yükümlülüğü devam eder mi?’ sorusuna yöneltti. İşte merak edilen sorunun cevabı…

İş Kuleleri Kule 2'de kiracı olan Anadolu Hayat Emeklilik ile ek protokol imzalandı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Kuleleri, Kule 2, 17. katta yer alan bin 33 metrekarelik alanda kiracı olan Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. ile kira sözleşmesine ilişkin ek protokol imzaladı...

Ondörtüç Pendik'te hayat başlıyor!

242 konut ve 12 ticari birimden meydana gelen Ondörtüç Pendik'te hayat bu ay sonunda başlıyor. Projede 10 yıl kira öder gibi ev sahibi olunabiliyor..

Halk GYO Konak binasının kira sözleşmesini yeniledi!

Halk GYO İzmir Konak 2 binasında kiracı konumunda bulunan T. Halk Bankası A.Ş. ve Halk Hayat Emeklilik A.Ş.'nin kira sözleşmelerini yenilendi.

Özak Hayat Tepe projesi aylık kira gelirleri!

Mutluluk mimarisi olarak tanımlanan Özak Hayat Tepe projesi İstanbul'un Bayrampaşa bölgesinde yükseldi. İstanbul Özak GYO Hayat Tepe projesinde aylık kira gelirleri daire büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.

Özak Hayat Tepe projesinde 2.500 TL kira getirisiyle 2+1!

Özak Hayat Tepe projesinde yer alan daireler için kira getirisi 2 oda 1 salon konutlarda 2 bin 500 TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin teslimleri hemen yapılıyor.

Hayat Tepe Bayrampaşa'da 2 bin TL'den başlayan kira getirileriyle!

Hayat Tepe Bayrampaşa'da yer alan daire seçenekleri için kira getirileri 2 bin TL'den başlıyor. Projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Hayat Tepe’de daireler şölenle teslim ediliyor!

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ‘mutluluk mimarisi’ olarak tanımlanan üçgen mimari özelliğinden kira gelirli kampanyasına kadar sektöre birçok yenilik katan Hayat Tepe projesi, zamanında teslimiyle de fark yaratıyor.

Hayat Tepede kira kampanyası Haberi

Hayat Tepede kira kampanyası

Özak GYO tarafından İstanbul Bayrampaşa'da inşa edilen Özak Hayat Tepe'de kira garantili kampanya fırsatı devam ediyor. 31 Ağustos 2014 tarihine kadar geçerli kampanyaya göre, 1+1 daireler için 2 bin, 2+1 daireler için 2 bin 500, 3+1 daireler için 3 bin 500 ve 4+1 daireler için 4 bin TL kira garantisi veriliyor. 32 bin metrekare arazi alanı üzerine kurulan Özak Hayat Tepe, ikisi 24 katlı ve biri 23 katlı olmak üzere 3 blok halinde yükseliyor. 'Küçük Ağanın minik yıldızı Emir Berke Zincidi de, kendi parasıyla ilk yatırımını yaptı. Bayrampaşa'da 'Hayata Tepeden Bakın" sloganıyla tanıtılan projeden ev satın aldı. Berke, 6. kattaki adalar manzaralı dairesinden her ay 3 bin 500 TL kira alacak. Baba Berkant Zincidi, oğulları için yatırım yaptıklarını, Emir...