26 / 04 / 2024

hayko cepkin restorasyon

hayko cepkin restorasyon

Rock müziğin efsane isimlerinden Hayko Cepkin gayrimenkul sektörüne atıldı. Cepkin Kuşadası'nda restorasyon işine girecek. 

Elçin Sangu ile Hayko Cepkin'in rol aldığı Jekyll & Hyde müzikalinin bilet fiyatı ne kadar? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Robert Louis Stevenson’ın klasik gerilim romanından uyarlanan dünyaca ünlü ‘Jekyll & Hyde’ müzikali, çarpıcı bir prodüksiyon ve muhteşem bir kadro ile yeniden sahnelendi. Peki bu müzikalinin bilet fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Hayko Cepkin Kuşadası'nda gayrimenkul sektörüne atıldı! 

Rock müziğin efsane isimlerinden Hayko Cepkin gayrimenkul sektörüne atıldı. Cepkin Kuşadası'nda restorasyon işine girecek. 

Hayko Cepkin vergi rekortmenleri listesinde!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan şarkıcı Hayko Cepkin, kentin gelir vergisi rekortmenleri arasında yerini aldı. 

Hayko Cepkin, Kuşadası'na taşındı!

Ünlü Rock'çı Hayko Cepkin de İstanbul'dan kaçıp doğaya sığınan ünlüler kervanına katıldı. Cepkin taşınma hikayesini şu şekilde anlattı; "Beşiktaş'ta trafikteydim, ilerleyemiyorum. Kontağı kapattım. Kendime 'hadi aslanım gidiyoruz' dedim. Kuşadası'na taşındım, özgürlüğümü ilan ettim"

Ortaköy Büyük Mecidiye Camisi'nde restorasyon çalışmaları bitiyor!

İstanbul Boğazı kıyısında bulunan ve "Ortaköy Camisi" olarak bilinen Büyük Mecidiye Camisi'nde restorasyon çalışmalarında sona gelindi. Mayıs ayında ibadete açılacak camide, 3 yıl süren restorasyon çalışmalarında 8 milyon liraya yakın para harcandı.

Akkar Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Restorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkar Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Restorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Karahan, Burak Kargın tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Mart'ta Esenyurt'ta kuruldu.

TOKİ restorasyon kredisini 125 bin liraya çıkardı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2005'te başlattığı "restorasyon kredisi" uygulaması ile 530 kültür varlığına kredi desteği verdi. Başlatılan restorasyon projelerinden 335'i tamamlanarak kültür değerleri arasındaki yerini sağlamlaştırdı.

TOKİ restorasyon kredisini 125 bin liraya çıkardı!

Bugüne kadar 530 restorasyon projesi için 46 milyon lira kredi tahsis eden TOKİ, 7 Nisan-2 Mayıs 2014 tarihleri arasmda restorasyon kredisi başvurularım kabul edecek. TOKİ, kredi üst limitini bu yıl 125 bin liraya çıkardı.

Mardin Kalesi'nde restorasyon çalışması başladı!

218 yıl aradan sonra ilk defa restorasyon kapsamına alınan Mardin Kalesi için yüklenici firma İtalya’dan özel olarak getirdiği çelik bariyerleri, kale etrafında monte etmeye başladı. Çalışmaların 2 yıl sürmesi bekleniyor...

TOKİ restorasyon kredisini 125 bin liraya çıkardı!

Yıkılma ve yok olma tehlikesi bulunan tarihsel değerleri, sağladığı restorasyon kredileriyle gelecek nesillere kazandıran TOKİ, bugüne kadar 530 restorasyon projesi için 46 milyon lira kredi tahsis etti

Arsen İnşaat Taahhüt Restorasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsen İnşaat Taahhüt Restorasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İsmail Arda, Selcen Zeliha Özkök Arda tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mart'ta kuruldu.

Anadolu Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeynep Kızıldeli tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Şubat'ta Bahçelievler, Kocasinan Merkez Mahallesi 'nde kuruldu.

İzmir Kuş Cenneti'ndeki Kuluçka Adası'nın restorasyon çalışmaları tamamlandı!

İzmir Kuş Cenneti yavru flamingolara hazır. Flamingoların Türkiye'deki iki üreme sahasından biri olan İzmir Kuş Cenneti'ndeki yaklaşık 6,5 dönümlük kuluçka adası, yapılan restorasyon çalışmasıyla üreme sezonuna hazır hale getirildi

hayko cepkin restorasyon Haberi

hayko cepkin restorasyon

Kuşadası'ndaki çiftlikte yaşayan  Hayko Cepkin civarda bulunan tarihi eserleri restore etmek istiyor. Bunun için de Cepkin, bir dernek kurmayı hedefliyor. Posta'da yer alan habere göre; Kuşadası’nda çiftliği olan Hayko Cepkin, Kuşadası civarında bulunan bazı tarihi eserlerin restorasyonu için harekete geçti. Restorasyon işlerinde gerekli kurumlara yardımcı olmak isteyen şarkıcı, bunun için başvuruda bulundu.

Yaşadığı bölgenin daha da güzelleşmesini istediği  için bu girişimde bulunan Cepkin, bir yandan da dernek kurmak için harekete geçti. En hızlı şekilde dernek kurabilmek için birkaç tanıdığını devreye sokan Hayko Cepkin, dernek kurulduktan sonra birçok tarihi yapıyı da restore ettirmek için çalışmalara başlayacak. Cepkin’in aynı zamanda bölgede gayrimenkul işine de girdiği söyleniyor.

Hayko Cepkin vergi rekortmenleri...