24 / 04 / 2024

head ofis ataşehir adres bilgileri

head ofis ataşehir adres bilgileri

13 katlı ve 23 katlı 2 blok halinde İstanbul'un Anadolu yakasında yükselen Head Ofis Ataşehir iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Ataşehir Head Ofis fiyatları metrekaresi 3 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Head Ofis fiyatları!

Head Ofis fiyatları metrekare birim olarak 3 bin dolardan başlıyor. Ataşehir'de yer alan projedeki ofislerin alanları ise 300 metrekareden başlıyor ve 400 metrekareye kadar yükseliş gösteriyor.

Ataşehir Head Ofis adres bilgileri!

Ataşehir Head Ofis adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 13 ve 23 katlı 2 blok halinde inşa edilen Head Ofis projesinde metrekaresi 3 bin dolardan başlıyor

Head Ofis Ataşehir adres bilgileri!

Head Ofis Ataşehir adres bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Proje; Ataşehir ana arter üzerinde çevre yoluna 500 metrekare mesafede, kaymakamlık binasının karşısında inşa ediliyor

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Canan Busıness Şubesi açıldı!

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Canan Busıness Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün açıldı!

Ofis yatırımında yeni cazibe merkezi: Ataşehir!

Cushman & Wakefield'ın yönetici ortaklarından Tuğra Gönden ve Toğrul Gönden, Türkiye'nin emlak ve inşaat sektörü ile ilgili görüşlerini paylaştı. Tuğra Gönden, ofis yatırımında yeni cazibe merkezinin Ataşehir olmaya başladığını belirtti.

Vogue Business Center, Ataşehir'in ofis ihtiyacını karşılayacak!

Ataşehir’de yapımı devam eden ve Aralık 2016'da teslimlerin yapılması planlanan Vogue Business Center bölgenin ofis ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor.

Ataşehir Vogue Business Center Ofis!

Ataşehir Vogue Business Center Ofis projesinde metrekare birim fiyatı lansmana özel 6 bin 150 liradan başlayarak değişiyor. Vogue Business Center projesi bu yıl sonu tamamlanıyor...

A+Live Ataşehir Ofis fiyat!

A+Live Ataşehir Ofis projesinde teslimler Haziran 2017 tarihinde yapılıyor. 200 milyon lira yatırımla yükselen A+Live Ataşehir projesinde 111 ofis ve 11 dükkan yer alıyor...

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de metrekaresi 5 bin 20 dolara!

Ağaoğlu İnşaat imzalı My Newwork, Ataşehir'de inşa ediliyor. Projede ofis alanları 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor.

Ataşehir My Newwork'te metrekaresi 5 bin 20 dolara ofis!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de yükselen Ağaoğlu My Newwork projesinde ticari ofis, mağaza ve dükkanlar yer alıyor.Projede ofislerin metrekare fiyatı 5 bin 20 dolardan başlıyor.

My Newwork Ataşehir'de metrekaresi 5 bin 20 dolara!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen My Newwork projesi 14 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje ofis büyüklükleri 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

My Newwork Ataşehir projesinde teslimler Mart 2017'de!

14 bin metrekare alan üzerinde yayılan My Newwork Ataşehir projesinde ofis alanları 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan projede fiyatlar metrekare birim üzerinde hesaplanıyor.

Ataşehir Loft Up satılık ofis!

Ataşehir Loft Up satılık ofis fiyatları, ofislerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Tatar Yapı Ataşehir Loft Up projesinde dolar kuru 2,25 olarak sabitlendi.

Ataşehir Loft Up fiyat!

Ataşehir Loft Up fiyat listesi kapsamında ofis fiyatları 700 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Tatar Yapı Loft Up projesinde dolar kuru 2,25 olarak sabitlendi.

head ofis ataşehir adres bilgileri Haberi

head ofis ataşehir adres bilgileri


Setra Group tarafından inşa edilen Head Ofis Ataşehir iletişim bilgilerini paylaşmadan önce projeden bahsedelim. 



Head Ofis projesi İstanbul'un Anadolu yakasında 13 katlı ve 23 katlı 2 blok halinde yükseliyor. 



Ataşehir Head Ofis'te 11. kat itibariyle deniz ve adalar manzarasına hakim.



Head Ofis Ataşehir'de ofisler metrekaresi 3 bin dolardan satışa sunuluyor. 



Head Ofis Ataşehir ödeme koşullarını 0 216 484 0 484 numaralı telefonu arayarak öğrenebilirsiniz. 




Ataşehir Head Ofis teslim tarihi!


Head Ofis'te 2. ofis bloğu 2015 Mart'ta tamamlanacak.



Head Ofis Ataşehir adres bilgileri:


Küçükbakkalköy Mah. Merpenköy Yolu Sok. D Plaza A Blok No: 6 Kat :1 Ataşehir /  İstanbul 



Head Ofis Ataşehir iletişim!

Telefon: 0 216 484 0 484



Head Ofis Ataşehir iletişim!

Web: www.headofis.com

Belemir...