26 / 04 / 2024

Hayattepe Bayrampaşa teslim tarihi

Hayattepe Bayrampaşa teslim tarihi

Hayattepe Bayrampaşa'da yer alan dairelerden 1 oda 1 salon olanların kira getirisi 2 bin TL olarak belirlendi. Projedeki daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak belirlendi.

Hayattepe Bayrampaşa projesinde yüzde 0,69 faizle! Eylül'de teslim!

Teslimlerin Eylül 2014'te yapılacağı Hayattepe Bayrampaşa projesinde yer alan konutlar için yüzde 0,69'luk faiz oranı uygulanıyor. Projede ayrıca yüzde 15 oranında indirim seçeneği de sağlanıyor

Bayrampaşa kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Eski Bayrampaşa Cezzaevinin bulunduğu bölgede başlatılan kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi. Anahtar teslimine hazır olan daireleri gezen hak sahipleri, bugün teslim tutanaklarını imzaladı... 

Bayrampaşa Birlik Parkada fiyat listesi!

2 sene sonra teslim edilecek olan Birlik Parkada projesi 243 adet Konut ile 12 ticari alandan meydana geliyor. İşte Bayrampaşa Birlik Parkada fiyat listesi..

Gül Park Yuvam Bayrampaşa fiyatlar!

Bayrampaşa Gül Park Yuvam 159 adet konut ve 30 adet cadde mağazasından meydana geliyor.2018 Aralık'ta teslim edilecek olan Gül Park Yuvam Bayrampaşa fiyatlar 625 bin TL'den başlıyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofis satış fiyatları!

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofis satış fiyatları 344 bin dolardan başlıyor. Axis İstanbul projesinde ofisler bu yıl Ağustos'ta teslim ediliyor...

Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme planı!

Axis İstanbul Bayrampaşa projesinde ofisler bu yıl Ağustos ayında teslim ediliyor. Sur Yapı projesi Axis İstanbul'da ofisler 887 bin TL + KDV'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Bayrampaşa Hayat Tepe Suites için geri sayım başladı!

ÖZAK GYO'nun İstanbul Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesine komşu olan Hayat Tepe Suites projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projenin daire sahiplerine Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Axis İstanbul Bayrampaşa ne zaman teslim?

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projenin ön girişi Bayrampaşa metro istasyonuna bakıyor. Projenin ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Peki Axis İstanbul Bayrampaşa ne zaman teslim?

Bayrampaşa Axis İstanbul ofis fiyatları!

2016 yılı Ağustos ayında teslim edilecek olan Sur Yapı Axis İstanbul Ofis projesi Sur yapı tarafından hayata geçiriliyor. Bayrampaşa Axis İstanbul ofis fiyatları 327 bin dolardan başlıyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul lokasyon!

Ofislerin büyüklükleri 74 metrekareden başladığı projede teslimler 2016 yılı Ağustos ayında teslim edilecek. Bayrampaşa Axis İstanbul lokasyon bilgileri kapsamında proje Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul teslim tarihi!

Bayrampaşa Axis İstanbul teslim tarihi olarak 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlandı. Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofislerin büyüklükleri 74 metrekareden başlıyor.

Proin Gayrimenkul Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Proin Gayrimenkul Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Mehmet Ayan, Uygar Kahaoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Çiftlik Caddesi, Hayattepe Sitesi'nde kuruldu.

Bayrampaşa Hayattepe Suites'te daire satışları başladı!

ÖZAK GYO'nun Bayrampaşa alışveriş vadisindeki Hayat Tepe projesinin yanına ek olarak, 66 daireden oluşacak yeni Hayat Tepe Suites projesi hayata geçiyor..

Bayrampaşa Axis İstanbul ne zaman teslim?

Ofis fiyatlarının 327 bin dolardan başladığı Axis İstanbul projesinde 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor. Peki Bayrampaşa Axis İstanbul ne zaman teslim?

Hayattepe Bayrampaşa teslim tarihi Haberi

Hayattepe Bayrampaşa teslim tarihi

Hayattepe projesi, Avrupa Yakası içinde Bayrampaşa'da inşa ediliyor. Hayattepe Bayrampaşa teslimleri hemen yapılıyor. 


Hayattepe Bayrampaşa projesi, Özak GYO tarafından yükseliyor. Hayattepe Bayrampaşa projesinde toplam arsa alanı 93 bin 232 metrekare olarak belirlendi. 


Hayattepe Bayrampaşa satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 



Hayattepe Bayrampaşa ödeme koşulları (kira getirileri) 

1 oda 1 salon konut seçenekleri için 2 bin TL

2 oda 1 salon konut seçenekleri için 2 bin 500 TL

3 oda 1 salon konut seçenekleri için 3 bin 500 TL

4 oda 1 salon konut seçenekleri için 4 bin TL.


Hayattepe Bayrampaşa projesi kapsamında sosyal alanlarda spa,spor alanları, kafeler, amfi tiyatro, yüzme havuzu, koşu alanları bulunuyor. 


Hayattepe Bayrampaşa iletişim

Telefon: (0212) 633 53 53

Web Adresi:...