26 / 04 / 2024

Head Ofis nerede

Head Ofis nerede

Ataşehir Head Ofis fiyatları metrekare bazında 3 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 13 ve 23 katlı 2 blok halinde yükselen Head Ofis projesi 30 adet ofisten meydana geliyor

Head Ofis projesinde her katta bahçe var!

Setra Group, İstanbul Ataşehir'de şirketlerin merkez ofislerine yönelik olarak Türkiye'nin ilk Head Ofis projesini hayata geçirdi. 300 ve 400 metrekarelik ofis seçenekleri bulunan projede her katta yer alan kat bahçeleri dikkat çekiyor.

Ataşehir Head Ofis projesi!

Ataşehir Head Ofis Projesi 'nde yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlayarak değişiyor. Ataşehir Head Ofis projesinde ilk blok bu yıl Temmuz ayında teslim ediliyor...

Head Ofis Ataşehir ödeme planı!

Head Ofis Ataşehir ödeme planı bilgisi haberimizde yer alıyor. İlk bloğu Temmuz'da teslim edilecek olan Head Ofis Ataşehir'de metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlıyor...

Head Ofis projesinde metrekaresi 3 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Head Ofis projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 287 metrekare ile 387 metrekare arasında değişiyor. Head Ofis projesinde yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlıyor.

Head Ofis projesinde metrekaresi 3 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Head Ofis projesinde ofislerinin metrekare birim fiyatı 3 bin 300 dolardan başlangıç gösteriyor. Head Ofis projesinde 13 katlı ve 23 katlı olmak üzere 2 blok bulunuyor.

Head Ofis nerede?

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de Setra Grup tarafından hayata geçirilen Head Ofis nerede yer alıyor sorusunun cevabı haberimizde bulunuyor. Projede biri 13 diğeri 23 katlı olmak üzere 2 blok bulunuyor.

Head Ofis projesi!

Head Ofis projesi Setra Group tarafından İstanbul Anadolu yakası Ataşehir ' de hayata geçiriliyor. Head Ofis projesinde metrekare birim fiyatları 3 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Head Ofis fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen ve Setra Grup tarafından konumlandırılan Head Ofis fiyatları nı haberimizin içinde bulabilirsiniz.Projede biri 10 diğeri 20 katlı 2 blok yer alıyor.

Head Ofis Ataşehir'de Setra Group tarafından inşa edilecek!

Head Ofis Ataşehir'de Setra Group tarafından inşa edilecek. 23 ve 13 katlı olarak tasarlanan Head Ofis Ataşehir projesinde ofisler 11. kattan itibaren adalar ve deniz manzarasına sahip...

Vega Cadde Ofis nerede?

Nata Holding imzasıyla Ankara'nın en gözde ilçesi Yenimahalle'de yükselen Vega Cadde Ofis satışa çıktı. Peki Vega Cadde Ofis nerede? Vega Cadde Ofis satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Kemerlife Flat Ofis nerede?

Metal Yapı imzası ile hayata geçirilecek Kemerlife Flat Ofis'te inşaat çalışmaları devam ediyor. Projenin 2016 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor. Peki Kemerlife Flat Ofis nerede?

Basın Ekspres Plaza 34 nerede?

Toplam 17 bin metrekare kapalı alanı bulunan projede toplam 52 adet business ofis ve 11 adet mağaza - showroom bulunuyor. Peki Basın Ekspres Plaza 34 nerede?

Eşbah Yapı Metro 34 nerede?

İletişim bilgisi kapsamına göre telefon numarasının 444 87 34 olarak belirlendiği proje içerisinde ofis ve mağaza yer alıyor. Peki Eşbah Yapı Metro 34 nerede?

DKY İnşaat DKY On nerede?

Toplam 206 daire, 35 ofis ve 3 mağazadan meydana gelen DKY On projesi için ön talep süresi başladı. Projenin 2 Eylül'de basına tanıtılması planlanıyor. Peki DKY İnşaat DKY On nerede?

İkitelli Plaza 34 nerede?

Zemin üstü 14 kat olarak tasarlanan proje Eşbah Yapı Yatırım A.Ş. ve Akyapı imzasıyla yükseliyor. Projede 52 business ofis bulunuyor. Peki İkitelli Plaza 34 nerede?

Metro 34 nerede?

Toplamda 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazasından meydana gelen Metro 34'te teslimlerin 2016 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Metro 34 nerede?

Cathay Group Park 1001 nerede?

İçerisinde konut, ofis ve ticaret alanlarının yer aldığı Park 1001 projesi toplam 30 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Peki Cathay Group Park 1001 nerede?

Bornova 4S Projesi nerede?

Bağımsız birim alanlarının 35 metrekareden başladığı projede toplam 42 adet dükkan ve 24 adet ofis yer alıyor. Projede fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor. Peki Bornova 4S Projesi nerede?

Bornova 4S İzmir nerede?

Toplam 13 bin metrekare kapalı alanı bulunan projede 42 adet dükkan ve 24 adet ofis yer alıyor. Proje içerisinde dükkan ve home officeler yer alıyor. Peki Bornova 4S İzmir nerede?

Dumankaya Ritim İstanbul Konutları nerede?

Tamamının 2016 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi öngörülen Ritim İstanbul projesi daire, home ofis, ticari ofis ve mağazalardan oluşuyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul Konutları nerede?

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri nerede?

Ritim İstanbul'da 863 rezidans, 250 home ofis, 114 ticari ofis ve 146 mağaza yer alıyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje 35 bin 500 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul Evleri nerede?

Bornova 4S Ofisleri nerede?

Fiyatların 250 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bornova 4S'te 42 dükkan ve 24 ofis yer alıyor. Proje S N Forum Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Bornova 4S Ofisleri nerede?

Head Ofis nerede Haberi

Head Ofis nerede

Ataşehir Head Ofis fiyatlarına geçmeden önce projenin detayları hakkında bilgi verelim. Head Ofis projesi İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de hayata geçiriliyor.


Ataşehir Head Ofis projesi Setra Group imzası ile inşa ediliyor. Head Ofis projesinde yer alan ofislerin alanları 300 metrekareden başlayarak 400 metrekareye kadar yükseliyor.


Ataşehir Head Ofis fiyatları!

Ataşehir Head Ofis fiyatları metrekare bazında 3 bin dolar ile 5 bin 350 dolar arasında değişiklik gösteriyor. 


Setra Group Head Ofis projesi 13 ve 23 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Toplam 30 adet ofisten meydana gelen Head Ofis Ataşehir'de satış süreci devam ediyor. 


Ataşehir Kaymakamlığı'nın karşısındaki arazide yükselen Head Ofis projesinde teslimlerin ilk blok için Temmuz ay yanıtı, ikinci blok için ise 2015 yılının Mart ayında yapılması öngörülüyor.


Ataşehir Head Ofis adres bilgileri!

Adres: Küçükbakkalköy Mah. Merpenköy Yolu...