27 / 04 / 2024

haziranda hangi fuarlar var

haziranda hangi fuarlar var

Türkiye'de haziranda 22 fuar düzenlenecek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) internet sitesinde yayımladığı verilerden derlenilen bilgiye göre, bu ay takvime alınan 22 fuarın 13'ü İstanbul'da yapılacak.

Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarları hangi tarihlerde? 2022 ve 2023 yılında gerçekleştirilecek olan inşaat fuarları!

İnşaat sektörünün merakla beklediği Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarları 2022 ve 2023 tarihleri belli oldu. İşte tüm sektörün merakla beklediği o tarihler...

Ortaklığın giderilmesi davası hangi mahkemede açılır?

Bir taşınmaz maldaki ortak mülkiyet ya da kullanım hakkının ortaklar arasında paylaşılması veya satılması suretiyle sona erdirilmesi için açılan ortaklığın giderilmesi davası hangi mahkemede açılır?

İSO 500'de ilk 100'e hangi şirketler girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın ''Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2013 yılı araştırması sonuçlarında ilk sırayı geçmiş yıllarda olduğu gibi yine TÜPRAŞ aldı. İSO 500'de ilk 100'e hangi şirketler girdi?

Kiracı hangi giderleri öder?

Apartmanın ihtiyaçları için kat maliklerinden belirli oranlarda aidatlar toplanıyor.Bu aidatlar apartmanın temizlik, bakım onarımı ve günlük hizmet işleri için harcanıyor. Peki kiracı aidat ödemek zorunda m? Kiracı hangi giderleri öder?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için hangi belgeler gerekli?

Kentsel dönüşümde anlaşma ile tahliye edilen uygulama alanındaki yapılar ile uygulama alanı dışındaki riskli yapıların maliklerine kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için hangi belgeler gerekli?

Hangi binalara DASK yapılmaz?

Zorunlu deprem sigortası olan DASK sigortası, meydana gelecek olası bir depremden sonra sağlıklı ve düzenli bir yaşama geçilme sürecinin daha hızlı olmasını amaçlıyor. Peki, hangi binalara DASK yapılmaz?

Kat irtifakı hangi aşamada kurulur?

İnşaat yapılacak veya yapılmakta olan arsa üzerinde sizin almayı düşündüğünüz dairenin hissesine düşen arsa tapusuna kat irtifakı deniyor. Kat irtifakı nasıl kurulur? Kat irtifakı hangi aşamada kurulur?

3. Havalimanı inşaatını hangi firmalar yapıyor?

3. Havalimanı’nı kim yapıyor? İstanbul 3. Havalimanı projesini kimler gerçekleştiriyor? İstanbul Yeni Havalimanı projesi 3. Havalimanı’nı hangi firmalar hayata geçirecek? İşte 3. Havalimanı’nı inşa edecek o firmalar…

2014 Dünya Kupası maçları Brezilya'da hangi stadlarda oynanacak?

Brezilya stadyumları, Dünya Kupası'na hazır mı? FIFA 2014 Dünya Kupası, Brezilya'daki hangi stadlarda oynanacak? TRT'den naklen canlı yayınlanacak Dünya Kupası karşılaşmaları, Brezilya'nın bu stadyumlarında gerçekleşecek...

Ankara Alışveriş Festivali hangi tarihe ertelendi?

Ankara Alışveriş Festivali hangi tarihe ertelendi sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Soma faciası nedeniyle Ankara Alışveriş Festivali 'ni erteleme kararı almıştı...

Kiracı hangi durumlarda kira kontratını feshedebilir?

Kira hukukunda kiracının tahliye edilebilmesi için bazı şartların oluşmuş olması gerekiyor. Bu kapsamda kiracının fesih hakkı da bulunuyor. Peki, kiracı hangi durumlarda kira kontratını feshedebilir?

Kiracı hangi şartlarda tahliye edilir?

Ev sahibi olarak kiracınızı evden çıkarmak istediğinizi farz edelim. Bu durumda kiracı hangi şartlarda tahliye edilir? Gerekçe gösterilmeden kiracı çıkarılır mı? Kiracı tahliye şartları nelerdir?

Tapuda hangi işlemler yapılır?

Tapu dairesine gidilerek yapılan işlemler, söz konusu gayrimenkule ait tapu belgesi üzerinde ve tapu kütüğünde kaydediliyor. Peki, tapuda hangi işlemler yapılır? İşte tapuda yapılabilen işlemler...

haziranda hangi fuarlar var Haberi

haziranda hangi fuarlar var


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) internet sitesinde yayımladığı verilerden derlenilen bilgiye göre, bu ay takvime alınan 22 fuarın 13'ü İstanbul'da yapılacak.  


Fuar düzenlenecek diğer iller ise Antalya, Afyon, Edirne, Giresun, İzmir, Gaziantep, Muğla ve Malatya olarak sıralandı.


11-13 Haziran'da Türkel Fuarcılık tarafından İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek İstanbul Medikal Turizm Fuarı ile 12-14 Haziran'da Platform Uluslararası Fuarcılık tarafından İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek "10. Uluslararası Kozmetik, Güzellik Kuaför Fuarı" dikkati çekiyor.  


TOBB verilerine göre, gelecek ayın fuar takvimi şöyle:  


Tarih Fuar Şehir Yer  

4-6 Haziran 1. İlaç Bileşenleri FuarıİstanbulLütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı  

4-7 Haziran 11. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarıİstanbulİstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy  

5-8 Haziran 27. Uluslararası Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarıİstanbulİstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy...