24 / 04 / 2024

Hayrettin Ertemel

Hayrettin Ertemel

Doların hızla tırmanışa geçmesi ve sıfır araba fiyatlarının ateş pahası haline gelmesinin ardından vatandaşlar da rotayı ikinci el araba pazarlarına çevirdi.

Ertemel Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertemel Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hayrettin Ertemel ve Mehmet İlker Ertemel ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç 2.Cadde Caddesi'nde kuruldu.

Arena Petrol Yatırımları İnşaat Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Arena Petrol Yatırımları İnşaat Ticaret Sanayi Anonim Şirketi, Halil İbrahim Abdik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Davut Azizoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, İlknur Genç, Hayrettin Ertemel Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 3071 ada, 1, 2, 3, 4, 5 parseller ve 3072 ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 parseller ile tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Konutta sahte ilan tedbirleri resmen devrede: 2 günde binlerce ilan sitelerden silindi! 

Gayrimenkul ve ikinci el araç satışında uygulanacak sahte ilan tedbirleri 1 Kasım itibarıyla yürürlüğe alınmıştı. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa ve İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği Başkanı Hayrettin Ertemel, düzenlemenin ilk sonuçlarını açıkladı. 

Otomobil alacaklar dikkat! ÖTV'de değişiklik geliyor mu? Araba fiyatları düşecek mi? 

Otomobil alacak birçok kişi ÖTV'de bir değişiklik olup olmayacağını merak ediyor. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, araç piyasasındaki son durum ile ilgili konuştu. İşte detaylar...

KDV zammı sonrası sıfır araç fiyatları resmen fırladı! İşte en düşük araç fiyatları...

İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, "Bu hafta başında KDV oranlarının artırılmasıyla beraber araç fiyatları yüzde 1,7 arttığını söyleyerek, “Böylelikle piyasadaki en ucuz araç olan C Segment sedan aile otomobilinin modeli 655 bin TL oldu" ifadelerini kullandı.

Hayrettin Çaycı Kimdir?

Hayrettin Çaycı kimdir? Hayrettin Çaycı’nın mesleği nedir? Hayrettin Çaycı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı! 'İstanbul’a yapılabilecek en büyük ihanet'

İYİ Partili Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Nuh Çimento'nun acı günü! Mehmet Hayrettin Şener vefat etti!

Nuh Çimento'nun eski Genel Müdürü Mehmet Hayrettin Şener vefat etti.

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'na sorduğu sorunun yanıtında Kanal İstanbul projesinin Haziran'da ihaleye çıkacağını öğrendi. "Ortada Fizibilite Raporu yok" diye konuşan Nuhoğlu, konuya ilişkin konuştu.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi! 

TBMM Genel Kurulu'nda konuşan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik eleştirilerde bulundu. 

Üsküdar Hayrettin Çavuş Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Hayrettin Çavuş Mahallesi, 254 ada, 34 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Lala Hayrettin Camisi açılıyor!

Sinagog, kilise ve İstanbul'un fethinden sonra cami olarak hizmet veren ve 1600 yıllık olduğu belirtilen Lala Hayrettin Camisi açılıyor...

Barbaros Hayrettin Paşa Camisi 2022 yılında açılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'ni 2022 yılı sonu gelmeden bitirip teslim edeceğiz" dedi.

Barbaros Hayrettin Paşa Camisi 2.5 yıl sonra açılacak!

Mimar Sinan'ın kalfalık eseri olarak bilinen ve Süleymaniye Camisi'nden öykünerek tasarlanan Barbaros Hayrettin Paşa Camisi inşaat çalışmalarının tamamlanmasıyla 2.5 yıldan sonra ibadete açılıyor.

Hayrettin Ertemel Haberi

Hayrettin Ertemel

Sıfır araba fiyatlarındaki keskin yükseliş ikinci el piyasasını tekrar canlandırdı. Nisan ayında ikinci el otomobil fiyatları mart ayına kıyasla yüzde 29 artarken, fiyatlar da ortalama yüzde 4 oranında artış gösterdi.

İkinci el araba pazarında fiyatların yıl sonuna kadar düzenli bir şekilde artacağı ifade edilirken, konuya ilişkin uzman isimler araç almayı düşünen vatandaşlara ellerini çabuk tutmaları konusunda öneride bulundu.

Son gelişmeleri değerlendiren İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Ertemel, 2021 Kasım ayından beri durağan olan ikinci el araba pazarının tekrar hareketlendiğini ve durumun sıfır araç fiyatlarının artması, çip krizi ve yan sanayi maddelerinin olmayışıyla ilgili olduğunu söyledi.

Ertemel, devletin kayıt dışı alım-satımlarla ilgili aksiyon alması gerektiğini savunurken, otomobil fiyatlarının speküle edilmesinin enflasyonu da olumsuz yönde etkilediğini belirtti.

EDİTÖR NOTU: Bu...