28 / 03 / 2024

Hazır beton güven endeksi

Hazır beton güven endeksi

“Hazır Beton Endeksi” 2017 Ekim Ayı Raporu açıklandı. Hazır Beton Endeksi ekim ayında önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,2 oranında arttı.

Hazır betonda güven Temmuz'da zirve yaptı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), her ay düzenli olarak hazırladığı ve sektördeki faaliyet, güven ve beklentiyi ölçümlediği “Hazır Beton Endeksi”nin 2017 Temmuz Ayı Raporu’nu açıkladı.

Türkiye Hazır Beton Birliği duyurdu: İnşaat faaliyetlerindeki düşüş devam ediyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Hazır Beton Endeksi 2024 Ocak Ayı Raporu açıklandı. Rapora göre, inşaat faaliyetlerindeki yavaşlamanın devam ettiği belirtildi.

Deprem bölgesindeki hazır beton ve çimento firmalarına 37,8 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremlerin gerçekleştiği bölgede hazır beton ve çimento sektöründe faaliyet gösteren firmalara 37,8 milyon TL ceza uygulandığını belirtti.

Hazır beton güven endeksi eşik değerin üzerinde! 

İnşaat sektörünün büyüme hızını gösteren öncü göstergelerden biri olan Hazır Beton Endeksi eşik değerin üstüne yükseldi.

Türkiye hazır beton üretiminde Avrupa’da lider!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sunan hazır beton sektörünü 2022 yılı özelinde kapsamlı olarak analiz eden “Hazır Beton Sektör Raporu”nu yayımladı. Rapora göre Türkiye hazır beton üretiminde Avrupa’da lider!

İnşaat sektörüne güven yükselişte!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), her ay heyecanla beklenen inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri gösteren “Hazır Beton Endeksi” 2022 Mayıs Ayı Raporu’nu açıkladı.

Türkiye hazır beton üretiminde lider!

Türkiye, hazır beton üretiminde Avrupa'nın lider konumunda bulunuyor. THBB Genel Sekreteri Reşat Sönmez, “Türkiye Hazır beton sektörü, 2020 yılı resmî verilerine göre yıllık 95 milyon metreküpü bulan üretimiyle Avrupa’da birinci sıradadır" dedi.

Devran Hazır Beton İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devran Hazır Beton İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile Songül Güldü tarafından kuruldu.

Hazır beton fiyatları 2021!

İnşaat sektörünün önemli bir kolu olan hazır beton üretimi 2021 yılında da hızlandı. Peki hazır beton güncel fiyat listesi ne kadar? İşte hazır beton fiyatları 2021...

Hazır Beton Sektörü 2020'yi büyümeyle kapattı! 

Türkiye Hazır Beton Birliği, 2020 Yılı Hazır Beton Sektör Raporu’nu açıkladı. Açıklanan rapora göre sektörün 2020 yılını yüzde 22 büyüme ile kapattığı tahmin ediliyor.

Nesa Hazır Beton İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nesa Hazır Beton İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Sarıalioğlu  tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe güven endeksi yükseldi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), her ay merakla beklenen inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri ortaya çıkaran “Hazır Beton Endeksi” 2021 Ocak Ayı Raporu’nu yayınladı.

Simtaş Hazır Beton Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simtaş Hazır Beton Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Şimşek tarafından kuruldu.

Akçansa hazır beton sektöründe Uluslararası Çevresel Ürün Beyanını yapan ilk şirket oldu!

Akçansa, Global Cement and Concrete  Association tarafından yürütülen çevresel ürün beyan sürecine katıldı ve Türkiye’de bu belgeyi alan ilk hazır beton üreticisi oldu.

Hazır beton güven endeksi Haberi

Hazır beton güven endeksi

Türkiye Hazır Beton Birliğinin (THBB) inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri ortaya koyan “Hazır Beton  Endeksi” 2017 Ekim Ayı Raporu açıklandı. 

“Hazır Beton Endeksi” 2017 Ekim Ayı Raporu'na göre ekim ayında önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,2 oranında artış yaşandı. 

Ekim ayında geçen yılın aynı ayına göre en fazla artışı gösteren Faaliyet Endeksi oldu.

Hazır Beton Faaliyet Endeksi ekim ayı değeri bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,5’lik artış gösterdi. 

Güven Endeksi eşik değerin altında kaldı

Hazır Beton Güven Endeksi’nin güven Endeksi’nin eşiğin altında kalması, sektörün ekonomiye olan güveninin halen arzu edilen düzeyde olmadığı gösterdi. 

Ankete katılım gösterenlerin yüzde 20'si yeni istihdamı düşünürken, yeni yatırım düşünenlerin oranı ise yüzde 8 oldu.


“Konut satışları 3. çeyrekte rekor...