25 / 04 / 2024

Hazine arazisi başvuruları

Hazine arazisi başvuruları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hazineye ait yaklaşık 3 milyar 400 milyon metrekare tarım arazisinin, 10 yıla kadar kiralanmasını sağlayacakları uygulamaya başvuruların tamamlandığını kaydetti. Kurum, "Çiftçilerin yüzde 82'si Hazine arazilerine talip oldu'' dedi..

EYT kıdem tazminatı ödemelerinde son dakika gelişmesi! Başvurular bugün başlıyor!

EYT kapsamında emekli olacak çalışanların kıdem tazminatını ödeyecek KOBİ ve KOBİ dışı firmaların finansman ihtiyacının karşılanmasında KGF tarafından devreye alınan Hazine destekli EYT Destek Paketi başvuruları bugün başlıyor.

Yeni Evim konut kampanyası başvuruları bugün resmen başladı! 0.69 faizli krediye nasıl başvurulur? Hemen detaylara bakın

​​​​​​​Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından detayları açıklanan "Yeni Evim Konut Finansman Programı" çerçevesinde başvurular bugün resmen başlıyor. İşte ayrıntılar...

Ve hükümet düğmeye bastı! 32 ilde yüzde 25 peşinatla Hazine arazisi satışı başladı

Hükümetin son dönemde artan konut ihtiyacına cevap verebilmek için devreye aldığını açıkladığı uygun fiyatlı hazine arazisi satışları başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaş ev sahibi olabilsin diye arazilerini halka evet peşkeş çekeceğiz" açıklaması yapmıştı.

Bakan Nebati'den milyonlara bayram müjdesi! 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli ucuz kredi verilecek! Başvurular ne zaman?

Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, son dakika açıklamasıyla girişimcilere yönelik 6 Kredi paketini müjdeledi. Peki 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli ucuz kredi şartları neler? Başvurular ne zaman başlayacak?

Esnafın yüzünü güldürecek 35 milyarlık kredi fırsatı! Başvurular başladı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından müjdesi verilen ve daha sonra Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin detaylarını açıkladığı 60 milyar liralık KGF destek paketleri için başvurular alınmaya başlandı. Destek paketleri sayesinde esnafın yüzü gülecek...

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Başvurular bugün başlıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından sağlanan '2021 Nefes Kredisi' için başvurular bugün başlıyor. En fazla 200 bin liraya kadar kullandırılacak olan kredinin, pandemiden etkilenen KOBİ’lerin ekonomisini sağlamlaştırması amaçlanıyor.

Hazine arazisi kiralayacaklar dikkat! Hak sahipleri nasıl belirlenecek?

Tarımsal üretimin arttırılması ve tarımsal istihdamın desteklenmesi için Hazine'ye ait arazilerin topraksız çiftçilere kiralanmasına yönelik ilanlar yarın yayınlanacak. 6 ildeki 1.291 arazi için süreç başlayacak. Başvurular nereye yapılacak, kimler hak sahibi olabilecek? İşte detaylar...

45 bin hazine arazisi 782 milyon TL'ye satıldı!

Hazine’ye ait 3.4 milyar metrekarelik tarım arazisinin kira bedelinin yarı fiyatına 10 sene süreyle çiftçilere kiralanması için başvurular sona erdi. 

Hazine arazisi fırsatı için son gün!

Hazine’ye ait 3.4 milyar metrekarelik tarım arazisinin kira bedelinin yarı fiyatına 10 sene süreyle çiftçilere kiralanması için başvurular bugün sona eriyor.

Pamukkale'de hazine arazisi üzerindeki binalar yıkıldı!

Denizli'nin Pamukkale İlçesi Karakurt bölgesinde hazine arazisi üzerinde inşa edilmiş kaçak yapıların yıkımı başladı. Yıkılan barakaların imar barışı fırsatından yararlanmak istediği öğrenildi.

Hazine arazisi imar barışı başvurusu!

Hazine arazisi üzerinde yer alan yapılar için imar barışına başvurulabiliyor. Peki, Hazine arazisi imar barışı başvurusu nasıl yapılır?

Altına dayalı kira sertifikası başvuruları bitiyor!

Hazine Müsteşarlığı tarafından ihraç edilen altına dayalı kira sertifikasında başvurular bugün bitiyor..

Altına dayalı kira sertifikası 2018 başvuruları başladı!

Yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması amacı ile Hazine tarafından geliştirilen altında dayalı kira sertifikası için 2018 başvuruları bugün başladı..

Hazine arazisi başvuruları Haberi

Hazine arazisi başvuruları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hazineye ait yaklaşık 3 milyar 400 milyon metrekare tarım arazisinin çiftçilere kiralanmasıyla ilgili konuştu. Kurum, ''Bu düzenleme yaklaşık 218 bin çiftçimizi kapsamaktaydı ve 180 bin çiftçimiz bu tarihi fırsattan yararlanmak için başvuruda bulundu. Böylece yüzde 82 gibi yüksek bir oranda başvuru gerçekleşmiş oldu" diye konuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Bakan Kurum, Hazineye ait yaklaşık 3 milyar 400 milyon metrekare tarım arazisinin, ecrimisil bedelinin yarısı üzerinden 10 yıla kadar kiralanmasını sağlayacakları uygulamaya başvuruların tamamlandığını açıkladı.

En çok talep Adana'dan geldi

İllere göre başvuru rakamlarını açıklayan Bakan Kurum,  "En çok talep 14 bin başvuruyla Adana'dan geldi. Adana'yı 10 bin 200 başvuruyla Hatay, 8 bin 900 başvuruyla Konya, 8 bin 730 başvuruyla İzmir ve 7 bin 830...