24 / 04 / 2024

Haziran ortasında konut kredisi faizleri ne oldu

Haziran ortasında konut kredisi faizleri ne oldu

Kamu bankalarının konut kredisi faizlerini 0.64'e çekmesi ile konuta olan talep arttı. Peki 0.64 faizli konut kredisinde ödeme planları nasıl? Haziran ortasında konut kredisi faizleri ne oldu?

İngiltere'de konut fiyatları Haziran ayında rekor kırdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de konut fiyatları Haziran ayında yeni bir rekor kırdı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar...

ABD'de, bekleyen konut satışları Haziran ayında düştü!

Merakla beklenen rakamlara göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Haziran ayında aylık yüzde 1,9 azaldı.

Bütçe Haziran ayında 25 milyar lira açık verdi!

Merkezi yönetim bütçesi Haziran ayında 25.03 milyar lira açık verdi. Faiz dışı açık ise 15.62 milyar lira olarak kaydedildi.

İnsay Yapı'dan şehrin ortasında müstakil yaşam akımı!

İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesiyle konutta 'Şehrin ortasında müstakil yaşam' akımı başlattı.

Eminevim 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı.

Eylül ayı ortasında konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Kredi faiz oranlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Peki Eylül ayı ortasında konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Türkiye'nin haziran ayında yurt dışı varlıkları 227,3 milyar dolar oldu!

Türkiye'nin yurt dışı varlıkları ile yükümlülüklerinin farkı olarak tanımlanan net UYP, haziran ayında eksi 341,5 milyar dolar oldu.

AB'de inşaat üretimi Haziran ayında yükseldi!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin gevşemeye devam ettiği Haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 2,9 arttı.

Ağustos ayı ortasında konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Ev alacak vatandaşların yakından takip ettiği konut kredisi faiz oranlarında son durum ne oldu? İşte banka banka faiz oranları...

Türkiye'nin ham çelik üretimi Haziran ayında arttı!

Türkiye'nin ham çelik üretimi, Haziran ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 3,8 artarak 2,8 milyon tona yükseldi. 

Haziran ayında 859 yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlan Haziran ayı yatırım teşvik belgesi listesine göre, Haziran ayında 859 yatırım teşvik belgesi düzenlendi...

ABD'de ikinci el konut satışları Haziran ayında rekor seviyede arttı!

ABD'de ikinci el konut satışları, Haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 20,7 artarak 4,72 milyona çıktı ve tüm zamanların en yüksek artışını kaydetti.

Konut satışlarındaki artış sektöre umut oldu!

Haziran ayında konut satışları önceki yıla göre yüzde 210 arttı. Yeni konut satışlarının ise yüzde 152 artışla 58 bin 632 adede çıkması sektörün geleceğinin iyi olduğunu gösteriyor. 

Haziran ortasında konut kredisi faizleri ne oldu Haberi

Haziran ortasında konut kredisi faizleri ne oldu

Kovid-19 sürecinde ekonomik olarak sıkıntıya düşen vatandaşlar için kredi destek paketleri açıklandı. 1000 TL pandemi sosyal yardımı, 6 ay geri ödemesiz temel ihtiyaç kredilerinin dışında Sosyal Hayatı Destek Kredi paketi de duyuruldu. 

Sabah'ta yer alan habere göre; Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları, geri ödeme tablosu ve başvuru koşulları konut kredisi çekecek vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte konut kredisi faiz oranları ve ödeme planı...

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan konut kredisi ve taşıt kredisi faiz indirimi ile birlikte emlak piyasası hareketlendi. Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları, başvuru koşulları ve geri ödeme planı nasıl?

Halkbank'tan sıfır konut almak için 100 bin lira kredi çekildiğinde, 180 ay vade ile aylık yüzde 0.64 faiz oranıyla geri ödeme...